NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 00:53

NRK - 04 Jul 19 kl. 16:50

Midlertidig ambulansehelikopterbase

Forsvaret stiller torsdag et av sine ambulansehelikoptre på 24 timers beredskap i Kirkenes etter anmodning fra Helse Nord. Besetningen skal gi akuttmedisinsk behandling på samme nivå som i luftambulansetjenestens helikoptre, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkenes, Helse Nord, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Midlertidig, ambulansehelikopterbase
VG - 04 Jul 19 kl. 20:40

Forsvaret etablerer midlertidig ambulansehelikopterbase

Forsvaret stiller torsdag et av sine ambulansehelikoptre på 24 timers beredskap i Kirkenes etter anmodning fra Helse Nord..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 06:40

IMF utnevner ny midlertidig sjef

Den amerikanske økonomen David Lipton blir ny midlertidig sjef for Det internasjonale pengefondet (IMF)..

NRK - 04 Apr 19 kl. 21:41

Grønt lys for midlertidig base

Luftfartstilsynet har gitt tillatelse til å sette opp en midlertidig luftambulansebase i Skånland, skriver Harstad Tidende. I fjor høst ble det kjent at basen på Evenes må flyttes, blant annet på grunn av miljøgifter i bakken..

Aftenposten - 07 Jun 19 kl. 10:00

Vil midlertidig inn bak murene

Flere titalls aktører i Oslo ønsker å ta i bruk det gamle botsfengselet på Grønland som en midlertidig kulturarena. Statsbygg sier nei..

NRK - 10 Apr 19 kl. 07:34

Trekker seg midlertidig

Hege Haukeland Liadal trekker seg midlertidig fra sitt verv som nestleder i Rogaland Arbeiderparti mens saken om reiseregninger pågår. Det opplyser hun på sin Facebook-profil..

NRK - 13 Sep 19 kl. 00:02

Vurderer midlertidig handelsavtale

USAs president Donald Trump sier i et intervju at han er åpen for å vurdere en midlertidig handelsavtale med Kina, men at han heller vil at de skal finne en permanent løsning på handelskrigen. Det melder Reuters..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 12:26

Ny midlertidig CFO inn i Zalaris

Anders Sjaastad på plass som midlertidig CFO i Zalaris. .

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 21:36

EUs innenriksministre diskuterer midlertidig migrantavtale

EUs innenriksministre forsøker å få til en midlertidig migrantavtale under et møte i Finland denne uken, men fordelingen av mennesker er en hard nøtt..

P4 - 17 Oct 19 kl. 19:48

Midlertidig våpenhvile i Syria

Tyrkia og USA har blitt enige om at det inngås en midlertidig våpenhvile i Syria sånn at kurdiske YPG-styrker kan trekke seg ut av sikkerhetssonen. Det sa USAs visepresident Mike Pence på en pressekonferanse for kort tid siden. Våpenhvilen skal vare i 120 timer..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 21:20

Bolivia: Kvinne kan overta som midlertidig president

Opposisjonspolitiker Jeanine Añez kan som senatets neste leder i Bolivia bli utpekt til midlertidig president. Hun lover i så fall å utlyse snarlig nyvalg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 1 time siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 2 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 2 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 2 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Høie avviser kritikken

Senterpartiet mener Staten nå må overta luftambulansetjenesten i Norge, etter at fem ambulansefly i dag ble satt på bakken. Helseminister Bent Høie mener opposisjonen bommer med kritikken..

NRK - 4 timer siden

Supportere sloss i Kristiansand

Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i Kristiansand sentrum i dag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen til eliteserien mellom Start og LSL (2-1). Returkampen i Lillestrøm spilles onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt