VG > Økonomi

Monday, 17 June, 18:56

VG - 22 Sep 18 kl. 20:50

Minnestund for drepte tenåringer i Trondheim: – Ufattelig, trist og vondt

Trondheim kommune holdt lørdag kveld en minnestund for de to afghanske tenåringene som ble drept i sentrum av byen mandag denne uka..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minnestund, for, drepte, tenåringeri , Trondheim, Ufattelig, tristog , vondt
NRK - 22 Sep 18 kl. 20:45

Minnestund for drepte tenåringer

Trondheim kommune holdt lørdag kveld en minnestund for de to afghanske tenåringene som ble drept i sentrum av byen mandag denne uka. Minnestunden ble arrangert etter ønske fra den store gruppen enslige mindreårige i Trondheim..

Aftenposten - 22 Sep 18 kl. 20:46

Minnestund for drepte tenåringer i Trondheim: – Ufattelig, trist og vondt

Trondheim kommune holdt lørdag kveld en minnestund for de to afghanske tenåringene som ble drept i sentrum av byen mandag denne uka..

NRK - 18 Mar 19 kl. 13:53

Tre tenåringer døde

Tre tenåringer døde, trolig av å ha blitt klemt i hjel, i en stor folkemengde i Cookstown i Nord-Irland i går. Tre andre ble sendt til sykehus. Ungdommene ventet på å slippe inn på et diskotek på Irlands nasjonaldag, St.

VG - 06 Jan 19 kl. 07:06

Tenåringer kjørte i over 160 km/t i Stavanger

To tenåringer kjørte i over 160 kilometer i timen i hver sin bil på E39 i Stavanger. Begge har fått førerkortet beslaglagt..

NRK - 31 Oct 18 kl. 18:42

Offer og mistenkt er tenåringer

Både offeret og personen politiet mener er gjerningspersonen er tenåringer. Det bekrefter politiet overfor NRK. Den pågrepne har fått oppnevnt advokat Lorentz Stavrum som sin forsvarer, men han har ikke snakket med klienten sin ennå..

VG - 31 Oct 18 kl. 17:05

Tenåring drept på Vinstra

VINSTRA (VG) Både den drepte og den antatte gjerningspersonen er tenåringer. Politiet har beslaglagt et formodentlig gjerningsvåpen..

P4 - 12 May 19 kl. 07:09

Tre tenåringer til akuttmottak

Tre tenåringer ble kjørt til akuttmottaket etter en trafikkulykke i Skien i natt. Tilstanden er ikke kjent. Tre andre som befant seg i bilen er kjørt til legevakt for sjekk.

Klartale - 25 Sep 18 kl. 08:29

Nesten ingen tenåringer røyker

Tallet på tenåringer som røyker, har falt kraftig på ti år..

VG - 05 May 19 kl. 13:53

Solskjær med tenåringer til Huddersfield

Hverken Anthony Martial, Jesse Lingard eller Romelu Lukaku er med til Huddersfield. Derimot har Ole Gunnar Solskjær med seg tre ganske ferske tenåringer..

Dagbladet - 20 Apr 19 kl. 10:42

To tenåringer pågrepet etter drap på journalist i Nord-Irland

Nordirsk politi har pågrepet to tenåringer i forbindelse med drapet på en journalist under opptøyer i Derry torsdag kveld..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Voldtektssaken som skapte Trump

Netflix viser for tiden dramadokumentaren «When They See Us» om voldtektssaken i 1989 som ga Donald Trump hans første sjanse til å bruke sitt populistiske raseri..

VG - 5 timer siden

Prøvde seg på Houdini-triks – fryktes omkommet

En indisk tryllekunstner ble bundet fast og senket ned i en elv for å gjenskape et verdenskjent utbrytertriks. Men han kom aldri opp av vannet..

VG - 5 timer siden

Vegvesenet: Ulønnsomt å bygge nye veier for 120 km/t

Frps store flaggsak – å øke toppfarten på motorveier til 120 km/t, får en trang fødsel. Det blir ulønnsomt, og kan medføre nærmere fire flere døde eller hardt skadde årlig om alt blir utbygget..

VG - 7 timer siden

Nabo løp til for hjelpe Laura Iris (16): – Det kommer til å prege meg hele livet

Naboen til Laura Iris Haugen (16) løp til for å hjelpe. Etter å ha blitt knivstukket selv, ble han vitne til at hun ble knivdrept. I retten omtalte han tiltalte som «målrettet», og tiden etter drapet som «forferdelig»..

VG - 8 timer siden

Drapstiltalt 17-åring ringte på hjemme hos Laura Iris (16) med kniv

SØR-GUDBRANDSDAL TINGRETT (VG) I dag møtte 17-åringen i retten og erkjente seg ikke skyldig etter tiltalen. Det store spørsmålet i den tragiske drapssaken er om gutten var tilregnelig..

VG - 8 timer siden

Viktig seier

Hongkongs leder Carrie Lam ber innbyggerne om unnskyldning for myndighetenes håndtering av en omstridt utleveringsavtale med Kina. For få dager siden insisterte hun på at lovendringen skulle gjennomføres, uten hensyn til massedemonstrasjonene..

VG - 8 timer siden

Natt-transport-avsløringen: – Helseministeren må ta ansvar!

Helseminister Bent Høies reaksjon etter VGs avsløringer fremstår som ren populisme..

VG - 9 timer siden

Jemtland-saken: Ektemannen erkjenner ikke skyld

Den drapstiltalte ektemannen til Janne Jemtland svarte nei på spørsmålet om han erkjenner straffskyld for drap da ankesaken startet mandag..

VG - 10 timer siden

Norske IS-krigere må også straffeforfølges for krigsforbrytelser

Norsk påtalemyndighet må straffeforfølge norske statsborgere som har kjempet for IS i Syria og Irak for folkemord og krigsforbrytelser, og ikke bare for medlemskap i terrororganisasjoner..

VG - 12 timer siden

Ane Dahl Torp vil diskutere et forbud mot sosiale medier før fylte 13 år

Tre av fire barn mellom 9 og 13 år er på sosiale medier. Barn under 13 år er ikke modne nok for det, sier en engasjert Ane Dahl Torp – som ønsker et forbud..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt