NRK > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:58

NRK - 19 sep. 20 kl. 06:17

Millioner til kirkebevaring

Regjeringen lover 70 millioner til sikring av gamle kirker i neste års statsbudsjett. Pengene skal brukes på kirker fra før 1850. Midlene skal brukes til elektriske anlegg, gamle rørovner skal skiftes ut og klima skal prioriteres, skriver Vårt Land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vårt Land

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millioner, til, kirkebevaring
NRK - 06 okt. 20 kl. 11:45

260 millioner til nye læreplaner

Regjeringen setter av 180 millioner kroner til innføring av nye læreplaner og 80 millioner til digital undervisning i statsbudsjettet 2021. Det røper kunnskapsminister Guri Melby (V) til TV 2. 15 millioner kroner går til lærermidler på samisk..

P4 - 16 sep. 20 kl. 08:49

Må gi millioner til private barnehager

Kommuner må gi millioner av kroner til private barnehager for å kompensere for koronastøtta de offentlige fikk tidligere i år. De private kan bruke pengene på det de vil. I Ullensaker kommune må de ut med 13,1 millioner i koronatilskudd, noe de ikke har råd til ettersom de allerede er flere titalls millioner i minus, skriver Klassekampen.

Aftenposten - 06 okt. 20 kl. 06:01

Asheim med budsjettlekkasje: 825 millioner ekstra til jobbtiltak, 500 millioner mer til Nav

Regjeringen vil neste år bruke 825 millioner kroner ekstra på arbeidsmarkedstiltak. I tillegg kommer 500 millioner mer til Navs koronahåndtering..

P4 - 07 okt. 20 kl. 15:24

335,7 millioner til kongehuset

Kongehuset får 335,7 millioner kroner i neste års statsbudsjett. Av dette er rundt 12,9 millioner apanasje til kongeparet mens kronprinsparet får rundt 10,8 millioner i lønn. Det tilsvarer en lønnsøkning på 3,5 prosent..

NRK - 06 okt. 20 kl. 13:04

Norge sikrer fem millioner tester

Norge skaffer seg et nytt verktøy i kampen mot koronaviruset med anskaffelsen av 3 millioner hurtigtester med mulighet til å kjøpe ytterligere 2 millioner, opplyser helseminister Bent Høie (H). 1,1 millioner er testet så langt i Norge..

NRK - 13 okt. 20 kl. 23:04

Dinosaurskjelett solgt på auksjon

Et over 150 millioner år gammelt dinosaurskjelett av typen Allosaurus ble tirsdag solgt på en auksjon i Paris. Prislappen var på 32 millioner kroner. Skjelettet var opprinnelig satt til en pris på 1,2 millioner euro, rundt 13 millioner kroner..

P4 - 15 sep. 20 kl. 08:28

Vet ikke hvordan penger er brukt

Equinor vet ikke hva 295 millioner kroner de betalte til sosiale prosjekter i Angola har blitt brukt til. I helgen dokumenterte E24 og Stavanger Aftenblad at Equinor fra 2011 til 2016 betalte 420 millioner kroner til et forskningssenter i Angola, som aldri ble bygget. Det var del av en lisenstildeling, der Equinor også gikk med på å betale store millionbeløp i sosiale bidrag.

P4 - 06 okt. 20 kl. 06:10

825 millioner til jobbtiltak

Regjeringen vil bruke 825 millioner kroner ekstra på arbeidsmarkedstiltak neste år. I tillegg kommer 500 millioner mer til Navs koronahåndtering. Målet med den midlertidige ekstrapotten til Nav er at etaten skal kunne gi folk den hjelpen de trenger, uten for lange saksbehandlingstider, sier arbeids- og sosialminister Henrik Asheim til NTB.

P4 - 26 sep. 20 kl. 22:10

Norge kunne doblet inntekt på filminnspillinger

Filmproduksjoner på norsk jord ergod butikk, men summen kunne vært mye høyere om filmsøknader ikke ble avslått. Det sier NHO til NRK. Refusjonsrammen som utdeles på filmprosjekter i Norge er i år på 68 millioner kroner.

NRK - 24 sep. 20 kl. 09:15

502 millioner i gebyrer til forlag

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. I følge tilsynet har aktørene delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt. Blant annet ilegges Bokbasen et gebyr på 3,89 millioner kroner og Cappelen Damm et gebyr på 151,9 millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Starter opp igjen vaksinetestene

Legemiddelgiganten Johnson & Johnson starter opp igjen testingen av sin vaksinekandidat i USA, melder nyhetsbyrået AFP. Forsøkene ble stanset etter at en av deltakerne i studien skal ha blitt alvorlig syk..

NRK - 1 time siden

Nye kamper om Nagorno-Karabakh

Kampene om Nagorno-Karabakh fortsatte fredag, samtidig som USAs utenriksminister Mike Pompeo møtte representanter for partene. Nok en gang beskyldte partene hverandre for å rette artilleriangrep mot boligområder..

NRK - 2 timer siden

Bevæpnet mann har forskanset seg

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin på Vinterbro i Akershus..

NRK - 2 timer siden

Mann forskanset seg i bolig

Politiet i Øst melder om en mann som har forskanset seg i boligen sin..

NRK - 2 timer siden

Lege ved Ullevål koronasmittet

En lege ved infeksjonsmedisinsk avdeling på Ullevål universitetssykehus har fått påvist koronasmitte, bekrefter sykehuset overfor NRK. Alle pasientene legen har hatt kontakt med er satt i karantene. I tillegg er 3 leger og 3 sykepleiere i karantene..

NRK - 2 timer siden

Biden lover gratis koronavaksine

Joe Biden vil sikre at alle amerikanere får gratis koronavaksine hvis han vinner presidentvalget i USA. Det sa Biden i en tale fredag. Også USAs president Donald Trump har sagt at det bør være gratis å bli vaksinert mot koronaviruset..

NRK - 2 timer siden

USA fordømmer tyrkisk våpentest

USA reagerer sterkt på at Tyrkia har testet sitt russisk-produserte luftvernsystem S-400. Testen ble gjennnomført i forrige uke. Som en konsekvens er Tyrkia blitt nektet å kjøpe det amerikanske kampflyet F-35..

NRK - 3 timer siden

Normaliserer forholdet til Israel

Sudan normaliserer forholdet til Israel, ifølge Trump-regjeringen. Sudan er så langt det tredje arabiske landet som i år normaliserer forholdet sitt til Israel, etter De forente arabiske emirater og Bahrain..

NRK - 3 timer siden

Klar seier til Arce i Bolivia

De endelige resultatene fra presidentvalget i Bolivia er nå offentliggjort. 55 prosent av stemmene gikk til Luis Arce fra sosialistpartiet MAS. Tidligere president Carlos Mesa fikk i underkant av 29 prosent av stemmene i valget som ble holdt søndag..

NRK - 3 timer siden

Over en million smittetilfeller

I Frankrike har det samlede antallet koronatilfeller passert én million. Over 42.000 tilfeller er registrert det siste døgnet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt