NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:13

NRK - 20 Sep 18 kl. 20:38

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Reddal, Grimstad, Halvor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Miniatyr-kalvpå 13 , kilo
VG - 15 Sep 18 kl. 05:27

Rita (73) reddet kalv fra drukningsdøden

Til tross for at hun har kuskrekk, var ikke Rita Tærud (73) i tvil om hva hun skulle gjøre da hun kom over en kalv som holdt på å drukne. – Jeg tenkte at dette livet skal jeg redde..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 12:15

Politiet fant 30 kilo hasj hos idrettsprofil. Tatt da politiet kom med 60 kilo «juksehasj»

En tidligere norsk toppidrettsutøver erkjenner besittelse av 30 kilo hasj. Politiet mener han forsøkte å kjøpe 60 kilo hasj i tillegg..

NRK - 05 Jul 18 kl. 12:00

Økte narkobeslag på grensa

Tollerne tar stadig mer heroin, kokain og sigaretter på grensa. Det viser nye tall fra Tollvesenet. Så langt i år er det tatt 22 kilo heroin i hele landet, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor, samt 11 kilo kokain, mot drøyt fire kilo i fjor..

P4 - 05 Jul 18 kl. 12:14

Kraftig økning i narkotikabeslag

Det har vært en kraftig økning i narkotikabeslag ved grensen til Norge i år. Nye tall fra Tollvesenet viser at det er beslaglagt mer heroin, kokain og sigaretter. Så langt i år er det tatt totalt 22 kilo heroin, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor.

Dagbladet - 22 Aug 18 kl. 13:30

Sacha Baron Cohen lurte kjent matkritiker til å bli «kannibal»

Serverer «endetarm-massert kondomkjøtt» fra kalv og et stykke menneskekjøtt..

Aftenposten - 01 Dec 18 kl. 00:12

Smuglet nesten 400 kilo gull til Norge – må i fengsel

En 53 år gammel mann er dømt til to og et halvt års fengsel og må levere tilbake 21 kilo gull etter å ha smuglet nesten 400 kilo gull til Norge..

Dagbladet - 05 Dec 18 kl. 21:53

Kokainsmugling, hvitvasking, bestikkelser og vold: Dette er 'Ndrangheta-mafiaen

90 personer ble arrestert, 4000 kilo kokain og 140 kilo ecstasy-piller ble beslaglagt i en storaksjon mot mafia-gruppa i fem land onsdag..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 10:23

Sjeldne planter, insekter og fugler får nytt hjem midt i asfaltjungelen

Taket på det nye kulturhuset Vega Scene i Hausmannskvartalet skal bli en miniatyr av naturen rundt Oslofjorden. Målet er å få verdifulle arter til å overleve..

Dagbladet - 13 Dec 18 kl. 07:21

Politiet sprengte narkoliga: Beslagla våpen, 100 kilo hasj og 65 kilo amfetamin

- Vi har avslørt et organisert nettverk som har forsynt deler av Østlandet med narkotika over tid, sier politiet..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 21:50

Matthew McConaughey (49) om å finne sinnsro: - Jeg er flink til å spare energi til de rette øyeblikkene

Han gjør ekstrem forandring for rollene. Slik var det å gå ned 20 kilo, for så å gå opp 20 kilo to år senere, ifølge McConaughey..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 3 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 5 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt