NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 01:36

NRK - 09 Apr 20 kl. 09:35

Millionbot til politiet i Trøndelag

Siden 2017 har Trøndelag politidistrikt kjøpt tolketjenester for 11 millioner kroner uten å sette det ut på anbud. Nå må de betale en bot på 1,5 millioner. Beslutningen om boten er tatt av Klagenemndssekretariatet, skriver VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Klagenemndssekretariatet, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millionbot, til, politieti , Trøndelag
NRK - 21 Mar 20 kl. 01:58

Politiet stanset fest i Trøndelag

Politiet i Trøndelag har stanset en fest der 10 personer var til stede, skriver politiet på Twitter. Politiet påla dem å avslutte festen med hensyn til smitteverntiltakene..

NRK - 27 May 20 kl. 02:23

Jordras sperrer vei i Trøndelag

Jord, stein og vannmasser sperrer hele veien og har også tatt med seg deler av fylkesvei 715 ved Bukkspelen i Indre Fosen i Trøndelag. Politiet i Trøndelag meldte om jordraset natt til onsdag..

P4 - 29 Dec 19 kl. 07:55

Glatte veier i Trøndelag

Også i dag går politiet i Trøndelag ut og advarer om svært glatte veier. Flere bilister har tatt kontakt med politiet og fortalt at de har havnet av veien i fylket i natt. Politiet ber nå bilistene om å være forsiktige om de må ut på veiene i dag..

VG - 16 Jan 20 kl. 16:46

Oslo sporveier fikk millionbot etter utslipp i Oslo

Oljeutslippet stanset badelivet på Sørenga. Nå har Sporveien i Oslo fått millionbot. Sporveien beklager og betaler.

NRK - 20 May 20 kl. 12:00

Bergen kommune kan få millionbot

Foreldre fikk tilgang til opplysninger om barn på hemmelig adresse. Datatilsynet sin konklusjon er nå klar: Bergen kommune har brutt personvernlovgivingen. Kommunen har handlet grovt uaktsomt.

NRK - 22 Dec 19 kl. 09:34

Vanskelig føre langs E6

Søndag er det meget vanskelige kjøreforhold nord i Trøndelag på grunn av regn som fryser på bakken. Politiet ber folk la bilen stå. Politiet i Trøndelag forteler at det er er tilnærmet umulig å holde seg på føttene for redningsmannskaper ved Nesbrua..

P4 - 13 Feb 20 kl. 16:47

Ekstremt glatt i Trøndelag - mange ulykker

Det er ekstremt glatte veier i Trøndelag for øyeblikket. Politiet har måtte avbryte en utrykning og det har vært flere trafikkulykker. Politiet ber folk tilpasse farten etter forholdene..

NRK - 04 Apr 20 kl. 00:38

Flere ulykker i Trøndelag

Glatte veier har ført til flere trafikkulykker i store deler av Trøndelag fredag kveld og natt til lørdag, opplyser politiet på Twitter. Vegtrafikksentralen er varslet, og politiet ber folk om å kjøre forsiktig..

P4 - 22 Dec 19 kl. 09:37

Glatte veier i Trøndelag

Politiet i Trøndelag melder om glatte veier nå i formiddag. Det er regn som fryser på bakken og fører til svært vanskelige kjøreforhold, blant annet på E6 i Grong, og i Snåsa. Må du ikke ut – la bilen stå de nærmeste timene, er meldingen fra politiet..

NRK - 20 May 20 kl. 18:47

Leteaksjon etter mann i Trøndelag

Det pågår onsdag kveld en stor leteaksjon etter en mann i Trøndelag. En 21-åring fra Orkanger i Trøndelag har vært borte siden tirsdag ettermiddag. Politiet, frivillige og sea king-helikopter leter etter ham..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 30 minutter siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 7 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 45 minutter siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 1 time siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 1 time siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 1 time siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 1 time siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 2 timer siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..

NRK - 2 timer siden

– Ta kneet bort fra våre nakker!

Pastor Al Sharpton sa at det er på tide at politiet blir stilt til ansvar da han mintes George Floyd som døde av kvelning under en arrestasjon i Minneapolis. – Ta kneet bort fra våre nakker! sa pastoren med henvisning til 400 år med diskriminering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt