P4 > Nyheter

Monday, 16 September, 04:07

P4 - 24 May 19 kl. 20:43

Minst 23 skal være drept i fangeopprør

Minst 23 fanger er drept i et opprør i et fengsel vest i Venezuela.
Det opplyser en organisasjon som jobber for fangers rettigheter.
14 fengselsansatte ble også såret i opptøyene.
Ifølge ubekreftede meldinger eksploderte det tre granater i cellene..
Les mer på P4


Les mer om:
Venezuela

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 23 skal, være, drepti , fangeopprør
NRK - 10 Feb 19 kl. 04:37

13 drept i fangeopprør i Kongo

13 personer, blant dem to politibetjenter, ble drept da en rekke fanger forsøkte å rømme fra et fengsel i Tshikapa i Kongo. 60 innsatte lyktes i å rømme, men 16 ble i ettertid pågrepet, ifølge nyhetsbyrået AFP..

P4 - 29 Jul 19 kl. 07:24

Antatt gjerningsperson drept

Den antatte gjerningspersonen bak angrepet under en matfestival i California i dag er drept av politiet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Minst tre personer skal være drept og 12 er skadet etter skyteepisoden i byen Gilroy.

P4 - 15 Jun 19 kl. 19:58

35 drept i angrep i Syria

Minst 35 personer er drept angrep og sammenstøt Hama-provinsen nordvest i Syria. Det melder den syriske eksilgruppen Syrian Observatory for Human RIghts. Ni opprørere skal v ære drept i russiske luftangrep, og 26 regimevennlige soldater skal ha blitt drept i kamper på bakken.

NRK - 13 Mar 19 kl. 14:56

Flere drept i skoleskyting i Brasil

Flere mennesker er drept i en skoleskyting i Brasil. Det bekrefter politiet til nyhetsbyrået AFP. I følge Globo TV network er fem barn og to voksne drept.

NRK - 01 Aug 19 kl. 08:29

Tre drept av selvmordsbomber

I Aden i Jemen skal tre politimenn være drept av en selvmordsbomber, melder AFP. 20 sivile skal også være skadd i angrepet som skjedde ved at selvmordsbomberen sprengte et kjøretøy utenfor en politistasjon i byen..

P4 - 05 May 19 kl. 07:14

Flere drept av rakettangrep

Fire palestinere, blant dem et barn og hennes mor skal ha blitt drept da israelske kampfly gikk til motangrep mot Gaza i går. Israel hevder at det har blitt skutt 250 raketter fra Gazastripen i går. Ifølge nyhetsbyrået AFP er en israelsk mann drept i et av rakettangrepene.

NRK - 23 Mar 19 kl. 19:55

Over 100 skal ha blitt drept

Opptil 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale kilder. Småbarn, gravide og eldre skal være blant ofrene. Tradisjonelle jegere fra folkegruppen dogon anklages for å stå bak..

NRK - 16 Jul 19 kl. 04:14

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 03 Feb 19 kl. 03:12

Leder for FARC-utbrytere drept

Lederen for en utbrytergruppe fra FARC-geriljaen er drept av hæren i Colombia, opplyser president Ivan Duque. Ni andre geriljamedlemmer skal være drept og flere tatt til fange, melder Reuters..

P4 - 05 May 19 kl. 07:14

Drept i rakettangrep i Israel og Gaza

Fire palestinere, blant dem et barn og hennes mor skal ha blitt drept da israelske kampfly gikk til motangrep mot Gaza i går. Israel hevder at det har blitt skutt 250 raketter fra Gazastripen i går. Ifølge nyhetsbyrået AFP er en israelsk mann drept i et av rakettangrepene.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot nye boliglånskrav

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot forslagene til nye boliglånskrav. Finanstilsynet foreslår å senke grensen for hvor mye du totalt kan få i lån, fra 5 til 4,5 ganger inntekten – og foreslår en halvering av bankenes «fleksibilitetskvote» fra 10 til 5 prosent av utlånene. Nordea kaller tilsynets forslag «ganske dramatisk», og DNB advarer om at unge boligkjøpere vil rammes spesielt.

P4 - 5 timer siden

Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget

Den israelske regjeringen har godkjent en ny bosetning på den okkuperte Vestbredden, bare to dager før valget til ny nasjonalforsamling. I valgkampinnspurten har Netanyahu jobbet hardt for å mobilisere velgere på høyresiden. Alle israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er ulovlige etter folkeretten, men Israel skiller selv mellom bosetninger med og uten offentlig godkjenning..

P4 - 6 timer siden

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 7 timer siden

Søviknes ferdig som ordfører

P4 - 7 timer siden

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 7 timer siden

Toginnstillinger på Sørlandsbanen

Det er trøbbel på Sørlandsbanen og strekningen mellom Nordagutu og Kongsberg er stengt for togtrafikk. Det melder Bane Nor, som sier det skyldes strømproblemer. De jobber nå med å rette feilen..

P4 - 7 timer siden

Flomtoppen er ennå ikke nådd

NVE tror ikke at flomtoppen i Hordaland og Sogn og Fjordane er nådd før ved midnatt. En lang rekke veier på Vestlandet er stengt på grunn av ras og overvann. Det kommer fortsatt mye nedbør inn over Vestlandet, og vannstanden i vassdragene som allerede er høy, vil fortsette å stige i flere timer.

P4 - 7 timer siden

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

Det går mot 100 år med Arbeiderpartistyre i Stange i Hedmark. Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget i kveld for at Ap beholder vervet. Senterpartiets ordførerkandidat Aasa Gjestvang tar det imidlertid med fatning at hun heller ikke denne gangen klarte å fravriste Ap ordføreren, melder NTB..

P4 - 8 timer siden

Suzann Pettersen legger opp

Det norske golfesset Suzann Pettersen legger opp. Sjokkmeldingen kom like etter at hun avgjorde for Europa under Solheim Cup i dag. Pettersen ble overfalt av lagvenninnene etter at Europa slo USA for første gang siden 2013.

P4 - 8 timer siden

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt