NRK > Nyheter

Thursday, 14 December, 01:27

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:35

Mindre til dagpenger

Det blir satt av over 300 millioner kroner mindre til dagpenger på budsjettet for 2018 enn for i år. Regjeringen foreslår å endre opptjeningsreglene. Dagpengebevilgningen for neste år er på drøyt 13 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

47 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindre til, dagpenger
Klartale - 12 Oct 17 kl. 10:55

Færre flyktninger og mindre dagpenger

Regjeringen kutter i dagpenger, skatt og støtte. Andre får mer. Les om viktige punkt i statsbudsjettet..

P4 - 13 Oct 17 kl. 10:53

Solberg: Flere vil få rett på dagpenger

- Flere enn før vil få rett til dagpenger med endringene regjeringen foreslår. Det sa statsminister Erna Solberg etter at hun i formiddag møtte partene i arbeidslivet for å diskutere statsbudsjettet for 2018 som ble lagt fram i går. LO refser forslaget om å fjerne muligheten til å opptjene rett til dagpenger over tre år og endre dette til ett år.

Hegnar.no - 31 Oct 17 kl. 15:12

19.000 vil få mindre i dagpenger

Kuttene regjeringen foreslår i statsbudsjettet, vil føre til at 3.500 personer ikke lenger har krav på dagpenger. Hver fjerde mottaker vil få mindre penger..

NRK - 12 Oct 17 kl. 09:51

Strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger og fjerner muligheten der man kan ha tjent opp til sammen 3 G (1 G er 93.634 kr) på siste tre år, for å kvalifisere for arbeidsledighetstrygd, skriver Aftenposten..

NRK - 01 Nov 17 kl. 02:53

KrF sier nei til kutt i dagpenger

Regjeringen vil fjerne retten til dagpenger for 3.500 personer, men KrF sier nei. Dermed er det duket for dragkamp i budsjettforhandlingene.

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 10:16

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen foreslår å stramme inn reglene for dagpenger i forslaget til statsbudsjett for 2018. .

Hegnar.no - 16 Jun 17 kl. 07:16

Regjeringen endrer reglene for dagpenger

Regjeringen endrer på regelverket slik at det i mindre grad skal straffe seg å jobbe deltid mens man mottar dagpenger..

P4 - 23 Oct 17 kl. 08:50

Kutt kan presse flere vekk fra arbeidsmarkedet

Regjeringens forslag til å stramme inn på retten til dagpenger kan presse flere vekk fra arbeidsmarkedet. Det advarer seniorforsker Knut Røed ved Frischsenteret for samfunnsøkonomisk forskning. Innstrammingene vil gjøre at omtrent 3500 færre vil ha rett på dagpenger.

NRK - 16 Jul 17 kl. 18:34

Dømt for NAV-svindel

En 51 år gammel mann er dømt til fengsel i 30 dager for å ha svindlet NAV. I løpet av et halvt år unnlot han å melde fra hvor mye han faktisk jobbet, samtidig som han mottok dagpenger. Ifølge dommen fikk han urettmessig utbetalt 80.

NRK - 28 Aug 17 kl. 21:06

Dømt til fengsel for NAV-svindel

En 30-åring fra Osterøy i Hordaland er dømt til 30 dagers ubetinget fengsel for å ha innlevert feilaktig informasjon til Nav og tusket til seg dagpenger. Bergen tingrett mener mannen er skyldig i grovt trygdebedrageri av 172.000 kroner, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Resultatløst WTO-toppmøte

Verdens handelsorganisasjon toppmøte i Argentina ble avsluttet uten at alle deltakerne var kommet til enighet om en felles uttalelse. WTO-sjef Roberto Azevedo sier han er skuffet over at møtet, tross mye arbeid, endte uten resultater..

NRK - 45 minutter siden

Dømt til fengsel for overgrep

En 61 år gammel mann er dømt til tre og et halvt års fengsel for å ha forgrepet seg på sin 39 år gamle datter i en by i Nord-Norge i fjor. Faren er i tillegg til dømt til å betale 170.000 kroner i oppreisning til datteren, melder VG..

NRK - 1 time siden

Teodora tapte ankesaken

Teodora Vásquez fra El Salvador som ble dømt til 30 års fengsel for «mord under skjerpende omstendigheter» i 2008 etter å ha født et dødt barn tapte ankesaken i retten. Det ble klart for kort tid siden..

NRK - 1 time siden

Ecuadors visepresident må i fengsel

Ecuadors visepresident Jorge Glas er dømt til seks års fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i omfattende korrupsjon. Ifølge dommen mottok Glas 112 millioner kroner i bestikkelser fra det brasilianske entreprenørselskapet Odebrecht..

NRK - 2 timer siden

Ber Putin overtale Assad

FNs spesialutsending i Syria, Staffan de Mistura, ber Vladimir Putin overtale Syrias president til å utlyse nyvalg. Han sier at en militær seier i den seks år lange krigen ikke er nok, men at det må et nyvalg til dersom han også skal «vinne freden»..

NRK - 2 timer siden

To drept på universitet i USA

Minst to er skutt og drept på et campus tilhørende Pennsylvania State University utenfor byen Pittsburgh i delstaten Pennsylvania i USA. Det melder CBS. Universitetsområdet er sperret av inntil videre..

NRK - 2 timer siden

Merkel diskuterer mulig samarbeid

Kristendemokratene i Tyskland vil fortsette regjeringssonderingene med sosialdemokratene og statsminister Angela Merkel diskuterte onsdag et mulig regjeringssamarbeid med SPD-leder Martin Schulz. SPD bestemmer seg først på fredag..

NRK - 3 timer siden

23 drept i USA-ledet flyangrep

23 sivile, blant dem åtte barn og seks kvinner, er drept i et USA-ledet flyangrep mot en IS-kontrollert landsby i Syria onsdag morgen, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Landsbyen ligger på østsiden av elva Eufrat..

NRK - 3 timer siden

Sykepleiere blir syke av jobben

En tredel av sykefraværet blant sykepleiere skyldes høy arbeidsbelastning, viser en ny undersøkelse fra SINTEF. – Dette er illevarslende, sier forbundsleder Eli Gunhild By i Norsk Sykepleierforbund (NSF) til Avisenes Nyhetsbyrå..

NRK - 3 timer siden

Fikk livstid for massevoldtekt

12 militssoldater i Kongo er dømt til livsvarig fengsel etter å ha drept og begått massevoldtekt av over 40 små jenter. Overtroiske militssoldater voldtok i den tro at det ville gjøre dem immune mot fiendens kuler, ifølge en FN-rapport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt