NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:11

NRK - 04 Jul 19 kl. 16:50

Midlertidig ambulansehelikopterbase

Forsvaret stiller torsdag et av sine ambulansehelikoptre på 24 timers beredskap i Kirkenes etter anmodning fra Helse Nord. Besetningen skal gi akuttmedisinsk behandling på samme nivå som i luftambulansetjenestens helikoptre, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkenes, Helse Nord, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Midlertidig, ambulansehelikopterbase
VG - 04 Jul 19 kl. 20:40

Forsvaret etablerer midlertidig ambulansehelikopterbase

Forsvaret stiller torsdag et av sine ambulansehelikoptre på 24 timers beredskap i Kirkenes etter anmodning fra Helse Nord..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 06:40

IMF utnevner ny midlertidig sjef

Den amerikanske økonomen David Lipton blir ny midlertidig sjef for Det internasjonale pengefondet (IMF)..

NRK - 04 Apr 19 kl. 21:41

Grønt lys for midlertidig base

Luftfartstilsynet har gitt tillatelse til å sette opp en midlertidig luftambulansebase i Skånland, skriver Harstad Tidende. I fjor høst ble det kjent at basen på Evenes må flyttes, blant annet på grunn av miljøgifter i bakken..

Aftenposten - 07 Jun 19 kl. 10:00

Vil midlertidig inn bak murene

Flere titalls aktører i Oslo ønsker å ta i bruk det gamle botsfengselet på Grønland som en midlertidig kulturarena. Statsbygg sier nei..

NRK - 10 Apr 19 kl. 07:34

Trekker seg midlertidig

Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig fra sitt verv som nestleder i Rogaland Arbeiderparti mens saken om reiseregninger pågår. Det opplyser hun på sin Facebook-profil..

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 21:36

EUs innenriksministre diskuterer midlertidig migrantavtale

EUs innenriksministre forsøker å få til en midlertidig migrantavtale under et møte i Finland denne uken, men fordelingen av mennesker er en hard nøtt..

Hegnar.no - 15 Mar 19 kl. 05:47

Boeing stanser midlertidig leveranser av nye 737 MAX 8-fly

Boeing stanser midlertidig alle leveranser av nye 737 MAX 8-fly som er klare til levering. Produksjonen av flytypen vil derimot fortsette..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 10:52

Stenger ti hydrogenstasjoner midlertidig etter eksplosjon

Hydrogenselskapet Nel stenger ti andre stasjoner midlertidig etter eksplosjonen i Sandvika. Ingen vet foreløpig hva som er årsaken til eksplosjonen..

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 08:56

Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig fra flere verv

Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig som nestleder i Rogaland Ap og fra landsstyret. Hun innrømmer å ha levert fiktive reiseregninger til Stortinget..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 07:39

Ap-politiker Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig etter Aftenpostens avsløring

Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig fra sine verv i Rogaland Ap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 1 time siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 2 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 2 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 3 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 12 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 3 timer siden

Avdekka alvorleg svikt i Austevoll

Fylkesmannen i Vestland konkluderer i ein rapport med at Austevoll kommune har svikta alvorleg når det gjeld «å beskytte og hjelpe barn». Det er blant anna påvist svikt i handtering av bekymringsmeldingar og undersøkingane av barna sin situasjon..

NRK - 4 timer siden

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..

NRK - 3 timer siden

Hentet av luftambulanse

En motorsyklist som kjørte av veien i Drangedal i Telemark er hentet av luftambulanse. Han har har trolig fått moderate skade, melder politiet. Fylkesvei 38 er stengt inntil videre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt