NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:40

NRK - 20 Sep 18 kl. 20:38

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Reddal, Grimstad, Halvor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Miniatyr-kalvpå 13 , kilo
VG - 15 Sep 18 kl. 05:27

Rita (73) reddet kalv fra drukningsdøden

Til tross for at hun har kuskrekk, var ikke Rita Tærud (73) i tvil om hva hun skulle gjøre da hun kom over en kalv som holdt på å drukne. – Jeg tenkte at dette livet skal jeg redde..

NRK - 05 Jul 18 kl. 12:00

Økte narkobeslag på grensa

Tollerne tar stadig mer heroin, kokain og sigaretter på grensa. Det viser nye tall fra Tollvesenet. Så langt i år er det tatt 22 kilo heroin i hele landet, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor, samt 11 kilo kokain, mot drøyt fire kilo i fjor..

P4 - 05 Jul 18 kl. 12:14

Kraftig økning i narkotikabeslag

Det har vært en kraftig økning i narkotikabeslag ved grensen til Norge i år. Nye tall fra Tollvesenet viser at det er beslaglagt mer heroin, kokain og sigaretter. Så langt i år er det tatt totalt 22 kilo heroin, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor.

Dagbladet - 22 Aug 18 kl. 13:30

Sacha Baron Cohen lurte kjent matkritiker til å bli «kannibal»

Serverer «endetarm-massert kondomkjøtt» fra kalv og et stykke menneskekjøtt..

Aftenposten - 01 Dec 18 kl. 00:12

Smuglet nesten 400 kilo gull til Norge – må i fengsel

En 53 år gammel mann er dømt til to og et halvt års fengsel og må levere tilbake 21 kilo gull etter å ha smuglet nesten 400 kilo gull til Norge..

Dagbladet - 05 Dec 18 kl. 21:53

Kokainsmugling, hvitvasking, bestikkelser og vold: Dette er 'Ndrangheta-mafiaen

90 personer ble arrestert, 4000 kilo kokain og 140 kilo ecstasy-piller ble beslaglagt i en storaksjon mot mafia-gruppa i fem land onsdag..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 10:23

Sjeldne planter, insekter og fugler får nytt hjem midt i asfaltjungelen

Taket på det nye kulturhuset Vega Scene i Hausmannskvartalet skal bli en miniatyr av naturen rundt Oslofjorden. Målet er å få verdifulle arter til å overleve..

NRK - 20 Aug 18 kl. 09:29

Flere dyr på rømmen

Skolebarn i Bø ble skremt av en okse som sprang i veien i dag tidlig. Den er nå tilbake på gården der den hører hjemme. Like etter ble en kalv observert ved Slåttekåstunnelen i Nome.

Aftenposten - 10 Oct 18 kl. 12:16

Småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj

Et småfly som mandag kveld landet på Kjeller flyplass uten tillatelse, hadde tre menn og 50 kilo hasj om bord. Nå er alle tre pågrepet av politiet..

Dagbladet - 10 Oct 18 kl. 12:00

Småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj

Et småfly som mandag kveld landet på Kjeller flyplass uten tillatelse, hadde tre menn og 50 kilo hasj om bord. Nå er alle tre pågrepet av politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 30 minutter siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 1 time siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 2 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 2 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 2 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..

NRK - 3 timer siden

Oslo-ordfører er listetopp

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) er valgt til Oslo SVs listetopp for fire nye år i Oslo bystyre. Hun er også partiets ordførerkandidat for kommunevalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt