NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 06:22

NRK - 18 jan. 21 kl. 16:21

Mindreårig siktet for ran

En person under 15 år, som dermed er mindreårig, er siktet for et ran av en bensinstasjon i Stjørdal onsdag. Politiet henlegger saken. Raneren fikk bare med seg et mindre pengebeløp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stjørdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mindreårig, siktet, for, ran
NRK - 20 jan. 21 kl. 14:02

Gutt siktet for overgrep

Politiet i Rogaland har siktet en mindreårig gutt for et overgrep mot en jente i barneskolealder. Overgrepet skal ha skjedd i høst da jenta var på vei hjem fra skolen. Den siktede er i ungdomskolealder, og vil bli avhørt på sammen med en forelder..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 19:39

Kontroll på mistenkt for knivstikking av 13-årig gutt i Oslo

En 13-årig gutt er utenfor livsfare etter å ha blitt knivstukket ved Haugerudsenteret i Alna bydel i Oslo..

NRK - 23 feb. 21 kl. 07:38

Arrestert etter busstyveri i Bergen

En mindreårig gutt er pågrepet etter at en stjålet buss ble kjørt i fjellveggen i Fanafjellsvegen i Bergen i dag tidlig. Gutten er sendt til legevakten. Politiet sier ingenting tyder på en sammenheng med tyveriet av en lastebil før i uka..

NRK - 14 feb. 21 kl. 15:47

Ulovlig kontakt med mindreårige

En 27 år gammel mann er dømt til 14 måneders fengsel for å ha hatt seksualisert kontakt med sju mindreårige jenter i tenårene. Mannen har anket dommen, ifølge Bergens Tidende. Han kontaktet jentene gjennom Snapchat mellom 2018 og 2020..

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:34

Mann sjikanerte mindreårige jenter

En mann i 50-årene ble hentet av politiet ved Steinkjer jernbanestasjon. Ifølge meldere skal han opptrådt seksuelt trakasserende og sjikanert mindreårige jenter, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 30 jan. 21 kl. 14:44

Siktet for mistenkelig pakkesending

Politiet sørøst i England har siktet en 53-årig mann for å ha sendt en mistenkelig pakke til et anlegg i Wales der koronavaksinen til AstraZeneca og Universitetet i Oxford blir helt på glass og utstyrt med emballasje..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 18:38

TV3-ekspert mener lokal håndballprofil blir viktig i VM: – Avhengig av Gøran om vi vil vinne gull

Ole Erevik er spent på formen til Gøran Søgard Johannessen, og mener Norge trenger Stavanger-karen i form for å være med….

NRK - 14 jan. 21 kl. 20:10

Fire pågrepet etter ran

Fire ungdommer er pågrepet etter at to unge gutter ble utsatt for et ran ved Holmenveien i Oslo i ettermiddag. Det ble funnet kniv på to av de mistenkte. Alle involverte er i alderen 15 til 17 år, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter..

VG - 16 jan. 21 kl. 22:01

Folkebørsen: Gøran Johannessen slo tilbake

(Sveits-Norge 25–31) Gøran Johannessen tilbake i scoringshumør sammen med Harald Reinkind. Norge hadde ingen problemer med å sikre seg de to første VM-poengene. Bli med å sette dine poeng på folkebørsen..

VG - 22 jan. 21 kl. 21:56

Folkebørsen: Gøran Johannessen satte turbofart på Norge

(Norge-Algerie 36–23) Gøran Johannessen fikk sjansen fra start og satte opp en fart som Algerie aldri klarte å svare på. Norge kjørte over Algerie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

20 drept i Somalia-angrep

Minst 21 mennesker ble drept og over 30 skadd i et bombeangrep mot en populær restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu. Alle ofrene var sivile, opplyser politiet til nyhetsbyrået DPA..

NRK - 30 minutter siden

California åpner opp Disneyland

I California kan fornøyelsesparker, utendørs kulturarrangementer og baseballstadioner åpne 1. april. Det er første gang på over et år at folk kan besøke slike attraksjoner i delstaten.

NRK - 30 minutter siden

Venezuela trykker million-sedler

Den venezuelanske sentralbanken har bestemt å trykke nye pengesedler med en verdi på én million av valutaen bolivar. Millionseddelen vil bare ha en verdi på 4 kroner og 40 øre, skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

72.000 døde i Tyskland

Tyskland hadde fredag 300 nye dødsfall som følge av koronapandemien, opplyser landets folkehelseinstitutt. Landet er nå oppe i 72.000 døde.

NRK - 1 time siden

50 nye jordskjelv ved New Zealand

Det siste døgnet har det vore over 50 nye jordskjelv i havet nord for New Zealand, men inga av dei har ført til tsunamialarm. Det sterkaste skjelvet hadde ein styrke på 6,3, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 1 time siden

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 13 timer siden

Ny toppnotering på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,28 prosent gjennom fredagen og endte uken med ny toppnotering på 1.042,08 poeng. Det var særlig oppgang i oljeprisen som trakk børsen opp..

NRK - 1 time siden

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 1 time siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 1 time siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt