NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:59

NRK - 12 Dec 18 kl. 05:04

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hordaland, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millionkravmot , overgrepsdømt, mann
Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 04:09

Millionkrav mot overgrepsdømt politiker

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring..

Hegnar.no - 12 Dec 18 kl. 06:27

Millionkrav mot overgrepsdømt politiker

Det rettes et krav på flere millioner mot politikeren som nylig ble dømt til elleve års forvaring..

Hegnar.no - 05 Jun 19 kl. 05:17

Stortinget vedtar forbud mot ansettelser av overgrepsdømte i videregående skoler

Stortinget har enstemmig vedtatt regjeringens forslag om å innføre forbud mot at overgrepsdømte kan få jobbe i videregående skoler eller ved folkehøyskoler..

VG - 04 Jun 19 kl. 21:43

Stortinget: Forbud mot å ansette overgrepsdømte i videregående

Stortinget har vedtatt regjeringens forslag om å innføre forbud mot at overgrepsdømte kan få jobbe i videregående skoler eller ved folkehøyskoler..

NRK - 23 Oct 18 kl. 11:45

Overgrepsdømt får mildere straff

Ein mann i 70-åra frå Ålesund som vart dømt for oppbevaring og produksjon av store mengder overgrepsmateriale har fått redusert straff fordi han har tilstått forholda. Straffa er redusert frå 21 til 19 månader av lagmannsretten, melder Sunnmørsposten..

Dagbladet - 11 Jun 19 kl. 21:58

Slik svarer Radiohead på hackerens millionkrav

Slipper gavepakke til fansen..

P4 - 07 May 19 kl. 16:45

Overgrepsdømt tiltalt på ny

En 75 år gammel mann som i fjor ble dømt til ni års fengsel for overgrep mot to unge gutter, er nå tiltalt igjen. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en gutt som var under 14 år, skriver Bergens Tidende. 75-åringen må møte i Bergen Tingrett til høsten.

Hegnar.no - 12 Sep 18 kl. 08:42

Nytt millionkrav til gårsdagens børsrakett

Oceanteam klatret tirsdag vanvittige 176,49 prosent på Oslo Børs. Nå kreves det ytterligere millioner til granskning av gammel grums..

Dagbladet - 11 Dec 18 kl. 08:00

Artist-vaktbikkja Tono med millionkrav mot RiksTV

Varsler gigantkrav mot RiksTV..

Dagbladet - 23 May 19 kl. 18:45

Millionkrav mot ny festival

Festival Republic i London mener lokale krefter i Arendal kopierer Hovefestivalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 45 minutter siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 2 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 2 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt