NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:58

NRK - 08 april 21 kl. 10:20

Minner om smitteråd før ramadan

Fastemånaden til muslimane startar 14. april. Bergen kommune understrekar at smitteverntiltaka også gjeld under ramadan. Dei oppmodar til å avgrense sosial fysisk kontakt, ha maks to gjestar både inne og ute, og utsette eller avlyse arrangement..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minnerom , smitteråd, før, ramadan
NRK - 13 april 21 kl. 23:25

Deler ut gratis mat under ramadan

Islamic Cultural Centre Norway feirer ramadan på en annerledes måte i år. De deler ut gratis middagskuponger hver dag under ramadan til de som trenger det mest. På grunn av smittefaren er de store fellesmiddagene i moskeen avlyst i år..

Klartale - 31 mars 21 kl. 14:14

Ber muslimer samle seg på nett under ramadan

Flere religiøse ledere ber om at muslimer lar være å samle seg fysisk under ramadan. De bør følge råd om korona, og heller være sammen på nett..

VG - 13 april 21 kl. 05:45

Duket for ramadan – muslimer bes om å unngå samlinger

Høytiden ramadan starter tirsdag. Norske muslimer er bedt om å unngå samlinger på vanlig vis, og FHI har utarbeidet en egen smittevernveileder..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 05:52

Duket for ramadan – muslimer bes om å unngå samlinger

Høytiden ramadan starter tirsdag. Norske muslimer er bedt om å unngå samlinger på vanlig vis, og FHI har utarbeidet en….

Klartale - 13 april 21 kl. 10:09

I dag starter ramadan

Den muslimske høytiden ramadan starter tirsdag. FHI ber norske muslimer om å unngå store samlinger..

Klartale - 13 april 21 kl. 17:36

FHI gir egne råd for ramadan

Den muslimske høytiden ramadan startet tirsdag. FHI ber norske muslimer om å unngå store samlinger..

NRK - I førrgår: 05:08

Sammenstøt i Jerusalem

Israelsk politi tok i bruk sjokkgranater og en vannkanon for å spre palestinere som samlet seg i gamlebyen i Jerusalem til ramadan, ifølge israelske medier. Slike sammenstøt har funnet sted hver kveld siden ramadan startet i forrige uke..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 10:00

Han har sendt datteren 1000 e-poster som hun får lese når hun blir stor. Derfor er minner fra barndommen viktige.

Han har sendt datteren 1000 e-poster som hun får lese når hun blir stor. Derfor er minner fra barndommen viktige..

NRK - 25 mars 21 kl. 08:35

Skal lede «Festen etter fasten»

Rima Iraki og Yousef Hadaoui skal lede årets id-feiring «Festen etter fasten». Fredag 14. mai blir blir feiring av muslimenes viktigste høytid på NRK1 og NRK TV, som markere at fastemåneden ramadan er over..

Klartale - 06 april 21 kl. 11:00

Kun korona-immune får komme til Mekka

Pilegrimer som vil besøke Mekka under Ramadan må være immune mot korona. Det har myndighetene i Saudi-Arabia bestemt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt