VG > Økonomi

Fredag, 10 Juli, 08:28

VG - 22 sep. 19 kl. 19:53

Michelsen roser «fire på rad»-Pellegrino: – En åpenbaring

(Lillestrøm – Kristiansund 1-1) KBK jaktet sin fjerde strake seier, men måtte ta til takke med ett poeng borte mot Lillestrøm. Det kan de takke formspiller Amahl Pellegrino for..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KBK, Lillestrøm, Amahl Pellegrino

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Michelsen, roser, fire, rad, PellegrinoEn , åpenbaring
NRK - 30 juli 19 kl. 00:45

Brannvesenet roser involverte

Brannvesenet i Vestfold roser de ni personene som var om bord i en fritidsbåt som tok fyr tidligere i natt. Brannmester Trond M. Abrahamsen skriver på Twitter at det var en «klok avgjørelse» å kutte fortøyningene og dytte båten fra land..

NRK - 06 aug. 19 kl. 09:48

Stoltenberg roser terrorrespons

Nato-sjef Jens Stoltenberg roser New Zealands respons på terrorangrepet som tok livet av 49 mennesker ved to moskeer i byen Christchurch i mars, skriver NTB. Rett etter angrepet ble våpenlovene i landet innstrammet..

NRK - 17 mai 20 kl. 06:42

Politiet roser trønder-russen

Politiet i Trøndelag har i natt fått rundt 50 meldinger om festbråk, og roser russen især for i hovedsak ansvarlig oppførsel og respekt. Ingen er satt i fyllearresten eller anmeldt for ordensforstyrrelser..

Dagbladet - 08 juni 20 kl. 10:55

Litterær gave til barn og unge

Ida Tufte Michelsen debuterer med en fantasybok som tåler mange oppfølgere..

P4 - 28 aug. 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag. Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien. VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..

P4 - 18 juni 20 kl. 14:56

Roser målet om nullvisjon for selvmord

Organisasjonene roser regjeringens visjon om nullvisjon for selvmord. På et møte med partene i dag kunngjorde helseminister Bent Høie at regjeringen vil ta grep for å sikre at færrest mulig tar selvmord - som en del av handlingsplanen for selvmordsforebygging. Therese Grøm i foreningen LEVE sier målet gir både økonomiske og politiske forpliktelser..

NRK - 30 juni 19 kl. 12:29

Paven roser Trump-Kim-møtet

Pave Frans roser toppmøtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un og ber om det blir et nytt steg mot fred. Trump og Kim møttes i morges på grensen mellom Nord- og Sør-Korea..

NRK - 29 okt. 19 kl. 22:43

Cubas president roser Putin

Cubas president Miguel Díaz-Canel er på besøk i Moskva og roser president Vladimir Putin og Russlands holdning overfor det han omtaler som amerikansk aggresjon. Trump har innført en rekke sanksjoner mot Cuba, etter at Obama bedret forholdet..

NRK - 12 feb. 20 kl. 13:44

Trump roser Barr i Stone-saken

President Donald Trump roser justisminister William Barr for å "ha tatt kontroll over" saken mot tidligere rådgiver Roger Stone. Aktoratet trakk seg fordi justisdepartementet vil be om lavere straff. Stone er dømt for bl.

P4 - 08 mars 20 kl. 16:13

WHO roser Italias karantenevalg

Verdens helseorganisasjon, WHO, roser Italia for å ha innført drastiske grep for å hindre koronasmitte. Hele 16 millioner italienere i Nord-Italia er satt i karantene, etter at styresmaktene har innført inn- og utreiseforbud i den folkerike regionen Lombardia. Avgjørelsen er ventet å få dramatiske konsekvenser for Italias økonomi.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Fortsetter søket etter savnet «Glee»-stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera (33) fortsatt ikke funnet..

VG - 4 timer siden

Les dagens VG her

Les hvorfor politiet mener at noen har forsøkt å vaske bort blod fra Anne-Elisabeth Hagen i huset i Sloraveien på Lørenskog i dagens avis..

VG - 9 timer siden

Historisk seiersrekke for Solskjær og Manchester United

(Aston Villa – Manchester United 0–3) Det startet med en kontroversiell straffe – og endte med en historisk seiersrekke. Ikke siden Premier League-oppstarten i 1992 har et lag klart å vinne fire kamper på rad med tre mål eller mer..

VG - 12 timer siden

Leeds stormer mot Premier League-opprykk

(Leeds - Stoke 5–0) Tabelltopp, seks poengs luke ned til playoff og fire kamper igjen. Leeds United har stø kurs mot et etterlengtet Premier League-comeback..

VG - 12 timer siden

Rafael van der Vaart slakter Harry Maguire – igjen: – Han ler av alle

Den nederlandske eks-fotballstjernen Rafael van der Vaart er ikke nådig med Harry Maguire, som ble hentet til Manchester United for en rekordhøy sum..

VG - 13 timer siden

Gamletreneren tror Haaland blir verdens beste spiss

På spørsmål om Erling Braut Haaland kan bli verdens beste spiss, er ikke hans gamletrener, Jesse Marsch, i tvil. Han er helt overbevist om at nordmannen blir verdens beste spiss..

VG - 15 timer siden

Sverige, kjære Sverige

Det er reist en mur mellom vest- og øst-Skandinavia. Måtte den falle så fort som mulig..

VG - 15 timer siden

Trump ut mot toppklubber: – Endrer navn for å være politisk korrekte

Donald Trump har kastet seg inn i debatten om to kjente klubblag i USA skal skifte ut navnene Redskins og Indians. Han mener de prøver å være «politisk korrekte»..

VG - 15 timer siden

Hertuginne Meghan krever at fem navn holdes hemmelig

Hertuginne Meghan (38) forlanger rettslig forbud mot at hennes venninner skal navngis i forbindelse med den betente mediekrangelen..

VG - 16 timer siden

Amerikansk høyesterett: Trump må utlevere selvangivelser

Amerikansk høyesterett har påført Donald Trump et sviende nederlag: Presidenten er dømt til å utlevere selvangivelsen til Kongressen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt