NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 12:37

NRK - 16 Jul 19 kl. 04:46

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, Twitter, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst én, skaddi , branni , Telemark
Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 19:52

Minst én beboer kritisk skadd etter brann på eldresenter i Telemark

Minst én beboer er kritisk skadd etter en brann i et eldresenter på Langesund i Telemark. Flere andre skal være forbrent, ifølge politiet..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 19:52

Minst én beboer alvorlig skadd etter brann på eldresenter i Telemark

Minst én beboer er alvorlig skadd etter at det brøt ut en brann i et eldresenter på Langesund i Telemark søndag kveld..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 19:52

Brann i eldresenter i Telemark – beboere evakueres

Nødetatene har rykket ut til en brann i et eldresenter på Langesund i Telemark. De ansatte har igangsatt evakuering av beboerne..

P4 - 14 Jul 19 kl. 20:15

Sju skadd etter brann på eldresenter

Sju personer er skadet etter at det brøt ut en brann på et eldresenter i Langesund i Telemark i kveld. En beboer er alvorlig skadet, mens seks ansatte har fått i seg røyk. Alle er fraktet til sykehus.

P4 - 14 Jul 19 kl. 20:15

Flere skadd etter brann på eldresenter

Sju personer er skadet etter at det brøt ut en brann på et eldresenter i Langesund i Telemark i kveld. En beboer er alvorlig skadet, mens seks ansatte har fått i seg røyk. Alle er fraktet til sykehus.

NRK - 01 Jun 19 kl. 07:29

Hus i brann i Telemark

Det brenn i eit hus på Gvarv i Telemark. Politiet har fått melding om at det var to personar i huset, men dei skal ha kome seg ut..

NRK - 11 Apr 19 kl. 06:24

Båter skadd i brann

Totalt ni fritidsbåter som lå til kai er skadd i brann på Bømlo i Hordaland. Det er ikke meldt om personskade..

NRK - 03 May 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

NRK - 26 Oct 19 kl. 01:05

To skadd i trafikkulykke

To personer skal være skadd i en trafikkulykke i Siljan kommune i Telemark. Det skriver politiet på Twitter. Nødetatene er på vei, og det er foreløpig uklart hvor hardt skadd de to personene er..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 06:13

En død og mange skadd i brann på sykehus i Tyskland

En person er død og 72 er skadd etter en brann i et sykehus i den tyske byen Düsseldorf natt til tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fiskebåt drev mot skjær

Hovedredningssentralen i Nord-Norge fikk søndag formiddag melding om en fiskebåt med problemer nord for Sørøya. 6 personer var om bord, som drev mot skjær og trengte assistanse, skriver HRS Nord-Norge på Twitter. Situasjonen er nå under kontroll..

NRK - 15 minutter siden

Påvist ringorm hos storfe

Veterinærinstituttet har påvist ringorm i 15 besetninger av storfe hittil i 2019. De fleste tilfellene er påvist i Rogaland, men også i Oppland, og hovedsakelig i kjøttfebesetninger. Mattilsynet håndterer oppfølgingen, skriver Veterinærinstituttet..

NRK - 30 minutter siden

Ber om hjelp til stanse avskoging

Brasils miljøminister Ricardo Salles sier landet ikke klarer å forhindre avskogingen av Amazonas uten støtte fra rike land. – Vi er villige til å gjøre hva som helst som er nødvendig for å klare det, men trenger støtte, sier han til nyhetsbyrået AP..

NRK - 45 minutter siden

Forventer at pasienter får hjelp

– Vi er bekymret over at luftambulansetjenesten ikke fungerer slik den skal. Det sier leder i regionalt brukerutvalg i Helse Nord, Knut Georg Hartviksen. Fem nye ambulansefly er satt på bakken på grunn av tekniske problemer..

NRK - 45 minutter siden

Krevde Trump-kritiker fjernet

Den amerikanske ambassadøren i Danmark, Carla Sands, skal ha krevd at en Donald Trump kritisk foredragsholder ble fjernet fra talerlisten på en dansk konferanse, ifølge organisasjonen Atlantsammenslutningen Nå er konferansen avlyst, melder dr.dk.

NRK - 1 time siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Hardangervidda er no opna for fri ferdsel etter at det i morgontimane var kolonnekøyring. Vegtrafikksentralen åtvarar likevel mot snø- og isdekke og redusert sikt med kraftige snøbyer..

NRK - 1 time siden

Evakueres etter steinras

Personer har blitt evakuert fra et hus etter at det gikk et steinras ved Øykjestøveien i Lyngdal. Huset ble ikke truffet av raset, men ifølge politiet står det ikke på trygg grunn. Personene er fysisk uskadd..

NRK - 1 time siden

Etterlyser vitner i Sandnes

Politiet i Sandnes ber vitner melde seg etter en påkjørsel av en fotgjenger lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk av etter påkjørselen, og fotgjengeren ble alvorlig skadd. Hendelsen fant sted utenfor Burger Kompaniet på Lura i Sandes..

NRK - 1 time siden

To personer arrestert i Wilma-saken

To personer er arrestert og mistenkt for å ha oppgitt feilaktig informasjon i forbindelse med drapet av 17 år gamle Wilma Andersson i Sverige. De skal ha beskyttet gjerningsmannen som er pågrepet og siktet for drap, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Takket brannmannskap i Australia

Statsminister Scott Morrison i Australia hyller brannmannskapene som har kjempet mot brannene som herjet i landet. Rundt 1.600 brannmenn deltar i arbeidet om å slukke brannene som er 75 kilometer nordvest for Sidney..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt