P4 > Nyheter

Monday, 24 June, 21:24

P4 - 24 May 19 kl. 20:43

Minst 23 skal være drept i fangeopprør

Minst 23 fanger er drept i et opprør i et fengsel vest i Venezuela.
Det opplyser en organisasjon som jobber for fangers rettigheter.
14 fengselsansatte ble også såret i opptøyene.
Ifølge ubekreftede meldinger eksploderte det tre granater i cellene..
Les mer på P4


Les mer om:
Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 23 skal, være, drepti , fangeopprør
NRK - 10 Feb 19 kl. 04:37

13 drept i fangeopprør i Kongo

13 personer, blant dem to politibetjenter, ble drept da en rekke fanger forsøkte å rømme fra et fengsel i Tshikapa i Kongo. 60 innsatte lyktes i å rømme, men 16 ble i ettertid pågrepet, ifølge nyhetsbyrået AFP..

P4 - 15 Jun 19 kl. 19:58

35 drept i angrep i Syria

Minst 35 personer er drept angrep og sammenstøt Hama-provinsen nordvest i Syria. Det melder den syriske eksilgruppen Syrian Observatory for Human RIghts. Ni opprørere skal v ære drept i russiske luftangrep, og 26 regimevennlige soldater skal ha blitt drept i kamper på bakken.

NRK - 13 Mar 19 kl. 14:56

Flere drept i skoleskyting i Brasil

Flere mennesker er drept i en skoleskyting i Brasil. Det bekrefter politiet til nyhetsbyrået AFP. I følge Globo TV network er fem barn og to voksne drept.

P4 - 05 May 19 kl. 07:14

Flere drept av rakettangrep

Fire palestinere, blant dem et barn og hennes mor skal ha blitt drept da israelske kampfly gikk til motangrep mot Gaza i går. Israel hevder at det har blitt skutt 250 raketter fra Gazastripen i går. Ifølge nyhetsbyrået AFP er en israelsk mann drept i et av rakettangrepene.

NRK - 23 Mar 19 kl. 19:55

Over 100 skal ha blitt drept

Opptil 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale kilder. Småbarn, gravide og eldre skal være blant ofrene. Tradisjonelle jegere fra folkegruppen dogon anklages for å stå bak..

NRK - 03 Feb 19 kl. 03:12

Leder for FARC-utbrytere drept

Lederen for en utbrytergruppe fra FARC-geriljaen er drept av hæren i Colombia, opplyser president Ivan Duque. Ni andre geriljamedlemmer skal være drept og flere tatt til fange, melder Reuters..

P4 - 05 May 19 kl. 07:14

Drept i rakettangrep i Israel og Gaza

Fire palestinere, blant dem et barn og hennes mor skal ha blitt drept da israelske kampfly gikk til motangrep mot Gaza i går. Israel hevder at det har blitt skutt 250 raketter fra Gazastripen i går. Ifølge nyhetsbyrået AFP er en israelsk mann drept i et av rakettangrepene.

P4 - 31 May 19 kl. 13:30

Minst 16 sauer drept av ulv

Minst 16 sauer er drept av ulv i Akershus og Oppland denne uken. Det skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Ulven skal ha drept til sammen 13 sauer i Gjerdrum, og to dyr er funnet drept mellom Lunner og Nannestad.

P4 - 28 Apr 19 kl. 17:15

Skal ha drept eller pågrepet mistenkte

Srilankiske styrker har enten drept eller pågrepet de aller fleste islamistene som knyttes til terrorangrepene for en uke siden. Det opplyser landets statsminister i dag. Flere har blitt drept i nye politiaksjoner nå i helgen, og til sammen er over 100 personer pågrepet.

Aftenposten - 28 Apr 19 kl. 11:12

– Familiemedlemmer til antatt terrorleder drept på Sri Lanka

To av brødrene til den antatte hovedmannen bak terroren på Sri Lanka ble drept før helgen, ifølge politikilder. Også brødrenes far skal ha blitt drept..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Partiene bevilger penger til seg selv

Partigruppene på Stortinget bevilger penger til seg selv som de slipper å betale tilbake om de ikke bruker opp alt i løpet av året. Gjennom gruppetilskudd, representanttilskudd og opposisjonstilskudd fikk de ni stortingsgruppene til sammen 188 millioner kroner i fjor, melder VG. Partiene har nå nesten 200 millioner kroner til sammen i oppsparte midler..

P4 - 45 minutter siden

Italienerne mer positive til OL

Det italienske folket er mer positive til å arrangere OL i hjemlandet enn de svenske. IOC sin evalueringsrapport viser at 83 prosent av italienerne er positive til dette, mot 55 prosent av svenskene. Men det har ikke stoppet søta bror fra å være skuffet over at de i kveld mistet vinter-OL 2026 til Italia.

P4 - 1 time siden

USA videre til kvartfinale

USA tok seg videre til kvartfinalen i fotball-VM da de slo Spania 2-1 i kveld. De amerikanske kvinnene skal møte vertsnasjonen Frankrike i kvartfinalen. Sverige sin åttedelsfinale mot Canada startet nå klokken 21.

P4 - 1 time siden

70 beboere evakuert i forbindelse med brann

70 beboere evakuerte seg selv da det begynte å brenne i en leilighet i en blokk i Sofienberggata i Oslo i kveld. Det er ikke kjent om personen som var i leiligheten der brannen startet ble skadet. Brannvesenet har slukket brannen..

P4 - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Innbyggerne i Askøy må koke drikkevannet i minst fire til fem uker til. Det kom fram på et folkemøte i kommunen i kveld. Kommunen anslår at så mange som 2000 innbyggere har blitt syke med tarminfeksjoner av vannet.

P4 - 1 time siden

Intercity dyrere enn planlagt

Utbyggingen av jernbanen på Østlandet kommer til å bli dyrere enn planlagt. Bane Nor varsler kostnandssprekk for to intercity-prosjekter. Strekningen ved Eidsvoll som skulle koste 6,7 milliarder kroner kommer til å bli en milliard dyrere, skriver Byggindustrien.

P4 - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte anbudskonkurransen om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Det ble danske Ørsted som vant og får bygge vindpark med en kapasitet på 1100 megawatt i et havområde utenfor delstaten New Jersey, skriver Teknisk ukeblad. Equinor er fortsatt med i konrkurranse om å bygge ut en park utenfor New York..

P4 - 4 timer siden

Forsinkelser etter togstans

Alle passasjerene evakueres etter at et fullt tog fikk tekniske problemer og stanset mellom Alna og Nyland stasjon i ettermiddag. Det ble for varmt for passasjerene å vente i toget, opplyser Vy til VG. Toget sperrer sporet det står på.

P4 - 2 timer siden

Mangler kvinnelige listetopper

I 34 av landets kommuner er det ingen kvinnelige listetopper til høstens valg. Det viser en gjennomgang NRK har gjort. I Karmøy stiller 12 partier til valg, og alle har menn øverst på listen.

P4 - 3 timer siden

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen. Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt