NRK > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:48

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:35

Mindre til dagpenger

Det blir satt av over 300 millioner kroner mindre til dagpenger på budsjettet for 2018 enn for i år. Regjeringen foreslår å endre opptjeningsreglene. Dagpengebevilgningen for neste år er på drøyt 13 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindre til, dagpenger
Klartale - 12 Oct 17 kl. 10:55

Færre flyktninger og mindre dagpenger

Regjeringen kutter i dagpenger, skatt og støtte. Andre får mer. Les om viktige punkt i statsbudsjettet..

P4 - 13 Oct 17 kl. 10:53

Solberg: Flere vil få rett på dagpenger

- Flere enn før vil få rett til dagpenger med endringene regjeringen foreslår. Det sa statsminister Erna Solberg etter at hun i formiddag møtte partene i arbeidslivet for å diskutere statsbudsjettet for 2018 som ble lagt fram i går. LO refser forslaget om å fjerne muligheten til å opptjene rett til dagpenger over tre år og endre dette til ett år.

NRK - 12 Oct 17 kl. 09:51

Strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger og fjerner muligheten der man kan ha tjent opp til sammen 3 G (1 G er 93.634 kr) på siste tre år, for å kvalifisere for arbeidsledighetstrygd, skriver Aftenposten..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 10:16

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen foreslår å stramme inn reglene for dagpenger i forslaget til statsbudsjett for 2018. .

Hegnar.no - 16 Jun 17 kl. 07:16

Regjeringen endrer reglene for dagpenger

Regjeringen endrer på regelverket slik at det i mindre grad skal straffe seg å jobbe deltid mens man mottar dagpenger..

NRK - 16 Jul 17 kl. 18:34

Dømt for NAV-svindel

En 51 år gammel mann er dømt til fengsel i 30 dager for å ha svindlet NAV. I løpet av et halvt år unnlot han å melde fra hvor mye han faktisk jobbet, samtidig som han mottok dagpenger. Ifølge dommen fikk han urettmessig utbetalt 80.

NRK - 28 Aug 17 kl. 21:06

Dømt til fengsel for NAV-svindel

En 30-åring fra Osterøy i Hordaland er dømt til 30 dagers ubetinget fengsel for å ha innlevert feilaktig informasjon til Nav og tusket til seg dagpenger. Bergen tingrett mener mannen er skyldig i grovt trygdebedrageri av 172.000 kroner, melder NTB..

NRK - 12 Oct 17 kl. 13:41

Får refs for kutt i ledighetstiltak

Regjeringen foreslår å stramme inn reglene for dagpenger og kutte antall plasser på ledighetstiltak i forslaget til statsbudsjett for 2018. – Det kuttes på flere områder som burde vært styrket, skriver LO i sin første kommentar til statsbudsjettet..

NRK - I førrgår: 19:38

KrF vil kjempe mot dagpengekutt

KrF sier nei til regjeringens forslag om å stramme inn på reglene for å få dagpenger. KrFs Kjell Ingolf Ropstad, sier partiet ikke vil sette noe ultimatum før forhandlingene. – Men dette blir en veldig viktig sak for KrF, sier han..

P4 - 28 Aug 17 kl. 21:13

Dømt for grov NAV-svindel

En 30-åring fra Osterøy i Hordaland er dømt til fengsel i én måned for å ha svindlet NAV. Mannen skal ha gitt etaten feilaktig informasjon, og på den måte tilegnet seg dagpenger han ikke hadde rett på. Bergen tingrett mener mannen er skyldig i grovt trygdebedrageri av 172.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig på Sotra

Det brenner i en enebolig på Straume i Fjell kommune i Hordaland. Ifølge operasjonsleder i Vest politidistrikt Arve Samsonsen, er det ikke spredningsfare men huset vil trolig bli totalskadd. Det er ikke meldt om skadde, alle beboere er evakuert..

NRK - 1 time siden

Ny dommer blokkerer innreiseforbud

Nok en føderal dommer blokkerer USAs president Donald Trumps tredje utgave av det omstridte innreiseforbudet. Onsdag fulgte Theodore Chuang i Maryland opp blokkeringen. Chaung mener Trump ikke har beviser for noen trussel som rettferdiggjør forbudet..

NRK - 1 time siden

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..

NRK - 1 time siden

Tvinger ikke NFL-spillere til å stå

Til tross for klare oppfordringer fra president Donald Trump, vil ikke den amerikanske fotballigaen NFL tvinge fotballspillere til å stå under nasjonalsangen. Det opplyser NFL-leder Roger Goodell på en pressekonferanse, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 3 timer siden

Norwegian ønsker hjelp fra UD

Norwegian har lenge ønsket å fly over russisk luftrom til Asia. I november skal det forhandles om en ny avtale. Norwegian-sjefen tror forhandlingene kan gå raskere om UD involverer seg.

NRK - 3 timer siden

Brende: Jagland må være «bevisst»

I en kommentar til UDs klage på Facebook-uttalelser fra Torbjørn Jagland sier utenriksminister Børge Brende blant annet at Jagland må være «bevisst». – Når han skriver ting på Facebook så gjør han det som generalsekretær i Europarådet, sier Brende..

NRK - 4 timer siden

Ikke samisk innhold i TV 2

TV 2 vil bruke 250 millioner kroner i året på nyheter. Programmer for den samiske befolkningen og språklige eller etniske minoriteter, vil kanalen derimot droppe, ifølge kanalens søknad på ny TV-avtale. Det melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Forbyr omtale av aksjeskandale

Islandske medier får forbud mot å skrive om skandalen rundt statsminister Bjarni Benediktssons aksjesalg basert på lekkede dokumenter, kort tid før landet skal holde nyvalg til Alltinget. Det er en bank som ba Sysselmannen om forbudet og fikk mehold..

NRK - 3 timer siden

1 million vannløse etter orkan

Fortsatt er 35 prosent av innbyggerne på Puerto Rico, rundt 1 millioner amerikanere, uten rennende vann etter orkanen Maria, ifølge CNN. 3 millioner orkanramma folk er også uten strøm etter orkanen som ramma de karibiske øyene for en måned siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt