NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 23:52

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:35

Mindre til dagpenger

Det blir satt av over 300 millioner kroner mindre til dagpenger på budsjettet for 2018 enn for i år. Regjeringen foreslår å endre opptjeningsreglene. Dagpengebevilgningen for neste år er på drøyt 13 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

47 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindre til, dagpenger
P4 - 18 Apr 18 kl. 11:54

Færre fikk dagpenger i fjor

Tallet på personer som fikk dagpenger i fjor gikk ned med 11 prosent. Det viser tall Statistisk sentralbyrå har hentet fra skattemeldingene. I samme periode økte beløpet mottakerne fikk.

Klartale - 12 Oct 17 kl. 10:55

Færre flyktninger og mindre dagpenger

Regjeringen kutter i dagpenger, skatt og støtte. Andre får mer. Les om viktige punkt i statsbudsjettet..

P4 - 13 Oct 17 kl. 10:53

Solberg: Flere vil få rett på dagpenger

- Flere enn før vil få rett til dagpenger med endringene regjeringen foreslår. Det sa statsminister Erna Solberg etter at hun i formiddag møtte partene i arbeidslivet for å diskutere statsbudsjettet for 2018 som ble lagt fram i går. LO refser forslaget om å fjerne muligheten til å opptjene rett til dagpenger over tre år og endre dette til ett år.

Hegnar.no - 31 Oct 17 kl. 15:12

19.000 vil få mindre i dagpenger

Kuttene regjeringen foreslår i statsbudsjettet, vil føre til at 3.500 personer ikke lenger har krav på dagpenger. Hver fjerde mottaker vil få mindre penger..

NRK - 12 Oct 17 kl. 09:51

Strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger og fjerner muligheten der man kan ha tjent opp til sammen 3 G (1 G er 93.634 kr) på siste tre år, for å kvalifisere for arbeidsledighetstrygd, skriver Aftenposten..

NRK - 01 Nov 17 kl. 02:53

KrF sier nei til kutt i dagpenger

Regjeringen vil fjerne retten til dagpenger for 3.500 personer, men KrF sier nei. Dermed er det duket for dragkamp i budsjettforhandlingene.

Hegnar.no - 15 Dec 17 kl. 17:00

Åpner for å kombinere dagpenger med utdanning

KrF sikret fredag flertall på Stortinget for mulige endringer i dagpenge-regelverket. Vedtaket åpner for at det kan bli mulig å motta dagpenger under utdanning..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 10:16

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen foreslår å stramme inn reglene for dagpenger i forslaget til statsbudsjett for 2018. .

NRK - 15 Dec 17 kl. 17:05

Flertall for dagpenge-endring

KrF sikret fredag flertall på Stortinget for en mulig endring i reglene for dagpenger som kan åpne for at det kan bli mulig å motta dagpenger under utdanning. Stortingsflertallet ber regjeringen en slik omlegging..

Hegnar.no - 16 Jun 17 kl. 07:16

Regjeringen endrer reglene for dagpenger

Regjeringen endrer på regelverket slik at det i mindre grad skal straffe seg å jobbe deltid mens man mottar dagpenger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tre truffet av skudd i København

Tre personer er truffet i en skyteepisode i København, opplyser dansk politi. Tilstanden til de tre er ikke kjent. Skyteepisoden er den åttende i og omkring København den siste uken.

NRK - 15 minutter siden

Østfoldbanen er åpen

Treet som hadde falt over togskinnene er fjernet, og Østfoldbanen var åpent for trafikk igjen mellom Fredrikstad og Råde i 21.30-tida, melder Bane Nor på Twitter. Mellom Moelv og Lillehammer er det redusert hastighet på grunn av flomfare, melder NSB..

NRK - 15 minutter siden

Leiteaksjon ved Preikestolen

Det er igangsatt leteaksjon etter mann som har gått seg bort på vei ned fra Preikestolen. Politiet er på stedet med flere ressurser, også hundepatrulje, melder de på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ingen ny etterforskning av Søviknes

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Sier nei til ny etterforskning

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

En person skutt i Stockholm

En person er skadet etter en skyteepisode i Farsta sør i Stockholm fredag kveld, melder Aftonbladet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ikke langt unna åstedet står en bil i brann..

NRK - 1 time siden

Sørlandsbanen er stengt

Sørlandsbanen er fredag kveld stengt mellom Egersund og Vigrestad på grunn av uværet. NSB skriver på sine egne nettsider at det ikke kjører tog mellom Kristiansand og Vigrestad, og at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 1 time siden

Flere land stanser utbetalinger

Sverige og Danmark holder tilbake penger til FNs miljøprogram på grunn av kritikken mot Erik Solheims reiser, melder Aftenposten. Det skjer etter at det ble kjent at FNs internrevisjon kom med kritikk av Solheims reiser som sjef for FNs miljøprogram..

NRK - 2 timer siden

To skadd etter skyting på Nørrebro

Minst to personer er skadd etter skyting på Nørrebro i København fredag kveld, melder Extrabladet. Det har vært flere skyeepisoder i dette området den siste tiden..

NRK - 2 timer siden

29.950 husstander uten strøm

Etter at nesten 51.000 husstander var uten strøm i Agder-fylkene i 19-tiden, var tallet på strømløse nede i 29.950 i 21.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt