NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:35

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:37

Mindreårig slukket brann

Brannvesenet i Oslo rykket ut til en leilighet på Ammerud etter melding om brann fra en komfyr. Da de kom frem hadde den mindreårige personen som ringte inn om brannen allerede klart å slukke den på egenhånd, skriver 110-sentralen på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Ammerud, Twitter

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindreårig, slukket, brann
NRK - 01 Jan 19 kl. 08:56

Brann slukket i Haugesund

En enebolig i Haugesund fikk store skader i en brann natt til 1. nyttårdag, men brannen er nå slukket melder politiet. Det er fortsatt ikke klart om det var folk i huset En person, som redningsetatene kom over i nærheten, er sendt til sykehus..

NRK - 06 Feb 19 kl. 06:58

Brann slukket

Brannen i Halden, som politiet fikk melding om litt før kl. 6, er nå slukket. Det skal ha vært fare for spredning, men denne er nå over..

NRK - 21 May 19 kl. 11:43

Brann slukket

Redningsetatene har slukket brannen i gassflasken i Svolvær. Brannvesenet jobber nå med å avkjøle andre flasker i bygget, melder politiet..

NRK - 20 Dec 18 kl. 04:07

Brann i Akershus slukket

Brannen på Aulie i Akershus er slukket. Brannvesenet arbeider med utlufting på stedet, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 27 Mar 19 kl. 13:03

Brann i Tønsberg slukket

Brannen utenfor sykehuset i Tønsberg er slukket. Ingen personer skal være skadd..

NRK - 20 Nov 18 kl. 11:19

Brann i Ålesund slukket

Politiet i Ålesund melder at brannen i en boligblokk er slukket. Det er mye røyk i bygget. Evakuering pågår..

NRK - 16 Mar 19 kl. 03:33

Brann i campingvogn slukket

Brannen i campingvognen på Storforshei i Rana i Nordland er slukket. Det bekrefter operasjonsleder Ina Selfors i Nordland politidistrikt til NTB rundt klokken 3..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 13:23

Kraftig brann i bilverksted slukket

Brannen med åpne flammer fra et bilverksted på Økern, er nå slukket. Før all røyken er borte, ber brannvesenet naboer holde vinduer og ventiler lukket..

NRK - 02 Apr 19 kl. 03:33

Brann på Skøyen slukket

Brannen i en bygning ved Skøyen trikkeholdeplass i Oslo er slukket. Brannvesenet jobber med etterslukking. Det er fortsatt en del røyk i området, skriver politiet på Twitter.

Aftenposten - 29 Dec 18 kl. 06:56

Brann i bolighus i Trøndelag slukket

Bolighuset tilhørende en gård i Bjugn i Trøndelag, som sto i full fyr i natt er nå slukket, opplyser politiet. Ingen skal ha kommet til skade i brannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann ved toglinja er slukket

Politiet skriver på Twitter at brannvesenet har slukket brannen ved Røysåsen i Moss. Men toglinja er fortsatt stengt og det går buss for tog mellom Vestby og Moss..

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 1 time siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt