NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:33

NRK - 12 Dec 18 kl. 05:04

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hordaland, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millionkravmot , overgrepsdømt, mann
Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 04:09

Millionkrav mot overgrepsdømt politiker

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring..

Hegnar.no - 12 Dec 18 kl. 06:27

Millionkrav mot overgrepsdømt politiker

Det rettes et krav på flere millioner mot politikeren som nylig ble dømt til elleve års forvaring..

NRK - 23 Oct 18 kl. 11:45

Overgrepsdømt får mildere straff

Ein mann i 70-åra frå Ålesund som vart dømt for oppbevaring og produksjon av store mengder overgrepsmateriale har fått redusert straff fordi han har tilstått forholda. Straffa er redusert frå 21 til 19 månader av lagmannsretten, melder Sunnmørsposten..

Hegnar.no - 12 Sep 18 kl. 08:42

Nytt millionkrav til gårsdagens børsrakett

Oceanteam klatret tirsdag vanvittige 176,49 prosent på Oslo Børs. Nå kreves det ytterligere millioner til granskning av gammel grums..

Dagbladet - 11 Dec 18 kl. 08:00

Artist-vaktbikkja Tono med millionkrav mot RiksTV

Varsler gigantkrav mot RiksTV..

Dagbladet - 21 Aug 18 kl. 10:04

Overgrepsdømt nordmann skal være benådet i Gambia

Ble pågrepet i 2010..

NRK - 28 Nov 18 kl. 17:23

RiksTV må punge ut

Høyesterett avgjorde i dag at TV-distributøren RiksTV må betale for musikkrettigheter i sendinger sendt fra utlandet. Kravene fra TONO går tilbake til 2009 og gjelder kanaler som TV3, Viasat4, og Fem. Dermed kan det vente et millionkrav..

Dagbladet - 01 Nov 18 kl. 02:32

Sheriff satte opp plakatene foran husene til overgrepsdømte

- Jeg prøver ikke å ydmyke dem eller noe, sier sheriffen i USA om den ukonvensjonelle metoden..

Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 17:32

Millionkrav mot tenåringer etter Fyllingsdalen-brann

To unge menn og en ung kvinne kommer til å få et krav på over fire millioner kroner etter at de forårsaket en brann i Framohallen i Fyllingsdalen i sommer..

Aftenposten - 24 Aug 18 kl. 12:42

Dette var en av Europas største illegale pokerklubber. Nå har eieren lukket døren til pokerens underverden for godt.

LONDON (Aftenposten): Han drømte om å skape en pokerklubb for alle. I stedet endte engelske Ahmet Melin opp med fengselstraff og millionkrav etter en unik rettssak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 5 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 15 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt