NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 03:42

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:35

Mindre til dagpenger

Det blir satt av over 300 millioner kroner mindre til dagpenger på budsjettet for 2018 enn for i år. Regjeringen foreslår å endre opptjeningsreglene. Dagpengebevilgningen for neste år er på drøyt 13 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

47 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindre til, dagpenger
Klartale - 12 Oct 17 kl. 10:55

Færre flyktninger og mindre dagpenger

Regjeringen kutter i dagpenger, skatt og støtte. Andre får mer. Les om viktige punkt i statsbudsjettet..

P4 - 13 Oct 17 kl. 10:53

Solberg: Flere vil få rett på dagpenger

- Flere enn før vil få rett til dagpenger med endringene regjeringen foreslår. Det sa statsminister Erna Solberg etter at hun i formiddag møtte partene i arbeidslivet for å diskutere statsbudsjettet for 2018 som ble lagt fram i går. LO refser forslaget om å fjerne muligheten til å opptjene rett til dagpenger over tre år og endre dette til ett år.

Hegnar.no - 31 Oct 17 kl. 15:12

19.000 vil få mindre i dagpenger

Kuttene regjeringen foreslår i statsbudsjettet, vil føre til at 3.500 personer ikke lenger har krav på dagpenger. Hver fjerde mottaker vil få mindre penger..

NRK - 12 Oct 17 kl. 09:51

Strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger og fjerner muligheten der man kan ha tjent opp til sammen 3 G (1 G er 93.634 kr) på siste tre år, for å kvalifisere for arbeidsledighetstrygd, skriver Aftenposten..

NRK - 01 Nov 17 kl. 02:53

KrF sier nei til kutt i dagpenger

Regjeringen vil fjerne retten til dagpenger for 3.500 personer, men KrF sier nei. Dermed er det duket for dragkamp i budsjettforhandlingene.

Hegnar.no - 15 Dec 17 kl. 17:00

Åpner for å kombinere dagpenger med utdanning

KrF sikret fredag flertall på Stortinget for mulige endringer i dagpenge-regelverket. Vedtaket åpner for at det kan bli mulig å motta dagpenger under utdanning..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 10:16

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen foreslår å stramme inn reglene for dagpenger i forslaget til statsbudsjett for 2018. .

NRK - 15 Dec 17 kl. 17:05

Flertall for dagpenge-endring

KrF sikret fredag flertall på Stortinget for en mulig endring i reglene for dagpenger som kan åpne for at det kan bli mulig å motta dagpenger under utdanning. Stortingsflertallet ber regjeringen en slik omlegging..

Hegnar.no - 16 Jun 17 kl. 07:16

Regjeringen endrer reglene for dagpenger

Regjeringen endrer på regelverket slik at det i mindre grad skal straffe seg å jobbe deltid mens man mottar dagpenger..

P4 - 23 Oct 17 kl. 08:50

Kutt kan presse flere vekk fra arbeidsmarkedet

Regjeringens forslag til å stramme inn på retten til dagpenger kan presse flere vekk fra arbeidsmarkedet. Det advarer seniorforsker Knut Røed ved Frischsenteret for samfunnsøkonomisk forskning. Innstrammingene vil gjøre at omtrent 3500 færre vil ha rett på dagpenger.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 30 minutter siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 1 time siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..

NRK - 3 timer siden

Nav bytter ut gamle dataprogrammer

Nav bytter ut gamle dataprogrammer fra 1970-tallet. De som søker om fødselspenger kan nå få svar i løpet av sekunder, istedenfor uker og måneder. – Vi har gått fra at maskinen hjelper meg, til at jeg hjelper maskinen, sier saksbehandler Ulrik Pein..

NRK - 3 timer siden

Utenlandske sjåfører får lav lønn

Sju av ti utenlandske sjåfører som er kontrollert på turer med transport innenlands i Norge de to siste årene, kjører med ulovlig lav lønn. Det viser tilsynstall fra Arbeidstilsynet. Senioringeniør Morten Lien sier enkelte får under 50 kroner timen..

NRK - 4 timer siden

Israel bombet Gazastripen

Israelske kampfly har angrepet Gazastripen etter at fire israelske soldater ble såret av en bombe plassert på grensa til den palestinske enklaven. Det skriver NTB. To palestinere ble såret, ifølge helsepersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt