NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:45

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:37

Mindreårig slukket brann

Brannvesenet i Oslo rykket ut til en leilighet på Ammerud etter melding om brann fra en komfyr. Da de kom frem hadde den mindreårige personen som ringte inn om brannen allerede klart å slukke den på egenhånd, skriver 110-sentralen på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Ammerud, Twitter

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindreårig, slukket, brann
NRK - 01 Jan 19 kl. 08:56

Brann slukket i Haugesund

En enebolig i Haugesund fikk store skader i en brann natt til 1. nyttårdag, men brannen er nå slukket melder politiet. Det er fortsatt ikke klart om det var folk i huset En person, som redningsetatene kom over i nærheten, er sendt til sykehus..

NRK - 20 Dec 18 kl. 04:07

Brann i Akershus slukket

Brannen på Aulie i Akershus er slukket. Brannvesenet arbeider med utlufting på stedet, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 20 Nov 18 kl. 11:19

Brann i Ålesund slukket

Politiet i Ålesund melder at brannen i en boligblokk er slukket. Det er mye røyk i bygget. Evakuering pågår..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 13:23

Kraftig brann i bilverksted slukket

Brannen med åpne flammer fra et bilverksted på Økern, er nå slukket. Før all røyken er borte, ber brannvesenet naboer holde vinduer og ventiler lukket..

Aftenposten - 29 Dec 18 kl. 06:56

Brann i bolighus i Trøndelag slukket

Bolighuset tilhørende en gård i Bjugn i Trøndelag, som sto i full fyr i natt er nå slukket, opplyser politiet. Ingen skal ha kommet til skade i brannen..

NRK - 27 Oct 18 kl. 05:57

Søppelbrann i Skien slukket

En brann ved avfallsanlegget Bjorstaddalen Næring i Skien i Telemark ble slukket ved femtiden i morges, opplyser politiet i Sør-Øst til NTB. Brannmannskapene måtte bruke hjullastere for å vende på avfallet for at vannet skulle trenge gjennom..

Aftenposten - 29 Sep 18 kl. 07:07

Brann i enebolig på Frøen i Oslo slukket

Brannen i en enebolig i Villaveien på Frøen i Oslo er slukket. Brannvesenet vil fortsatt være på stedet en stund fremover for overvåking..

Aftenposten - 03 Jan 19 kl. 07:11

Brann slukket i rekkehus i Tromsø

Brannvesenet har slukket brannen som brøt ut i et rekkehus i bydelen Kroken i Tromsø, men ingen av de 18 beboerne kan vende hjem ennå..

NRK - 12 Dec 18 kl. 11:42

Brann i boligblokk i Oslo slukket

Brannen som oppstod i en boligblokk i Oslo er nå slukket, men brannvesenet jobber fremdeles på stedet med etterslukking..

NRK - 12 Dec 18 kl. 09:21

Brann i barnehage slukket

Brannen som oppstod i barnehage på Kongshavn er slukket. Brannen skal ha vært på et kjøkken. Alle ble evakuert og det er ingen opplysninger om at noen er skadd i hendelsen, melder Politiet i Agder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Google får gigantbot

Det franske datatilsynet gir Google ei bot på 50 millionar euro for brot på EUs nye personvernreglar, GDPR. Tilsynet meiner Google ikkje har gjort reglane for samtykke og personleg integrering tydeleg og lett nok..

NRK - 5 minutter siden

Ingen klare funn

Dagens søk etter den siste omkomne i Tamokdalen er avsluttet. Recco-søket med helikopter ga åtte markeringer. Disse markeringene vil bli sammenstilt med annen informasjon, for å se om det er noen som skal sjekkes grundigere, sier politiet på Twitter..

NRK - 5 minutter siden

Politiet etterforsker arbeidsulykke

Politiet skal etterforske arbeidsulykken i Arendal før helgen, der en arbeider falt ned fra et stillas i 4.etasje på et bygg som er under oppføring. Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

NRK - 15 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 15 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 30 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 1 time siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt