P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 00:45

P4 - 17 Nov 19 kl. 18:13

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land.
Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika. Ifølge avisa har Norge støttet EU med 200 millioner kroner for å hindre at flyktninger og migranter kommer seg til Europa..
Les mer på P4


Les mer om:
Rwanda, Vårt Land, Dag Inge Ulstein, KrF, Afrika, Norge, EU, Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millioner, Rwanda
Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 17:47

Norge bruker 50 millioner kroner på flyktningleir i Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 05:55

Rwanda mottar de første omplasserte flyktningene fra Libya

66 afrikanske flyktninger og asylsøkere som er evakuert fra leirer i Libya, har ankommet Rwanda. Tusener andre venter..

NRK - 17 Nov 19 kl. 17:10

50 millioner til flyktningleir

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Leiren skal fungere som transittmottak og har plass til 500 flyktninger som skal få tett helseoppfølging..

NRK - 05 Oct 19 kl. 16:08

Åtte drept i angrep i Rwanda

Åtte personer er drept og 18 såret i et angrep i Rwanda, opplyser politiet i landet til AFP. Det er ikke klart hvem som kan ha stått bak angrepet som skjedde i nærheten av en nasjonalpark i Musanze-distriktet..

VG - 01 Aug 19 kl. 15:39

Rwanda stenger grensen mot Kongo etter ebolautbrudd

Rwanda har stengt grensen mot Kongo på grunn av ebolaepidemien. Over 1.800 mennesker har dødd siden sykdommen brøt ut i fjor..

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 18:13

Nektet asyl og tvangsutsendt fra Norge. Anke over 10 års fengsel førte ikke frem.

En tidligere forsker ved Universitetet i Bergen, Joseph Nkusi, som ble tvangsutsendt fra Norge til Rwanda, har fått avslag på anken over dommen på ti års fengsel i Rwanda..

NRK - 21 Aug 19 kl. 16:02

Enighet mellom Rwanda og Uganda

Rwanda og Uganda har skrevet under på en avtale som skal få slutt på spenninger som har blusset opp mellom landene den siste tiden, melder AFP. De to landene har anklaget hverandre for spionasje, politiske attentat og innblanding de siste månedene..

VG - 12 Oct 19 kl. 13:22

Kallmyr: Støtter FN-plan for å bremse båtflyktninger

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) gir aktiv støtte til at FN nå flytter flyktninger fra Libya til det afrikanske landet Rwanda. Norge har sagt seg villig til å hente 200 kvoteflyktninger fra Libya via Rwanda utpå vinteren..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 12:11

De trodde de skulle til Europa. FN fløy dem til Rwanda.

De var strandet i Libyas fryktede interneringsleirer. Så fikk de hjelp fra uventet hold..

NRK - 01 Aug 19 kl. 10:51

Rwanda stenger grensen mot Kongo

Årsaken er ebolautbruddet i Kongo opplyser en rwandisk tjenestemann til nyhetsbyrået AP. Det skjer etter et tredje tilfelle av ebola ble oppdaget i den kongolesiske grensebyen Goma, skriver AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 18 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 4 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt