P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 08:11

P4 - 20 Aug 19 kl. 17:18

Mindre innvandring til Sverige

Det kommer færre innvandrere til Sverige.
Innvandringen har falt med 10 prosent så langt i år sammenlignet med samme periode i fjor, viser tall fra Statistiska centralbyrån.
Første halvår innvandret 55 222 personer til Sverige, det er det laveste tallet siden 2013..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, Statistiska

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindre innvandring, til, Sverige
VG - 06 Oct 19 kl. 09:08

Hvordan og hvorfor ble innvandring et av de mest betente temaene i norsk politikk?

Innvandring var i utgangspunktet ikke et problem, men ble rask gjort til et. .

VG - 21 Apr 20 kl. 10:36

Trump vil stoppe innvandring til USA

I en Twitter-melding sier president Donald Trump at han vil signere en presidentordre om å midlertidig avskaffe innvandring til USA..

VG - 20 Dec 19 kl. 08:28

VG Mener: Bærekraftig innvandring

Selv om man lett kan få et annet inntrykk om man skanner kommentarfelt og enkelte nettaviser, blir nordmenns holdning til innvandrere og innvandring gradvis mer positiv..

NRK - 21 Apr 20 kl. 04:23

Trump vil stanse all innvandring

President Trump skriv på Twitter at han mellombels vil stanse all innvandring til USA, grunna koronapandemien. Han skriv at han vil gjere dette for å beskytte arbeidsplassane til dei amerikanske borgarane..

NRK - 11 Jul 19 kl. 17:25

Økning i ulovlig innvandring til EU

EUs grensebyrå, Frontex, melder om en økning av ulovlig innvandring i juni. Fra mai til juni så man en økning på seks prosent, ifølge NTB. Totalt for første halvår av 2019 har det imidlertid kommet en tredel mindre enn i 2018..

P4 - 21 Apr 20 kl. 05:11

Trump stanser all innvandring

Donald Trump vi stanse all innvandring til USA inntil videre. Det skriver den amerikanske presidenten på Twitter. Årsaken er koronapandemien.

NRK - 23 Mar 20 kl. 14:17

Sverige: – Ingen rask stigning

Statsepidemiolog Anders Tegnell sier at økningen i antall smittede i Sverige var mindre i helgen enn de fryktet. Rundt 2000 er smittet og 25 personer er døde i Sverige som følge av koronaviruset. Barneskoler og barnehager er fortsatt åpne i Sverige..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 07:19

Undersøkelse: Norske journalister mindre venstreorienterte enn svenske

Norske journalister er noe mindre venstre­orienterte og mindre positive til innvandring enn deres kolleger i Sverige, viser en ny undersøkelse..

P4 - 21 Apr 20 kl. 08:20

- Et grep for å holde på velgerne

At Donald Trump vil stenge USAs grenser for all innvandring er et grep for å holde på velgerne inn mot valget. Det tror USA-ekspert og forsker ved Universitet i Bergen, Hilmar Mjelde. Trump skrev på Twitter i natt at han vil stenge all innvandring til USA inntil videre som følge av koronakrisen.

P4 - 31 May 19 kl. 05:31

Trump vil stoppe innvandring med toll

President Donald Trump vil nå stoppe ulovlig innvandring fra Mexico med økt toll på mexicanske varer. På Twitter skriver presidenten at tollen begynner på 5 prosent og vil øke gradvis så lenge innvnadringen fortsetter. Utenriksdepartementet i Mexico svarer at dette er katastrofalt og at de vil reagere kraftig.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mange flere vil leie bobil

Aldri før har så mange nordmenn hatt lyst til å leie bobil. I år byttes strender og parasoller i syden ut med norgesferie, og den er det mange som har lyst til å bruke til å oppleve norsk natur - og norske veier. Ifølge Finn Reise er interessen for bobilleie fire ganger så høy som i fjor, skriver Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Mindre tro på økonomien

Nordmenns forventninger til egen og landets økonomi faller krafig, men mindre enn først fryktet. Det viser Forventningsbarometeret for 2. kvartal i år fra Finans Norge.

P4 - 2 timer siden

12 nye koronatilfeller

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Norge siste døgn. Det er dobbelt så mange som døgnet før, men fortsatt betydelig lavere enn dagstallet de siste ukene. I alt 40 personer får nå behandling på sykehus for covid-19, ifølge tallene fra Folkehelseinstuttet..

P4 - 2 timer siden

Tror på stigende boligpriser

Flere meglertopper tror boligprisene skal opp. Flere sier boligprisene i Norge har steget i mai, etter en overraskende prisvekst, tross koronakrisen, i april. Ifølge DNB vil boligprisene stige med rundt en prosent i mai, og de sier antallet salg nå kun er fem prosent under normalen, skriver Finansavisen.

P4 - 2 timer siden

Varsler lenger arbeidsgiverperiode

Perioden arbeidsgiver er ansvarlig for å lønne permitterte kan igjen bli lenger. Et av krisetiltakene de siste månedene har vært at den perioden er redusert fra 15 til to dager. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Finansavisen at han mener det var helt riktig, selv om flere har tatt til orde for at det ble for lett å permittere.

P4 - 1 time siden

Støre forlanger nye svar

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre krever at olje- og energiminister Tina Bru kommer til Stortinget for å svare for seg i Equinor-saken. Han vil ha svar på om departementet fungerer som eier. Dagens Næringsliv har avdekket at Equinor har tapt 200 milliarder kroner over 20 år på selskapets USA-virksomhet.

P4 - 1 time siden

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

P4 - 1 time siden

- Kan bli et enormt nederlag for Krf i dag

- Det vil være et knusende nederlag for Krf om det blir flertall for den nye bioteknologiloven i dag. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen Arne Strand. Det ligger an til å bl en jevn avstemning når Stortinget i dag skal votere over den nye loven:.

P4 - 1 time siden

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke bruker penger på utenlandsreiser, klær og sko.

P4 - 2 timer siden

Bor i lite aldersvennlige boliger

Over halvparten av de mellom 60 og 75 år bor i en bolig som lite aldersvennlig. Det viser en undersøkelse forskere ved NOVA har gjort på oppdrag for Husbanken, skriver Aftenposten. Det betyr at drøyt 300.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt