NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 21:54

NRK - 08 april 21 kl. 05:32

Ministre lover mer penger til IMF

Finansministrene i G20 vil øke støtten til Det internasjonale pengefondet (IMF) med 650 milliarder dollar for å hjelpe fattige land som sliter med pandemien. I en felles uttalelse fra G20-landene heter det at tilskuddet skal gi økt hjelp til de fattigste av de koronarammede landene..
Les mer på NRK


Les mer om:
G20, Det, IMF

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ministre, lover, mer, penger, til, IMF
NRK - 13 jan. 21 kl. 18:58

Ministre trekker seg i Italia

To ministre fra partiet Italia Viva forlater koalisjonen etter uenighet om hvordan Italia skal bruke 210 milliarder euro i koronakrisehjelp fra EU. Italia Viva er et av de mindre regjeringspartiene..

NRK - 01 feb. 21 kl. 15:11

24 ministre avsatt i Myanmar

Militæret i Myanmar har avsatt 24 ministre i forbindelse med kuppet. Det melder statlig tv, ifølge Reuters..

NRK - 12 april 21 kl. 15:24

USA sender to ministre til Nato

USAs utenriksminister Antony Blinken og forsvarsminister Lloyd Austin besøker Nato samtidig denne uken. Alliansens ministre er ventet å diskutere USAs avtredende rolle i Afgahnistan, ny atomavtale med Iran, samt den Russlands opprustning ved grensen av Ukraina..

Aftenposten - Igår: 20:00

Når de sløser penger, ser sjefene kun én løsning: Skaffe mer penger

Løsningen på å sløse bort penger? Skaffe mer penger. Slik ser de mektige sjefene verden..

E24 - 08 april 21 kl. 05:46

G20-ministre lover 650 mrd. dollar til IMF

Finansministrene i G20 vil øke støtten til Det internasjonale pengefondet (IMF) med 650 milliarder dollar for å hjelpe fattige land som sliter med pandemien..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 09:25

En mer forsiktig Trump. To ministre har gått av. Dette har skjedd etter stormingen av Kongressen.

Det har ikke manglet på dramatiske hendelser også etter at Kongressen ble stormet. Her er en kort oversikt..

VG - 30 jan. 21 kl. 09:37

Ap har ikke budsjettert med mer penger til FHI enn regjeringen

Arbeiderpartiet har kritisert regjeringens kutt til Folkehelseinstituttet, men selv har ikke partiet satt av mer penger til dem i sine budsjetter, skriver NTB..

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:21

Malawiske ministre døde av covid-19

Presidenten i Malawi har erklært krisetilstand etter at to statsråder er døde av koronasykdom, samtidig som smitten har økt sterkt i det afrikanske landet. En annen minister har vært syk, men er frisk igjen, melder al-Jazeera..

NRK - 19 jan. 21 kl. 03:35

To ministre smittet i Colombia

COlombias forsvarsminister, Carlos Holmes Trujillo, er innlagt på intensivavdeling med covid-19. Trujillo fikk påvist sykdommen i forrige uke, dagen etter at utenriksminister Claudia Blum testet positivt.

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 05:33

Merkel diskuterer vaksinasjonsfortgang

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel skal senere mandag møte delstatsledere, ministre, vaksineprodusenter og….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 45 minutter siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 3 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 3 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..

NRK - 4 timer siden

Ber om rask helsehjelp til Navalnyj

Menneskerettsekspertar i FN ber Russland om å gi regimekritikar Aleksej Navalnyj rask helsehjelp og å evakuere han frå arbeidsleieren han sit i, melder Reuters. Ekspertane meiner livet til Navalnyj truleg er i stor fare, og at han må få hjelp utanfor grensene til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt