VG > Økonomi

Saturday, 19 October, 11:59

VG - 22 Sep 19 kl. 19:53

Michelsen roser «fire på rad»-Pellegrino: – En åpenbaring

(Lillestrøm – Kristiansund 1-1) KBK jaktet sin fjerde strake seier, men måtte ta til takke med ett poeng borte mot Lillestrøm. Det kan de takke formspiller Amahl Pellegrino for..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KBK, Lillestrøm, Amahl Pellegrino

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Michelsen, roser, fire, rad, PellegrinoEn , åpenbaring
NRK - 06 Aug 19 kl. 09:48

Stoltenberg roser terrorrespons

Nato-sjef Jens Stoltenberg roser New Zealands respons på terrorangrepet som tok livet av 49 mennesker ved to moskeer i byen Christchurch i mars, skriver NTB. Rett etter angrepet ble våpenlovene i landet innstrammet..

NRK - 30 Jul 19 kl. 00:45

Brannvesenet roser involverte

Brannvesenet i Vestfold roser de ni personene som var om bord i en fritidsbåt som tok fyr tidligere i natt. Brannmester Trond M. Abrahamsen skriver på Twitter at det var en «klok avgjørelse» å kutte fortøyningene og dytte båten fra land..

P4 - 28 Aug 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag. Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien. VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..

NRK - 30 Jun 19 kl. 12:29

Paven roser Trump-Kim-møtet

Pave Frans roser toppmøtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un og ber om det blir et nytt steg mot fred. Trump og Kim møttes i morges på grensen mellom Nord- og Sør-Korea..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 17:33

Kristiansund-treneren forlenget kontrakten

Christian Michelsen (43) har skrevet ny kontrakt som trener eliteserieklubben Kristiansund til ut sesongen 2023..

NRK - 11 Oct 19 kl. 14:07

Ber om 22 mnd for Røkke-utpressing

Aktor Terje Nedrebø Michelsen ber om at den tiltalte torpedoen Jan Erik «Jannik» Iversen dømmes til fengsel i 1 år og 10 måneder, for å ha forsøkt å utpresse Kjell Inge Røkke for flere millioner kroner..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:32

Vil endre tiltalen mot Iversen

Aktor Michelsen ønsker å endre tiltaltbeslutningen i saken. Beløpet nedjusteres til 6–20 millioner kroner. Politiet mener også at tiltalte har kommet med trusler om frihetsberøvelse, samt politianmeldelse av Røkke.

VG - 25 Aug 19 kl. 19:54

Kristiansund overkjørte Mjøndalen

(Kristiansund – Mjøndalen 4–0) Kristiansund-trener Christian Michelsen byttet ut halve laget fra 0–2-tapet mot Stabæk sist. Det ga festfotball..

VG - 25 Aug 19 kl. 19:54

Kristiansund overkjørte Mjøndalen - tangerte klubbrekorden

(Kristiansund – Mjøndalen 4–0) Kristiansund-trener Christian Michelsen byttet ut halve laget fra 0–2-tapet mot Stabæk sist. Det ga festfotball og storseier..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 07:42

Lærer tiltalt for seksuell omgang med elev

En lærer er i Bergen tingrett tiltalt for misbruk av stilling og seksuell omgang med en elev. - En alvorlig sak, sier politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 minutter siden

Deila svarer på Oslo-kritikken mot VIF: – Helt håpløst

Trener Ronny Deila (44) føler ikke Vålerenga har dårlig rykte blant unge fotballspillere fra Oslo i dag. Han tror nesten alle talenter må innom andre klubber før de kan returnere som «skikket» for Vålerenga..

VG - 1 time siden

Nytt forslag kan utsette avstemning og utmelding

Siste ord om brexit blir ikke sagt i dag, dersom Underhuset støtter Sir Oliver Letwin: Den tidligere ministeren vil tvinge Boris Johnson til å søke utsettelse, også om brexitavtalen blir vedtatt..

VG - 2 timer siden

Sjalu Jørgine: – Hadde aldri latt Morten være med i «Skal vi danse»

Jørgine Massa Vasstrand (30) er såpass sjalu at hun ikke ville tåle å se ektemannen Morten Sundli (29) i «Skal vi danse»..

VG - 2 timer siden

Får ikke lønn - lot motstanderen score to mål

Aldri har det vært enklere å vinne en fotballkamp. I protest mot manglende utbetalinger av lønn lot spillerne på Veracruz motstanderen score to ganger før de startet kampen..

VG - 2 timer siden

Eg er kjærast med ein alkoholikar

Eg er heldig: Kjærasten min er alkoholikar, men på grunn av ei sjølvhjelpsgruppe treng eg ikkje vere redd han byrjar å drikke igjen. .

VG - 2 timer siden

Anders Jacobsen blir sportssjef - i motorsport

TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Anders Jacobsen (34) hopper tilbake til idretten. Nå som sportssjef. I motorsport..

VG - 9 timer siden

Intervju: Slet som mor under voldsomt medietrykk

Hertuginne Meghan snakker åpenhjertig om hvordan det var å gå gravid, og være småbarnsmor med den britiske pressen halsende etter seg til en hver tid..

VG - 13 timer siden

Fiket til motspiller – fikk lagets andre røde på to minutter

(OGC Nice – Paris Saint-Germain 1-4) OGC Nice-spiller Christophe Hérelle pådro hjemmelaget sitt andre røde kort på to minutter da han fiket til Leandro Paredes..

VG - 17 timer siden

Opptøyene i Libanon fortsetter

Etter to dager med opptøyer har statsministeren nå satt en tidsfrist for å finne en løsning. Samtidig ønsker protestantene at han og regjeringen som styrer Libanon skal gå av..

VG - 13 timer siden

Installerer enorme nedkjølingsanlegg i gatene

Qatar forbereder seg til fotball VM med å installere stadig flere nedkjølingsanlegg utendørs..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt