NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:39

NRK - 21 Apr 19 kl. 03:16

Minneseremoni 20 år etter massakre

Ein sorgtung minneseremoni blei halden i Littleton i delstaten Colorado i USA laurdag, 20 år etter Columbine-massakren som utløyste ein stor våpendebatt i landet. To gutar drap tolv medelevar og ein lærar og såra 23 før dei skaut seg sjølve..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Littleton, Colorado, USA, Columbine

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minneseremoni20 , år, etter, massakre
VG - 21 Apr 19 kl. 03:11

Sorgtung minneseremoni 20 år etter Columbine-massakren

En sorgtung minneseremoni ble holdt i Littleton i delstaten Colorado i USA lørdag, 20 år etter Columbine-massakren som utløste en voldsom våpendebatt i landet..

NRK - 30 Mar 19 kl. 01:01

Fem pågrepet etter massakre i Mali

Fem menn er pågrepet, mistenkt for å ha vært blant angriperne som sto bak en massakre på mer enn 160 mennesker Mali for en uke siden. De fem pågrepne var såret og var på sykehus sammen med overlevende etter massakren da de ble pågrepet..

NRK - 07 Jan 19 kl. 22:00

Innrømmer straffskuld for massakre

Ein tidlegare Uber-sjåfør har sagt seg skuldig i å ha drepe seks menneske i ein massakre i den amerikanske byen Kalamazoo i 2016, melder CNN..

Aftenposten - 30 Mar 19 kl. 01:04

Fem menn pågrepet etter massakre i Mali

Fem menn er pågrepet, mistenkt for å ha vært blant angriperne som sto bak en massakre på mer enn 160 mennesker Mali for en uke siden..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 17:34

Mali lover å oppløse milits etter massakre der minst 134 ble drept

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot en landsby i Mali samme dag som en delegasjon fra FNs sikkerhetsråd besøkte landet. FNs generalsekretær er sjokkert..

NRK - 24 Mar 19 kl. 14:01

Massakre i Mali

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot landsbyen Ogossagou i Mali. Småbarn, gravide, eldre og landsbyhøvdingen er blant ofrene, som alle er fra fulanifolket. 55 er såret.

NRK - 03 Jan 19 kl. 02:47

Sju pågrepet etter massakre i Mali

Sju personer ble pågrepet dagen etter at væpnede menn drepte 37 sivile i et angrep mot en landsby i Mali på årets første dag. Myndighetene sa kort tid etter angrepet at det var del av en strid mellom jegere og bønder..

NRK - 24 Mar 19 kl. 06:29

Donerer millioner etter massakre

Om lag 63 millioner kroner er samlet inn så langt til de etterlatte etter de 50 som ble skutt og drept på New Zealand. Fredag 29. mars skal det holdes en høytidelighet i Christchurch til minne om ofrene..

NRK - 07 Apr 19 kl. 09:49

Minnemarkering i Rwanda

Søndag vert det halde ein stor minneseremoni for å markere at det er 25 år sidan folkemordet i Rwanda starta. 800.000 menneske blei drepne i løpet av få månader..

P4 - 07 May 19 kl. 12:56

Journalister løslatt i Myanmar

De to Reuters-journalistene som har vært fengslet i Myanmar i 511 dager, er nå løslatt. De to ble pågrepet i desember 2017 etter å ha dekket regjeringsstyrkenes massakre på medlemmer av den muslimske rohingya-minoriteten, noe de senere ble belønnet med Pulitzerprisen for..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 2 timer siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt