NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 07:27

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:20

Minst 111 drept i tyrkisk invasjon

Minst 111 mennesker er drept som følge av Tyrkias invasjon av Nord-Syria, ifølge tyrkiske myndigheter. Tyrkias president sier 109 mennesker på kurdisk side er drept i invasjonen og at to mennesker, blant dem en baby, er drept i kurdiske motangrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkias, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 111, drepti , tyrkisk, invasjon
NRK - 10 Oct 19 kl. 16:47

Ni drept i tyrkisk invasjon

Den kurdisk-ledede gruppa SDF sier ni sivile er drept i tyrkiske luftangrep i Nord-Syria siden Tyrkia startet angrepene onsdag kveld..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:47

SDF: Ni drept i tyrkisk invasjon

Den kurdisk-ledede gruppa SDF sier ni sivile er drept i tyrkiske luftangrep i Nord-Syria siden Tyrkia startet angrepene onsdag kveld..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 18:10

Tyrkias invasjon i Syria er i gang. Kritikken av Trump fortsetter.

ISTANBUL/NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Bomber fra F16 jagerfly startet det som trolig blir en tyrkisk invasjon i Syria..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 18:10

Tyrkias angrep i Syria er i gang. Åtte sivile skal være drept. Kritikken av Trump fortsetter.

ISTANBUL/NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Bomber fra F16-jagerfly startet det som trolig blir en tyrkisk invasjon i Syria..

NRK - 17 Jul 19 kl. 14:38

Tyrkisk diplomat drept i Irak

Minst tre personer er drept i skyting på en restaurant i byen Erbil i Irak. En tyrkisk diplomat er blant de drepte, opplyser kurdiske embetsmenn fra sikkerhetstjenesten til Reuters..

Dagbladet - 25 Jul 19 kl. 19:13

- Det er en invasjon

De mange cruiseturistene som ankommer Palma de Mallorca hver dag i høysesongen, oppleves som en invasjon av byen..

P4 - 1 time siden

Erdogan: Tyrkisk soldat drept

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier en tyrkisk soldat ble drept i et angrep i Manbij nord i Syria i går. Han hevder syriske regjeringsstyrker står bak. - Det var et resultat av regimets artilleriskyts, sier Erdogan til pressen.

NRK - 08 Aug 19 kl. 12:17

To mistenkte drept etter attentat

En tyrkisk militæroperasjon har tatt livet av to personer som er mistenkt for å ha medvirket i attentatet på en tyrkisk diplomat i Irak 17. juli. Det melder den tyrkiske statskanalen..

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 23:23

Frykter invasjon blir okkupasjon

I 2017 kom den for alvor. Nå kan en rekord-invasjon være i gang. I 2021 frykter ekspertene enda en offensiv..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:19

Rødt vil ha hastemøte om kurdere

Rødt ber om et hastemøte i Stortingets utvidede utenrikskomité om Tyrkias varslede invasjon av Nord-Syria. Rødt frykter at invasjon kan føre til etnisk rensing og styrking av IS, advarer partileder Bjørnar Moxnes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 45 minutter siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 1 time siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 1 time siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 2 timer siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 2 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 2 timer siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 3 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 3 timer siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt