NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:20

NRK - 21 Apr 19 kl. 03:16

Minneseremoni 20 år etter massakre

Ein sorgtung minneseremoni blei halden i Littleton i delstaten Colorado i USA laurdag, 20 år etter Columbine-massakren som utløyste ein stor våpendebatt i landet. To gutar drap tolv medelevar og ein lærar og såra 23 før dei skaut seg sjølve..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Littleton, Colorado, USA, Columbine

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minneseremoni20 , år, etter, massakre
VG - 21 Apr 19 kl. 03:11

Sorgtung minneseremoni 20 år etter Columbine-massakren

En sorgtung minneseremoni ble holdt i Littleton i delstaten Colorado i USA lørdag, 20 år etter Columbine-massakren som utløste en voldsom våpendebatt i landet..

NRK - 30 Mar 19 kl. 01:01

Fem pågrepet etter massakre i Mali

Fem menn er pågrepet, mistenkt for å ha vært blant angriperne som sto bak en massakre på mer enn 160 mennesker Mali for en uke siden. De fem pågrepne var såret og var på sykehus sammen med overlevende etter massakren da de ble pågrepet..

NRK - 07 Jan 19 kl. 22:00

Innrømmer straffskuld for massakre

Ein tidlegare Uber-sjåfør har sagt seg skuldig i å ha drepe seks menneske i ein massakre i den amerikanske byen Kalamazoo i 2016, melder CNN..

Aftenposten - 30 Mar 19 kl. 01:04

Fem menn pågrepet etter massakre i Mali

Fem menn er pågrepet, mistenkt for å ha vært blant angriperne som sto bak en massakre på mer enn 160 mennesker Mali for en uke siden..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 17:34

Mali lover å oppløse milits etter massakre der minst 134 ble drept

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot en landsby i Mali samme dag som en delegasjon fra FNs sikkerhetsråd besøkte landet. FNs generalsekretær er sjokkert..

NRK - 24 Mar 19 kl. 14:01

Massakre i Mali

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot landsbyen Ogossagou i Mali. Småbarn, gravide, eldre og landsbyhøvdingen er blant ofrene, som alle er fra fulanifolket. 55 er såret.

P4 - 14 Aug 19 kl. 22:15

Dømt til livsvarig fengsel for massakre

En tidligere ansatt i det amerikanske sikkerhetsfirmaet Blackwater, er dømt til livsvarig fengsel for å ha deltatt i en massakre i Irak i 2007. Minst 14 sivile ble drept da fire ansatte i selskapet åpnet ild mens de eskorterte amerikanske ambassadeansatte i hovedstaden Bagdad. De tre andre ansatte er dømt til tretti år i fengsel..

VG - 13 Jul 19 kl. 20:21

Fra massakre til maktdeling: Slik tvang folkets raseri militæret til enighet

BEIRUT (VG) Revolusjonen i Sudan så ut til å bli knust av en massakre, men da millioner tok til gatene den 30. juni ble militæret tvunget til forhandlingsbordet. Her forteller protestledere til VG hvordan det skjedde..

NRK - 03 Jan 19 kl. 02:47

Sju pågrepet etter massakre i Mali

Sju personer ble pågrepet dagen etter at væpnede menn drepte 37 sivile i et angrep mot en landsby i Mali på årets første dag. Myndighetene sa kort tid etter angrepet at det var del av en strid mellom jegere og bønder..

NRK - 24 Mar 19 kl. 06:29

Donerer millioner etter massakre

Om lag 63 millioner kroner er samlet inn så langt til de etterlatte etter de 50 som ble skutt og drept på New Zealand. Fredag 29. mars skal det holdes en høytidelighet i Christchurch til minne om ofrene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 3 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 5 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 5 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt