NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 18:18

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:20

Minst 111 drept i tyrkisk invasjon

Minst 111 mennesker er drept som følge av Tyrkias invasjon av Nord-Syria, ifølge tyrkiske myndigheter. Tyrkias president sier 109 mennesker på kurdisk side er drept i invasjonen og at to mennesker, blant dem en baby, er drept i kurdiske motangrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkias, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 111, drepti , tyrkisk, invasjon
NRK - 10 Oct 19 kl. 16:47

SDF: Ni drept i tyrkisk invasjon

Den kurdisk-ledede gruppa SDF sier ni sivile er drept i tyrkiske luftangrep i Nord-Syria siden Tyrkia startet angrepene onsdag kveld..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:47

Ni drept i tyrkisk invasjon

Den kurdisk-ledede gruppa SDF sier ni sivile er drept i tyrkiske luftangrep i Nord-Syria siden Tyrkia startet angrepene onsdag kveld..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 18:10

Tyrkias invasjon i Syria er i gang. Kritikken av Trump fortsetter.

ISTANBUL/NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Bomber fra F16 jagerfly startet det som trolig blir en tyrkisk invasjon i Syria..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 18:10

Tyrkias angrep i Syria er i gang. Åtte sivile skal være drept. Kritikken av Trump fortsetter.

ISTANBUL/NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Bomber fra F16-jagerfly startet det som trolig blir en tyrkisk invasjon i Syria..

NRK - 20 Oct 19 kl. 08:56

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 09:31

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

NRK - 02 Dec 19 kl. 22:28

Skolebarn drept i tyrkisk angrep

Minst elleve sivile, åtte av dem skolebarn, er drept i et tyrkisk artilleriangrep mot den kurdiskkontrollerte byen Tal Rifaa nord i Syria, melder SOHR. Det tyrkiske angrepet skjedde ved en skole idet elever var i ferd med å forlate bygningene..

NRK - 17 Jul 19 kl. 14:38

Tyrkisk diplomat drept i Irak

Minst tre personer er drept i skyting på en restaurant i byen Erbil i Irak. En tyrkisk diplomat er blant de drepte, opplyser kurdiske embetsmenn fra sikkerhetstjenesten til Reuters..

Dagbladet - 25 Jul 19 kl. 19:13

- Det er en invasjon

De mange cruiseturistene som ankommer Palma de Mallorca hver dag i høysesongen, oppleves som en invasjon av byen..

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:50

Erdogan: Tyrkisk soldat drept

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier en tyrkisk soldat ble drept i et angrep i Manbij nord i Syria i går. Han hevder syriske regjeringsstyrker står bak. - Det var et resultat av regimets artilleriskyts, sier Erdogan til pressen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

60 nye døde i Italia

I Italia er det registrert 60 nye dødsfall. Det opplyser helsestyresmaktene i landet, melder Reuters. Talet er det nest lågaste sidan 7.

NRK - 15 minutter siden

100.000 smitta i Chile

Chile har registrert over 100.000 virustilfelle, opplyser helseministeren i landet, ifølge nyheitsbyrået Reuters. Over 1100 personar er registrerte døde etter å ha blitt smitta av koronaviruset i Chile så langt..

NRK - 15 minutter siden

Chauvin flytta til nytt fengsel

Politimannen Derek Chauvin, som er sikta for forsettleg drap på afroamerikanaren George Floyd, har blitt flytta til eit fengsel for høgsikring, skriv BBC. Chauvin sit nå i Minnesota Correctional Facility..

NRK - 30 minutter siden

WHO: Vil fortsetta USA-samarbeid

Sjefen for Verdas helseorganisasjon (WHO), Tedros Ghebreyesus, seier sundag at organisasjonen ønsker å fortsetta samarbeidet med USA. Det skjer etter at Donald Trump har trekt støtta til organisasjonen frå landet..

NRK - 45 minutter siden

Ingen nye dødsfall i Spania

I Spania er det ikkje registrert nokon nye dødsfall knytt til koronaviruset. Det opplyser helsestyresmaktene måndag, melder Reuters. Til saman har 27.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..

NRK - 1 time siden

Vil kunna isolera fleire med tvang

Helsedepartementet foreslår å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan ha moglegheit til å isolera fleire pasientar med tvang med covid-19, skriv Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

Høgre-politikar blei spora

Ein app på mobilen avslørte i detalj kor stortingspolitikar Lene Westgaard-Halle frå Høgre var i rundt ein månad. Med bakgrunn i data kjøpt frå eit britisk selskap, har NRK kunna følga bevegelsane hennar blant anna heime og på to jobbreiser..

NRK - 2 timer siden

Går ut med dødstal i Iran

Ifølge styresmaktene i Iran blei 230 personar drepne under demonstrasjonane i november, melder AFP. Dette er første gong sidan demonstrasjonane, som skjedde etter eit hopp i bensinprisane, at styresmaktene kommenterer dødstala..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt