NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 00:49

NRK - 20 Sep 18 kl. 20:38

Miniatyr-kalv på 13 kilo

For halvannen uke siden ble en kalv kalt «Miniatyren» på 13 kilo født på en gård i Reddal i Grimstad. Vanlig størrelse på nyfødte kalver ligger mellom 40–50 kilo. – Den minste kalven jeg har opplevd, sier dyrlege Halvor Øiestad..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Reddal, Grimstad, Halvor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Miniatyr-kalvpå 13 , kilo
VG - 15 Sep 18 kl. 05:27

Rita (73) reddet kalv fra drukningsdøden

Til tross for at hun har kuskrekk, var ikke Rita Tærud (73) i tvil om hva hun skulle gjøre da hun kom over en kalv som holdt på å drukne. – Jeg tenkte at dette livet skal jeg redde..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 12:15

Politiet fant 30 kilo hasj hos idrettsprofil. Tatt da politiet kom med 60 kilo «juksehasj»

En tidligere norsk toppidrettsutøver erkjenner besittelse av 30 kilo hasj. Politiet mener han forsøkte å kjøpe 60 kilo hasj i tillegg..

NRK - 05 Jul 18 kl. 12:00

Økte narkobeslag på grensa

Tollerne tar stadig mer heroin, kokain og sigaretter på grensa. Det viser nye tall fra Tollvesenet. Så langt i år er det tatt 22 kilo heroin i hele landet, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor, samt 11 kilo kokain, mot drøyt fire kilo i fjor..

P4 - 05 Jul 18 kl. 12:14

Kraftig økning i narkotikabeslag

Det har vært en kraftig økning i narkotikabeslag ved grensen til Norge i år. Nye tall fra Tollvesenet viser at det er beslaglagt mer heroin, kokain og sigaretter. Så langt i år er det tatt totalt 22 kilo heroin, mot 3,6 kilo på samme tid i fjor.

NRK - 27 Apr 19 kl. 16:07

Tollarar beslagla 758 kilo fisk

Tollarar på grensa til Finland beslagla i alt 758 kilo fisk i påska. Fisken blei forsøkt smugla ut av Noreg. Tollregion Nord-Noreg hittil i år beslaglagt 1.

P4 - 27 Apr 19 kl. 18:07

Beslagla store mengder fisk

Tollerne ved den finsk-norske grensestasjonen i Karigasniemi beslagla totalt 758 kilo fisk i påsken. Fisken ble forsøkt smuglet ut av Finnmark. Det største enkeltbeslaget var på 364 kilo fisk, opplyser Tolletaten.

Dagbladet - 22 Apr 19 kl. 21:54

Så enkelt blir du kvitt 10 kilo før sommeren

Med riktig mat og litt mosjon når du målet om minus 10 kilo før sommerferien er i gang..

Dagbladet - 22 Aug 18 kl. 13:30

Sacha Baron Cohen lurte kjent matkritiker til å bli «kannibal»

Serverer «endetarm-massert kondomkjøtt» fra kalv og et stykke menneskekjøtt..

Aftenposten - 01 Dec 18 kl. 00:12

Smuglet nesten 400 kilo gull til Norge – må i fengsel

En 53 år gammel mann er dømt til to og et halvt års fengsel og må levere tilbake 21 kilo gull etter å ha smuglet nesten 400 kilo gull til Norge..

Dagbladet - 12 May 19 kl. 21:55

Madelen veide 135 kilo som 16-åring. Så tok hun grep

Slik gikk Madelen Jensen ned 60 kilo med styrketrening og kostholdsendringer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 2 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 2 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..

NRK - 4 timer siden

Missouri kan få ny abortlov

Guvernør Mike Parson i Missouri signerte fredag ein avtale som gjer at legar som utfører abortar der svangerskapet har kome lenger enn veke åtte, kan fengslast i mellom fem og femten år. Kvinnene som tek aborten kan ikkje straffast, skriv AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt