NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 00:34

NRK - 22 nov. 20 kl. 00:30

Minst 1200 døde etter skogbranner

Mellom 1200 og 300 mennesker døde på grunn av forurensing fra de store skogbrannene i California i løpet av 40 dager i sommer, melder Sky News..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, Sky News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 1200, døde, etter, skogbranner
NRK - 04 jan. 21 kl. 11:14

Oppgang i skogbranner i Brasil

Antall skogbranner økte med 12,7 prosent i Brasil i fjor, ifølge tall fra landets romfartsinstitutt INPE. Totalt var det 222.798 skogbranner i landet, det høyeste antallet siden 2010.

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:30

Sender 1200 soldater mot islamister

Tsjad sender 1200 soldater inn i kampen mot ekstreme islamister i Sahel-regionen sør for Sahara. Islamistene har terrorisert sivilbefolkning og myndigheter i flere land i området..

VG - 09 jan. 21 kl. 23:15

Sørger med Gjerdrum: – Ingen av oss blir de samme igjen etter dette

Ambulansetjenesten og Øvre Romerike brann og redning har skrevet hjertevarme innlegg etter katastrofen i Gjerdrum..

VG - 19 feb. 21 kl. 07:31

Raja om Facebook-storm etter utkastelse: – Ekstremt ordskifte

Abid Raja blir dårlig av Facebook-innleggene etter utkastelsen av familien på Tøyen: – Haterne dominerer medier og kommentarfelt, sier kulturministeren..

VG - 02 des. 20 kl. 13:00

Slutt for «Torp» på NRK

Programleder Ole Torp (68) gir seg etter fem år og ti sesonger..

E24 - 18 des. 20 kl. 09:51

Kanadisk laksesjokk for Mowi: – Vil få store konsekvenser

Oppdrettsnæringen i Canada nærmer seg full krise etter sjokknyheten om utfasing av flere anlegg på vestkysten. – Vi er overrasket over både avgjørelsen og timingen, sier Mowis pressesjef..

NRK - 23 des. 20 kl. 17:13

Lipa-leiren gikk opp i flammer

En flyktningleir som huset rundt 1200 personer, nordøst i Bosnia, er ubeboelig etter en brann onsdag. Det er ikke meldt om skadde eller døde, ifølge nyhetsbyrået AP. Lipa-leiren har flere ganger blitt kritisert for dårlige forhold..

VG - 01 feb. 21 kl. 14:47

Evan Rachel Wood om Marilyn Manson: – Farlig mann

Evan Rachel Wood (33) kommer med sterke anklager mot Marilyn Manson (52) i et åpent innlegg. Flere kvinner følger etter..

VG - 14 feb. 21 kl. 17:06

Slik feirer kjendisene valentinsdag og morsdagen

Hunden Tyr satte en stopper for valentinsdag-romantikken for Jan Thomas, mens samboeren til Lothepus må se langt etter røde roser. Men i dag hyller kjendisene kjærligheten og morsdagen. VG tok kjærlighetspraten..

E24 - 19 nov. 20 kl. 10:19

Er disse logoene for like? Nå må det ene selskapet ut med millionerstatning.

Loen Skylift mener Voss Gondol kopierte logoen deres. Voss Gondol nektes å bruke logoen, og må punge ut i erstatning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 10 minutter siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 9 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 5 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 4 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 1 time siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

NRK - 2 timer siden

USA fordømmer vold i Myanmar

USA fordømmer volden i Myanmar, og uttrykker forferdelse over at volden mot demonstranter har økt kraftig i landet. De ber om at alle land unisont fordømmer volden utført av militæret mot folket. Ifølge en FN-utsending ble minst 38 drept onsdag..

NRK - 2 timer siden

Trolig forlenget tysk nedstenging

Tysklands forbundskansler Angela Merkel og delstatenes regjeringssjefer er foreløpig enige om å forlenge nedstengningen av landet til 28. mars, ifølge nyhetsbyrået DPA. Det pågår fremdeles samtaler om hvordan man kan lette på restriksjonene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt