NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:45

NRK - 19 Aug 19 kl. 22:14

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statsministerens, Erna Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ministraneer , ferdigmed , møte
NRK - 23 May 19 kl. 20:00

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..

Dagbladet - 09 Jun 19 kl. 19:56

1500 nye boliger står ferdig innen 2025

Etter at Bispevika Nord er ferdig i 2020/2021, begynner OSU på leilighetene i Bispevika Sør. Første salgstrinn legges ut i høst..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 13:35

Nordmann trolig ferdig i NHL-klubb

Andreas Martinsen er trolig ferdig i Chicago Blackhawks, melder TV 2..

P4 - 26 Jun 19 kl. 13:12

Hjelmeset ferdig i skiskytterforbundet

Odd-Bjørn Hjelmeset er ferdig i jobben som idretts- og markedssjef i skiskytterforbundet. Den tidligere langrennsløperen hadde egentlig avtale frem til OL i 2022, men partene har blitt enige om en sluttavtale, skriver VG..

Aftenposten - 23 May 19 kl. 15:42

Bekrefter at han er ferdig i Salzburg

Fredrik Gulbrandsen (26) er ferdig i østerrikske Salzburg etter tre sesonger. Nå er spissen på utkikk etter en ny klubb..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 12:53

Tromsø-trener ferdig i klubben - lokale profiler overtar

Chris Warren er ferdig som Tromsø Storm-trener etter fire kamper..

VG - 18 Aug 19 kl. 16:26

FrPs landstyremøte ferdig: - Landsstyret har sluttet seg til skissen

Møtet er ferdig og ifølge Tybring-Gjedde har landsstyret sluttet seg til bompengeskissen..

NRK - 15 Aug 19 kl. 01:50

Nye pass og ID-kort-forsinkelser

12 år etter lanseringen av nye ID-kort og pass, er prosjektet igjen forsinket, skriver Aftennposten. Avisen har fått innsyn i en ny statusrapport som viser at kun 49 prosent av prosjektet er ferdig, og vil være ferdig tidligst januar 2020..

NRK - 17 Aug 19 kl. 03:53

Ferdig med etterforskningen

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at en 27 år gammel mann tok livet av sin 55 år gamle far i Sandnes i desember i fjor. Det melder NTB. 27-åringen ringte selv politiet og fortalte at han hadde drept sin far natt til 23.

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 04:35

Politiet ferdig med etterforskningen av Sandnes-drapet

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at en 27 år gammel mann tok livet av sin 55 år gamle far i Sandnes i desember i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 3 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 3 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 4 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt