NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:57

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:37

Mindreårig slukket brann

Brannvesenet i Oslo rykket ut til en leilighet på Ammerud etter melding om brann fra en komfyr. Da de kom frem hadde den mindreårige personen som ringte inn om brannen allerede klart å slukke den på egenhånd, skriver 110-sentralen på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Ammerud, Twitter

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindreårig, slukket, brann
NRK - 01 Jan 19 kl. 08:56

Brann slukket i Haugesund

En enebolig i Haugesund fikk store skader i en brann natt til 1. nyttårdag, men brannen er nå slukket melder politiet. Det er fortsatt ikke klart om det var folk i huset En person, som redningsetatene kom over i nærheten, er sendt til sykehus..

NRK - 06 Feb 19 kl. 06:58

Brann slukket

Brannen i Halden, som politiet fikk melding om litt før kl. 6, er nå slukket. Det skal ha vært fare for spredning, men denne er nå over..

NRK - 20 Dec 18 kl. 04:07

Brann i Akershus slukket

Brannen på Aulie i Akershus er slukket. Brannvesenet arbeider med utlufting på stedet, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 20 Nov 18 kl. 11:19

Brann i Ålesund slukket

Politiet i Ålesund melder at brannen i en boligblokk er slukket. Det er mye røyk i bygget. Evakuering pågår..

NRK - 16 Mar 19 kl. 03:33

Brann i campingvogn slukket

Brannen i campingvognen på Storforshei i Rana i Nordland er slukket. Det bekrefter operasjonsleder Ina Selfors i Nordland politidistrikt til NTB rundt klokken 3..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 13:23

Kraftig brann i bilverksted slukket

Brannen med åpne flammer fra et bilverksted på Økern, er nå slukket. Før all røyken er borte, ber brannvesenet naboer holde vinduer og ventiler lukket..

Aftenposten - 29 Dec 18 kl. 06:56

Brann i bolighus i Trøndelag slukket

Bolighuset tilhørende en gård i Bjugn i Trøndelag, som sto i full fyr i natt er nå slukket, opplyser politiet. Ingen skal ha kommet til skade i brannen..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 01:09

Brann i garasjeanlegg i Oslo slukket

Fire biler har fått brann- og sotskader etter brann i et garasjeanlegg på Holmlia i Oslo natt til torsdag. Politiet mistenker at brannen er påtent..

NRK - 27 Oct 18 kl. 05:57

Søppelbrann i Skien slukket

En brann ved avfallsanlegget Bjorstaddalen Næring i Skien i Telemark ble slukket ved femtiden i morges, opplyser politiet i Sør-Øst til NTB. Brannmannskapene måtte bruke hjullastere for å vende på avfallet for at vannet skulle trenge gjennom..

Aftenposten - 29 Sep 18 kl. 07:07

Brann i enebolig på Frøen i Oslo slukket

Brannen i en enebolig i Villaveien på Frøen i Oslo er slukket. Brannvesenet vil fortsatt være på stedet en stund fremover for overvåking..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump truer med etterspill

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, er en full frifinnelse av ham. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 10 minutter siden

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiets bombegruppe melder at den mistenkelige gjenstanden som ble funnet ved Slottsparken i Oslo søndag, var ufarlig..

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 1 time siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt