NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:40

NRK - 20 Sep 18 kl. 20:38

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Reddal, Grimstad, Halvor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Miniatyr-kalvpå 13 , kilo
VG - 15 Sep 18 kl. 05:27

Rita (73) reddet kalv fra drukningsdøden

Til tross for at hun har kuskrekk, var ikke Rita Tærud (73) i tvil om hva hun skulle gjøre da hun kom over en kalv som holdt på å drukne. – Jeg tenkte at dette livet skal jeg redde..

NRK - 05 Jul 18 kl. 12:00

Økte narkobeslag på grensa

Tollerne tar stadig mer heroin, kokain og sigaretter på grensa. Det viser nye tall fra Tollvesenet. Så langt i år er det tatt 22 kilo heroin i hele landet, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor, samt 11 kilo kokain, mot drøyt fire kilo i fjor..

P4 - 05 Jul 18 kl. 12:14

Kraftig økning i narkotikabeslag

Det har vært en kraftig økning i narkotikabeslag ved grensen til Norge i år. Nye tall fra Tollvesenet viser at det er beslaglagt mer heroin, kokain og sigaretter. Så langt i år er det tatt totalt 22 kilo heroin, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor.

Dagbladet - 22 Aug 18 kl. 13:30

Sacha Baron Cohen lurte kjent matkritiker til å bli «kannibal»

Serverer «endetarm-massert kondomkjøtt» fra kalv og et stykke menneskekjøtt..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 10:23

Sjeldne planter, insekter og fugler får nytt hjem midt i asfaltjungelen

Taket på det nye kulturhuset Vega Scene i Hausmannskvartalet skal bli en miniatyr av naturen rundt Oslofjorden. Målet er å få verdifulle arter til å overleve..

NRK - 20 Aug 18 kl. 09:29

Flere dyr på rømmen

Skolebarn i Bø ble skremt av en okse som sprang i veien i dag tidlig. Den er nå tilbake på gården der den hører hjemme. Like etter ble en kalv observert ved Slåttekåstunnelen i Nome.

Aftenposten - 10 Oct 18 kl. 12:16

Småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj

Et småfly som mandag kveld landet på Kjeller flyplass uten tillatelse, hadde tre menn og 50 kilo hasj om bord. Nå er alle tre pågrepet av politiet..

Dagbladet - 10 Oct 18 kl. 12:00

Småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj

Et småfly som mandag kveld landet på Kjeller flyplass uten tillatelse, hadde tre menn og 50 kilo hasj om bord. Nå er alle tre pågrepet av politiet..

NRK - 10 Oct 18 kl. 14:47

Småfly landet med 50 kilo hasj

Et småfly som mandag kveld landet på Kjeller flyplass uten tillatelse, hadde tre menn og 50 kilo hasj om bord. Nå er totalt fem menn pågrepet..

Aftenposten - 06 Oct 18 kl. 14:55

Seks tiltalt for smugling av nesten 400 kilo gull

Seks menn må møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha smuglet inn til sammen 397 kilo gull. Gullets samlede verdi skal være på minst 143 millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 15 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 30 minutter siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.

NRK - 15 minutter siden

Ingen gjennombrudd i drapssaken

Politiet har ingen mistenkte for drapet av en mann i 20-årene på Majorstuen i går, men jobber med flere spor og informasjon i saken, opplyser leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid..

NRK - 15 minutter siden

Ingen store skader etter flom

Det har blitt mindre skader enn fryktet etter flommen i Sauda i helgen, opplyser ordfører Asbjørn Birkeland. Kun fem hus har fått mindre skader i kjelleren som følge av vann. Dagen i dag brukes på å sjekke turstier langs elveløpet for flomskader..

NRK - 30 minutter siden

Siste nytt om drapet på Majorstua

Pressekonferanse på politihuset i Oslo i forbindelse med drapet på Majorstuen.

NRK - 30 minutter siden

Rapport: Vannkrisen på Gazastripen

Eksperter mener det er et tidsspørsmål før det bryter ut en epidemi på Gazastripen. Grunnen er mangel på rent vann og kloakk som går rett i havet. Ødelagte vann- og renseanlegg har ført til at 97 prosent av vannet på Gaza er uegnet som drikkevann..

NRK - 30 minutter siden

Finske forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 45 minutter siden

Stefan Löfven møtte Ulf Kristersson

Stefan Lofven møtte tirsdag formiddag Ulf Kristersson i sitt første forsøk på å få på plass en ny regjering i Sverige. Møtet mellom de to lederne for Socialdemokraterna og det borgerlige partiet Moderaterna varte i omtrent 20 minutter..

NRK - 45 minutter siden

Kongen inviterte Xi til Norge

Kinas president har takket ja til å besøke Norge etter å ha blitt invitert av kong Harald. Det bekrefter en talsmann for det kinesiske Utenriksdepartementet etter møtet mellom kongeparet og den kinesiske presidenten. Tidspunkt for besøket er ikke avgjort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt