VG > Sport

Torsdag, 25 Februar, 03:49

VG - 18 jan. 21 kl. 19:06

Minst 5173 kjøretøy har kjørt inn i Norge over «stengte» grenser

I snitt er over 430 kjøretøy daglig registrert kjørende inn i Norge ved stengte grenseoverganger siden grensene ble «stengt» den 2. januar i år..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 5173, kjøretøyhar , kjørt, inni , Norge, over, stengte grenser
NRK - 18 jan. 21 kl. 03:30

Benytter stengte grenseoverganger

Selv om en rekke grenseoverganger har vært juridisk koronastengt fra 2. januar, har minst 5.173 kjøretøy passert dem, ifølge tall VG har fått fra Vegvesenet.

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:37

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

VG - 28 jan. 21 kl. 11:45

Svaret er ikke et ja eller nei til bil

Et sted mellom Bård Hoksruds storrøykende dieselbiler og Lan Marie Bergs tilsynelatende bannlysing av kjøretøy i bysentra, finnes det løsninger. Politikerne må ut av skyttergravene og inn i virkeligheten til dem som jobber, kjører og skal leve i byene våre..

Klartale - 29 jan. 21 kl. 08:45

Mange droppet test på Svinesund

Siden nyttår har mer enn 43.000 kjøretøy krysset grensa ved Svinesund. De aller fleste droppet korona-testen før de kjørte inn i Halden..

VG - 29 jan. 21 kl. 07:12

Minst 43.000 har kjørt rett frem i rundkjøringen ved svenskegrensen – og droppet coronatesten

Siden nyttår har mer enn 43.000 kjøretøy krysset Svinesundgrensen uten at de innreisende har blitt testet. Nå vurderer regjeringen tvangsbestemmelser..

NRK - I førrgår: 10:02

E6 åpen igjen ved Furuset i Oslo

E6 innover mot Oslo sentrum er åpen igjen ved Furuset etter et trafikkuhell med fire kjøretøy. To personer er kjørt til legevakt med smerter i skuldre og nakke..

NRK - 15 jan. 21 kl. 00:19

Mann døde i arbeidsulykke

En mann i 30-årene mistet torsdag kveld livet i en arbeidsulykke på Tverlandet i Bodø. Det opplyser operasjonsleder Mari Lillestø i Nordland politidistrikt til Avisa Nordland. Lillestø forteller at mannen havnet i klem under et kjøretøy..

NRK - 15 jan. 21 kl. 00:19

Lastebilsjåfør døde i arbeidsulykke

En polsk lastebilsjåfør i 30-årene mistet torsdag kveld livet i en arbeidsulykke på Tverlandet i Bodø. Det opplyser operasjonsleder Mari Lillestø i Nordland politidistrikt til Avisa Nordland. Lillestø forteller at mannen havnet i klem under et kjøretøy..

NRK - 16 jan. 21 kl. 11:15

Ryfylketunnelen er stengt

Ryfylketunnelen er stengt på grunn av brann og røykutviking i et kjøretøy, melder Vegtrafikksentralen. Brannen er slukket, men brannvesenet er på vei. Begge løp i tunnelen er stengt inntil videre..

NRK - 19 jan. 21 kl. 08:23

15 personer overkjørt i India

15 personer som sov i en veikant, mistet livet da de ble overkjørt av en dumper vest i India. Sjåføren mistet kontroll over kjøretøyet etter en kollisjon, opplyser politiet. Statsminister Narendra Modi lover erstatning til de etterlatte..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Siktet for angrep på politimann: – Går etter ham som en kamphund

En pensjonert politimann og veteran fra den amerikanske marinen er siktet for et brutalt angrep på en politimann under stormingen av Kongressen i Washington D.C..

VG - 3 timer siden

Les dagens VG her!

Line Andersen (47) har ikke vært å se på skjermen siden 2019. Nå saksøker hun NRK og krever erstatning for det hun mener er en ugyldig endringsoppsigelse. Les mer i dagens avis..

VG - 4 timer siden

Manchester Citys totaldominans fortsetter – Silvas hodestyrke avgjorde

(Borussia Mönchengladbach – Manchester City 0–2) 173 centimeter på strømpelesten holder selv i hodeduell når man er så klok som Bernardo Silva..

VG - 4 timer siden

Langskudd avgjorde: Real Madrid tok første stikk

(Atalanta – Real Madrid 0–1) Allerede etter 17 minutter ble Atalanta redusert til ti mann og lenge holdt de imponerende unna, men fem minutter før slutt kom avgjørelsen..

VG - 6 timer siden

Listhaug og Raja i heftig ordkrig: - Slutt å skyte mot Kurt Nilsen!

Kulturminister Abid Q. Raja kritiserer Frps Sylvi Listhaug for ikke å forstå ringvirkningene av hans støtteordninger, ikke minst etter Kurt Nilsens juleturné-støtte som Listhaug gikk ut mot i VG tidligere i uka..

VG - 5 timer siden

«Bridgerton»-stjernen debuterer som modell

Phoebe Dynevor (25), kjent som ettertraktet rikmannsdatter på Netflix, figurerer i ny kleskampanje..

VG - 6 timer siden

Heidi Løke ute på ubestemt tid etter ny nesesmell: – Veldig kjipt

Hun skulle bare leke med 3-åringen. Men Heidi Løke (38) kolliderte med sønnen, fikk en ny smell i nesen og har ikke spilt håndball siden EM i fjor. Smertene kommer så snart pulsen blir høy.

VG - 6 timer siden

Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken

Tiger Woods (45) kjørte av veien og ble alvorlig skadet tirsdag. Golfstjernen slipper siktelse etter bilulykken..

VG - 8 timer siden

Mourinho hyller arbeidshesten Alli etter kunstmål: – Spiller veldig bra

(Tottenham – Wolfsberg 4–0, 8–1 sammenlagt) Dele Alli ble den store spilleren da Tottenham lekte seg videre i Europa League..

VG - 8 timer siden

Sensasjonsmannen Valnes forteller om VM-angst: – Nervene gjør meg skjerpet

OBERSTDORF (VG) Erik Valnes er VM-debutant og gullkandidat. For å håndtere den spesielle kombinasjonen best mulig, har 24-åringen nylig vært i videomøte med to viktige støttespillere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt