NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 06:24

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:50

Midelfart avviser kontakt med FBI

Den norske næringslivsleiaren Celina Midelfart avviser at ho har blitt kontakta av amerikansk etterretningsteneste i samband med Jeffrey Epstein-saka. Det skriv VG. Se og Hør meldte tysdag morgon at FBI ønska å intervjue ho..
Les mer på NRK


Les mer om:
Celina Midelfart, Jeffrey Epstein, VG, Hør, FBI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Midelfart, avviser, kontaktmed , FBI
VG - 03 Dec 19 kl. 08:46

Celina Midelfart avviser FBI-kontakt om Jeffrey Epstein

Celina Midelfart var en del av den nå overgrepsdømte milliardærens vennekrets på slutten av 90-tallet. - Jeg hadde penger investert gjennom ham, sier Midelfart til VG..

NRK - 03 Dec 19 kl. 07:14

FBI vil snakke med Celina Midelfart

Den amerikanske etterretningstenesta FBI vil snakke med den norske næringslivsleiaren Celina Midelfart i samband med Jeffrey Epstein-saka. Det melder Se og Hør. Bakgrunnen skal vere at ho hadde kontakt med han på 90-talet..

P4 - 03 Dec 19 kl. 07:43

Midelfart var i bekjentskapskrets med Epstein

Celina Midelfart har ved flere anledninger fløyet med Jeffrey Epsteins privatfly i 1996 og 1997. Det skriver Business Insider. FBI skal ifølge Se og Hør være interessert i å snakke med Midelfart om hennes bekjentskap til milliardæren som tok sitt eget liv i amerikansk fengsel tidligere i år.

VG - 03 Dec 19 kl. 07:39

Celina Midelfart til DN: Epstein inngikk i forretningsmessig bekjentskapskrets

Ifølge logger fra den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epsteins privatfly, var Celina Midelfart passasjer flere ganger på slutten av 90-tallet..

VG - 03 Dec 19 kl. 08:46

Norske finanskjendiser i Jeffrey Epsteins omgangskrets

Celina Midelfart var en del av den nå overgrepsdømte milliardærens omgangskrets på slutten av 90-tallet. - Jeg hadde penger investert gjennom ham, sier Midelfart til VG..

NRK - 18 Dec 19 kl. 16:32

Vil ha kontakt med terrorberørte

Utvalget som skal evaluere politiet og PSTs håndtering av terrorangrepet mot Al-Noor moskeen i Bærum i august, ønsker kontakt med berørte, melder politiet. Utvalget startet sitt arbeid i november og ber folk ta kontakt..

NRK - 25 Dec 19 kl. 18:33

Har ikke vært i kontakt med siktede

Politiet har ikke vært i kontakt med mannen som er siktet for drap på en mann i Hokksund. Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen vil ikke kommentere hva de har gjort for å komme i kontakt med siktede, eller hva slags relasjon han har til den døde...

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 10:47

Bekrefter kontakt med nynazistisk organisasjon

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22) har vært i kontakt med personer i den nynazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen..

VG - 16 Sep 19 kl. 18:39

Ap-Raymond: Avviser byrådsforhandlinger med Venstre

Miljøpartiet De Grønnes kontakt med Venstre er ikke forhandlinger om byrådsdeltagelse i Oslo, ifølge byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

P4 - 09 Oct 19 kl. 16:09

Tromsdal avviser beskyldning mot Røkke

Finansmannen Christer Tromsdal avviser påstanden om at Kjell Inge Røkke skal ha betalt 100 millioner kroner for å få «ham fjernet». Torpedoen Jan Erik Iversen som er tiltalt for pengeutpressing av Røkke, hevdet i rettssaken mot ham i går at Røkke ønsket å drepe Tromsdal. I retten i dag omtalte Tromsdal påstanden som en vill tullehistorie.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

En rekke fjelloverganger stengt

Av fjellovergangene mellom øst og vest er det kun Filefjell som er åpen for normal trafikk onsdag morgen. Hardangervidda, Hol-Aurland, Strynefjellet og Tyin-Årdal er stengt. Mens det er kolonnekjøring på Haukelifjell og Hemsedalsfjellet..

NRK - 45 minutter siden

Senatet sa nei til flere forslag

Senatet i USA avvist natt til onsdag en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt av det republikanske flertallet..

NRK - 30 minutter siden

Weinstein-saken for retten onsdag

Den tidligere filmmogulen Harvey Weinsteins forsvarere er ventet å gå hardt ut mot kvinnene som har anklaget ham for voldtekt når rettssaken starter onsdag. Rettsaken omhandler kun en tiltale for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner..

NRK - 45 minutter siden

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

NRK - 1 time siden

Evakuert to nabohus

Røykdykkere har vært inne i huset som brenner på Kjelvene nær Klepp sentrum, uten å finne personer. Det er registrert en kvinne på adressen. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, men det er ikke fare for spredning til nabohus..

NRK - 1 time siden

Nesten en halv milliard uten arbeid

Nesten 470 millioner mennesker er for tiden arbeidsledige eller mangler nok arbeid til å leve et anstendig liv, ifølge FNs arbeidsorganisasjon ILOs årlige rapport. – Situasjonen er verre enn vi tidligere trodde, sier ILOs toppsjef Guy Ryder..

NRK - 1 time siden

Husbrann i Klepp

Det brenner onsdag morgen i et hus i Klepp i Rogaland. Politiet har foreløpig ikke kontroll på beboerne. Fem personer er evakuert fra nærliggende hus, melder Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 1 time siden

KLP inn i søksmål mot Danske Bank

KLP krever sammen med over 60 andre investorer milliarderstatning fra Danske Bank på grunn av hvitvaskingssaken. Det bekrefter fondsforvalteren til Dagens Næringsliv. KLP mener de har tapt penger som følge av det store fallet i aksjekursen..

NRK - 1 time siden

En person savnet etter brann

Nødetatene rykket tidlig onsdag morgen ut til brann i en enebolig på Bognes i Tysfjord kommune. – Huset er nedbrent. En person som har tilhold i huset er ikke gjort rede for.

NRK - 1 time siden

Netflix spår tregere vekst

Strømmetjenesten Netflix øker antallet abonnementer, men venter seg hardere konkurranse om seerne framover. Selskapet overgikk likevel forventningene for fjerde kvartal i 2019 med en fortjeneste på 587 millioner dollar, nær 5,3 milliarder kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt