NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:23

NRK - 12 Oct 17 kl. 10:35

Mindre til dagpenger

Det blir satt av over 300 millioner kroner mindre til dagpenger på budsjettet for 2018 enn for i år. Regjeringen foreslår å endre opptjeningsreglene. Dagpengebevilgningen for neste år er på drøyt 13 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

47 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindre til, dagpenger
P4 - 18 Apr 18 kl. 11:54

Færre fikk dagpenger i fjor

Tallet på personer som fikk dagpenger i fjor gikk ned med 11 prosent. Det viser tall Statistisk sentralbyrå har hentet fra skattemeldingene. I samme periode økte beløpet mottakerne fikk.

Klartale - 12 Oct 17 kl. 10:55

Færre flyktninger og mindre dagpenger

Regjeringen kutter i dagpenger, skatt og støtte. Andre får mer. Les om viktige punkt i statsbudsjettet..

P4 - 13 Oct 17 kl. 10:53

Solberg: Flere vil få rett på dagpenger

- Flere enn før vil få rett til dagpenger med endringene regjeringen foreslår. Det sa statsminister Erna Solberg etter at hun i formiddag møtte partene i arbeidslivet for å diskutere statsbudsjettet for 2018 som ble lagt fram i går. LO refser forslaget om å fjerne muligheten til å opptjene rett til dagpenger over tre år og endre dette til ett år.

Hegnar.no - 31 Oct 17 kl. 15:12

19.000 vil få mindre i dagpenger

Kuttene regjeringen foreslår i statsbudsjettet, vil føre til at 3.500 personer ikke lenger har krav på dagpenger. Hver fjerde mottaker vil få mindre penger..

NRK - 12 Oct 17 kl. 09:51

Strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger og fjerner muligheten der man kan ha tjent opp til sammen 3 G (1 G er 93.634 kr) på siste tre år, for å kvalifisere for arbeidsledighetstrygd, skriver Aftenposten..

NRK - 01 Nov 17 kl. 02:53

KrF sier nei til kutt i dagpenger

Regjeringen vil fjerne retten til dagpenger for 3.500 personer, men KrF sier nei. Dermed er det duket for dragkamp i budsjettforhandlingene.

Hegnar.no - 15 Dec 17 kl. 17:00

Åpner for å kombinere dagpenger med utdanning

KrF sikret fredag flertall på Stortinget for mulige endringer i dagpenge-regelverket. Vedtaket åpner for at det kan bli mulig å motta dagpenger under utdanning..

Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 10:16

Regjeringen strammer inn reglene for dagpenger

Regjeringen foreslår å stramme inn reglene for dagpenger i forslaget til statsbudsjett for 2018. .

NRK - 15 Dec 17 kl. 17:05

Flertall for dagpenge-endring

KrF sikret fredag flertall på Stortinget for en mulig endring i reglene for dagpenger som kan åpne for at det kan bli mulig å motta dagpenger under utdanning. Stortingsflertallet ber regjeringen en slik omlegging..

Hegnar.no - 16 Jun 17 kl. 07:16

Regjeringen endrer reglene for dagpenger

Regjeringen endrer på regelverket slik at det i mindre grad skal straffe seg å jobbe deltid mens man mottar dagpenger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon i Lofoten

Det pågår en leteaksjon ved Merraflestinden i Reine i Lofoten. To turister har gått seg fast i fjellet. Politi, Røde Kors og Norske Redningshunder deltar i søket.

NRK - 45 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 1 time siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 2 timer siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 3 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt