NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:28

NRK - 16 Jul 19 kl. 04:46

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, Twitter, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst én, skaddi , branni , Telemark
Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 19:52

Minst én beboer kritisk skadd etter brann på eldresenter i Telemark

Minst én beboer er kritisk skadd etter en brann i et eldresenter på Langesund i Telemark. Flere andre skal være forbrent, ifølge politiet..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 19:52

Minst én beboer alvorlig skadd etter brann på eldresenter i Telemark

Minst én beboer er alvorlig skadd etter at det brøt ut en brann i et eldresenter på Langesund i Telemark søndag kveld..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 19:52

Brann i eldresenter i Telemark – beboere evakueres

Nødetatene har rykket ut til en brann i et eldresenter på Langesund i Telemark. De ansatte har igangsatt evakuering av beboerne..

P4 - 14 Jul 19 kl. 20:15

Sju skadd etter brann på eldresenter

Sju personer er skadet etter at det brøt ut en brann på et eldresenter i Langesund i Telemark i kveld. En beboer er alvorlig skadet, mens seks ansatte har fått i seg røyk. Alle er fraktet til sykehus.

P4 - 14 Jul 19 kl. 20:15

Flere skadd etter brann på eldresenter

Sju personer er skadet etter at det brøt ut en brann på et eldresenter i Langesund i Telemark i kveld. En beboer er alvorlig skadet, mens seks ansatte har fått i seg røyk. Alle er fraktet til sykehus.

NRK - 01 Jun 19 kl. 07:29

Hus i brann i Telemark

Det brenn i eit hus på Gvarv i Telemark. Politiet har fått melding om at det var to personar i huset, men dei skal ha kome seg ut..

NRK - 11 Apr 19 kl. 06:24

Båter skadd i brann

Totalt ni fritidsbåter som lå til kai er skadd i brann på Bømlo i Hordaland. Det er ikke meldt om personskade..

NRK - 03 May 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 21:48

16-åring hentet med helikopter etter badeulykke i Telemark

En gutt på 16 år skal være hardt skadd etter at han badet i en jettegryte i Bø i Telemark fredag kveld. Han er fløyet til sykehus med redningshelikopter..

NRK - 04 Jun 19 kl. 19:45

Alvorleg trafikkulykke i Telemark

Ein motorsyklist er kritisk skadd etter å ha køyrd av vegen i Høydalsmo i Tokke kommune i Telemark. Politiet fekk melding om ulykka like etter klokka 18.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Fjerna organ med omstridd metode

Pasientar fekk organ fjerna med ny metode som ikkje var godkjent ved fleire norske sjukehus. Oslo universitetssjukehus sa metoden for organdonasjon var godkjent av helseministeren, men det var ikkje sant..

NRK - 45 minutter siden

Vil dekke til logoer på landsmøte

Volkswagen sier at de vil dekke til logoene sine, når det høyreorienterte partiet AfD skal ha landsmøte i Volkswagen Halle. – Vi tolererer ikke et AfD-møte i lokaler som synlig kan gjenkjennes som et Volkswagen-lokale, sier en ansattrepresentant..

NRK - 45 minutter siden

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 3 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 3 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 3 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 4 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 4 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 14 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt