NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:57

NRK - 08 jun 22 kl. 15:09

Millehaugen kan sone i Ila fengsel

Leder for Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen, sier at det er besluttet at Stig Millehaugen ikke skal tilbake til Trondheim fengsel. – Det er flere ting, men først og fremst fordi han har vært her i snart 10 år. Og det er ikke unormalt at domfelte som har så lange dommer bytter anstalt. I og med at dette har skjedd kan det være fornuftig at han fortsetter soning et annet sted, sier Gabrielsen til NRK. Regionsdirektør Stig Storvik i Kriminalomsorgen region øst sier det kun er to forvaringsanstalter som er tilrettelagt for forvaringsdømte - Trondheim fengsel, og Ila fengsel i Region øst.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Gabrielsen, Stig Millehaugen, NRK, Stig Storvik, Kriminalomsorgen, Ila, Region, Norge, Storvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Millehaugenkan , sonei , Ila, fengsel
Klartale - 07 jun 22 kl. 12:40

Politiet er fortsatt usikre på hvor Stig Millehaugen er

Stig Millehaugen fikk forlate fengselet i Trondheim sist uke. Han hadde fått permisjon fra klokka 9 til klokka 15. Men Millehaugen hadde andre planer enn å komme tilbake.

NRK - 09 jun 22 kl. 11:32

Stig Millehaugen blir overført til nytt fengsel i dag

Stig Millehaugen ble avhørt i Oslo i går kveld, og har gitt en detaljert forklaring om både bakgrunnen for at han ikke møtte opp i Trondheim fengsel etter endt permisjon forrige onsdag og hva han gjorde i etterkant, skriver politiet i en pressemelding. Millehaugen blir senere i dag overført fra politiets arrest til et annet fengsel. Politiet vil ikke gi flere kommentarer til hvilket fengsel Millehaugen blir flyttet til.

Klartale - 03 jun 22 kl. 08:31

Politiet pågrep mann etter at Millehaugen rømte

Politiet pågrep en mann i Oslo. Han kan hjulpet Stig Millehaugen. Politiet etterlyser mann som er dømt for to drapMillehaugen er dømt for to drap.

NRK - 03 jun 22 kl. 19:23

Frigir nye bilder av Millehaugen

Fredag kveld offentliggjorde politiet nye bilder av Stig Millehaugen på rømmen. – Vi går nå ut med det foreløpig siste overvåkingsbildet som er tatt av Millehaugen, i det han forlater Oslo sentralstasjon til fots onsdag 1.juni ca kl.

NRK - 09 jun 22 kl. 11:32

Stig Millehaugen avhørt i går

Stig Millehaugen blei avhørt i Oslo i går kveld, skriver politiet i en pressemelding. Millehaugen har gitt en detaljert forklaring om både bakgrunnen for at han ikke møtte i Trondheim fengsel etter endt permisjon forrige onsdag samt hva han har gjort i etterkant. Politiet vil ikke gi flere kommentarer til hvilket fengsel Millehaugen blir flyttet til.

Klartale - 09 jun 22 kl. 14:30

Stig Millehaugen skal sone videre i Ullersmo

– Han skal nå bli plassert på Ullersmo, sier Stig Storvik til kanalen NRK. Han er regiondirektør i Kriminalomsorgen region øst.Det er uvanlig at fanger som Millehaugen ender der.

NRK - 02 jun 22 kl. 07:22

VG: Millehaugen skal ha fløyet til Oslo

Dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen skal ha fløyet fra Trondheim til Oslo onsdag formiddag, ifølge anonyme kilder til VG. Millehaugen har vært etterlyst etter at han ikke returnerte til Trondheim fengsel etter permisjon onsdag. Verken politiet eller Avinor har villet bekrefte eller avkrefte om Millehaugen har reist fra Trondheim, skriver avisa videre.

NRK - 02 jun 22 kl. 10:28

Frigir bilder av Millehaugen – antas å ha flydd til Oslo

Politiet frigir nye overvåkningsbilder av etterlyste Stig Millehaugen, skriver de i en pressemelding torsdag. Bildene viser Millehaugen på vei ut av Trondheim fengsel onsdag morgen, samt det som angivelig skal være Millehaugen på Værnes lufthavn onsdag formiddag. Samtidig bekrefter politiet at Millehaugen antas å ha flydd til Oslo onsdag, før han skal ha tatt flytoget til Oslo sentralstasjon.

NRK - 02 jun 22 kl. 22:11

Flere politioperasjoner i søket etter Millehaugen

Politiet bekrefter til VG at der pågår flere politioperasjoner i søket etter Stig Millehaugen. – Vi har flere operasjoner gående og ønsker ikke å bekrefte noe mer konkret nå, opplyser politiinspektør Trude Maren Buanes i Oslo politidistrikt til VG rett før klokken 22 torsdag. Buanes er pressekontakt i saken som omhandler søket etter Millehaugen.

NRK - 02 jun 22 kl. 17:39

Oslo overtar etterforskningen

Oslo politidistrikt overtar etterforskning av Stig Millehaugen Torsdag ettermiddag overtok Oslo politidistrikt etterforskningen som Trøndelag politidistrikt startet etter at forvaringsdømte Stig Millehaugen ikke kom tilbake fra en permisjon fra fengsel. Bakgrunnen for at overtakelsen er at Millehaugen antas å ha reist fra Trøndelag til Oslo i går. Politiet vet ikke om Millehaugen befinner seg i Oslo i øyeblikket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 30 minutter siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 45 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com