NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 21:49

NRK - 22 Oct 18 kl. 07:47

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Adara, Hausa, Kaduna, Nigeria, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 55 drepti , Nigeria
Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 06:03

Over 80 drept i landsbymassakre i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

NRK - 27 Jun 18 kl. 11:58

Mer enn 200 drept i Nigeria

Mer enn 200 personer skal ha blitt drept i volden som oppstod forrige helg i sentrale deler av Nigeria. Det opplyser den lokale guvernøren i staten Plateau til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 24 Jun 18 kl. 22:33

Over 80 skal være drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i voldshandlinger sentralt i Nigeria, opplyser politiet. Det melder nyhetsbyrået AFP sent søndag kveld. Omstendighetene rundt drapene er foreløpig ikke kjent..

NRK - 25 Jun 18 kl. 15:07

86 personer drept i Nigeria

Titalls personer er drept i sammenstøt mellom muslimske gjetere og kristne bønder i Nigeria, melder AP. Nigerias regjering har foreløpig ikke annonsert dødstallet. Den voksende konflikten mellom gjetere og bønder i Nigeria har religiøst utspring..

NRK - 19 Jul 18 kl. 01:25

Minst 30 drept i angrep i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer nordvest i Nigeria tirsdag, opplyser landsbybeboere, skriver NTB. Politiet i Zamfara bekrefter angrepene, men sier at kun tre personer ble drept..

Aftenposten - 19 Jul 18 kl. 06:14

Minst 30 drept i angrep nordvest i Nigeria

Væpnede personer på motorsykler skal ha drept minst 30 innbyggere da de stormet fem nabolandsbyer i Nigeria tirsdag..

Dagbladet - 24 Jun 18 kl. 23:24

Politiet: Over 80 drept i Nigeria

Minst 86 mennesker er drept i angrep mot landsbysamfunn i avsidesliggende deler av det sentrale i Nigeria, opplyser politiet..

NRK - 16 Oct 18 kl. 02:28

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 23 Jul 18 kl. 19:47

Minst sju drept i Nigeria

Minst sju personer ble drept da en selvmordsbomber detonerte eksplosiver i en moske nordøst i Nigeria i dag morges, skriver CNN. Ytterligere sju personer ble såret. Myndighetene mistenker at Boko Haram sto bak..

Aftenposten - 27 Jun 18 kl. 12:27

Over 200 drept i voldelige sammenstøt Nigeria

Over 200 mennesker er drept i voldelige sammenstøt imellom bønder og kvegfarmere i det sentrale Nigeria i helgen, opplyser lokale myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 45 minutter siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 30 minutter siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 45 minutter siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 1 time siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..

NRK - 1 time siden

To menn arrestert i Londonderry

Politiet i Londonderry i Nord-Irland har arrestert to menn i 20-årene i forbindelse med en bombe som gikk av utenfor rettshuset lørdag kveld. Politiet mener at angrepet kan ha blitt utført av den nye IRA, ifølge BBC..

NRK - 1 time siden

Migranter savnet i båtforlis

FN frykter at minst 170 mennesker er døde i to ulike båtforlis på Middelhavet. Båtene kom fra Libya og Marokko. Tre personer ble reddet etter et forlis har opplyst at de forlot Libya i en oppblåsbar jolle med 120 personer om bord, som nå er savnet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt