P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 04:22

P4 - 17 nov. 19 kl. 18:13

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land.
Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika. Ifølge avisa har Norge støttet EU med 200 millioner kroner for å hindre at flyktninger og migranter kommer seg til Europa..
Les mer på P4


Les mer om:
Rwanda, Vårt Land, Dag Inge Ulstein, KrF, Afrika, Norge, EU, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millioner, Rwanda
Aftenposten - 17 nov. 19 kl. 17:47

Norge bruker 50 millioner kroner på flyktningleir i Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda..

NRK - 24 des. 19 kl. 14:04

Kongo truer Rwanda med krig

Kongos opposisjonsleder og tidligere statsminister Adolphe Muzito, mener Kongo bør gå til krig mot Rwanda. Kongo anklager Rwanda og Uganda for å destabilisere landet, men anklages selv for å huse militsgrupper som sprer terror i regionen..

NRK - 14 mars 20 kl. 10:50

Første koronatilfelle i Rwanda

Rwanda bekrefter landets første tilfelle av koronasmitte. Personen som er smittet skal være en indisk statsborger..

Aftenposten - 07 mai 20 kl. 17:29

Minst 65 døde etter styrtregn i Rwanda

Minst 65 mennesker har mistet livet i Rwanda det siste døgnet som følge av kraftige regnvær, opplyser landets krisemyndigheter..

Aftenposten - 27 sep. 19 kl. 05:55

Rwanda mottar de første omplasserte flyktningene fra Libya

66 afrikanske flyktninger og asylsøkere som er evakuert fra leirer i Libya, har ankommet Rwanda. Tusener andre venter..

NRK - 22 mai 20 kl. 10:46

Folkemordmistenkt er død

Tidlegare forsvarsminister i Rwanda, Augustin Bizimana, er død, opplyser FN. Dei seier han truleg døydde i 2000, og at han har vorte identifisert frå ei grav i Kongo. Bizimana var ein av dei hovudmistenkte for folkemordet i Rwanda i 1994..

NRK - 17 nov. 19 kl. 17:10

50 millioner til flyktningleir

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Leiren skal fungere som transittmottak og har plass til 500 flyktninger som skal få tett helseoppfølging..

Aftenposten - 24 des. 19 kl. 13:43

Opposisjonsleder i Kongo truer Rwanda med krig

Kongo bør gå til krig mot nabolandet Rwanda, mener landets tidligere statsminister, opposisjonslederen Adolphe Muzito..

NRK - 05 okt. 19 kl. 16:08

Åtte drept i angrep i Rwanda

Åtte personer er drept og 18 såret i et angrep i Rwanda, opplyser politiet i landet til AFP. Det er ikke klart hvem som kan ha stått bak angrepet som skjedde i nærheten av en nasjonalpark i Musanze-distriktet..

NRK - 07 april 20 kl. 05:33

Massegrav funnet i Rwanda

Myndighetene i Rwanda har funnet en massegrav som de tror kan skjule hele 30.000 ofre fra folkemordet i 1994. Massegraven ligger ved en dam i en dal nær hovedstaden Kigali, og de første 50 likene er alt hentet opp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble i dag bøtelagt etter å ha vært på et kjøpesenter i Kirkenes i ettermiddag. Det er karantenerestriksjonene som er bakgrunnen for bøtene, opplyser politiet. Loven omhandler brudd på landlov..

P4 - 4 timer siden

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 5 timer siden

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år. Epstein var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, men døde i fengsel 10.

P4 - 19 timer siden

- Må gjøre endringer

- Det er urovekkende store forskjeller når det gjelder risikoen for å dø av brystkreft. Det sier daglig leder i Brystkreftforeningen, Beate Christine Wang. En ny studie fra Kreftregisteret viser at sjansen for å overleve er fem ganger høyere hos de som har høy inntekt- og utdannelse, og at forskjellene har økt mye de siste årene.

P4 - 6 timer siden

Trump vil åpne skoler til høsten

USAs president Donald Trump vil åpne skolene til høsten. På Twitter skriver presidenten at dødsraten for koronaviruset er så godt som lavest i verden, og at dødstallene har gått mye ned. USA har flest koronadødsfall i verden med 130.

P4 - 7 timer siden

Blotter pågrepet i Follo

En mann i 50-årene er pågrepet for blotting i Follo i Viken fylke. Politiet fikk i ettermiddag flere meldinger om blotting i området Ski, Frogn og Ås, melder NTB. En mistenkt mann er nå pågrepet..

P4 - 7 timer siden

Mann i 80-årene savnet i Tønsberg

En mann i 80-årene er savnet i Tønsberg. Mannen ble sist sett ved boligen sin på Solvang i går kveld. Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Redningshundene deltar nå i søket etter mannen..

P4 - 7 timer siden

6,6 millioner isolert i Australia

6,6 millioner mennesker er isolert i delstaten Victoria i Australia. Antallet koronasmittede i byen Melbourne har ført til at grensene til New South Wales stenges, melder CNN. Militært personell og politiet skal overvåke alle overgangene mellom delstatene og kun et fåtall får lov til å krysse grensene..

P4 - 8 timer siden

Etterlyser vindvarsel på bro

Eieren av campingvognene som veltet på Karmsund Bru i formiddagen etterlyser vindvarsel over broren. Eieren ønsker å være anonym, men sier til Haugesunds Avis at vinden kom overraskende på, og at det bare tok to sekunder før campingvognen veltet. Det ble ingen personskader, men på grunn av vinden er broren fortsatt stengt for opprydding..

P4 - 8 timer siden

Jordskjelv i Kabul

Det har vært et jordskjelv i Afghanistans hovedstad Kabul i kveld. Ifølge det amerikanske overvåkningssenteret hadde jordskjelvet en styrke på 4,6, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt