NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:11

NRK - 15 jan. 20 kl. 11:13

Michael Flynn tekker tilståelse

Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn vil trekke sin tilståelse i forbindelse med etterforskningen av russisk innblanding i presidentvalget. Forsvarerne hans mener påtalemyndigheten forsøkte å presse ham til å avgi en falsk forklaring..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Flynn, Flynn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Michael, Flynn, tekker, tilståelse
NRK - 15 jan. 20 kl. 11:13

Michael Flynn trekker tilståelse

Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn vil trekke sin tilståelse i forbindelse med etterforskningen av russisk innblanding i presidentvalget. Forsvarerne hans mener påtalemyndigheten forsøkte å presse ham til å avgi en falsk forklaring..

P4 - 24 juni 20 kl. 17:08

Forkaster anklager mot Flynn

Den føderale ankedomstolen i USA har nå beordret at saken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn henlegges. I 2017 innrømmet Flynn at han løy til FBI om sin kontakt med Russland, og ble dømt til fengsel. Flynn trakk senere tilståelsen, og bare dager før soningen brøt departementet inn i saken og Flynn ble frifunnet..

P4 - 14 feb. 20 kl. 20:28

Vil se på Flynn-saken på nytt

USAs justisminister William Barr ber nå om en gjennomgang av straffesaken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det New York Times. Flynn har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før Trump ble president.

P4 - 07 mai 20 kl. 20:53

Dropper sak mot Flynn

Justisdepartementet i USA henlegger nå saken mot Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Flynn har innrømmet å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland før Trump ble president.

P4 - 13 mai 20 kl. 06:25

Dommer utsetter Flynn-avgjørelse

En føderal dommer har utsatt henleggelsen av saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn. Flynn innrømmet i 2017 å ha løyet om sin kontakt med russiske myndigheter men trakk senere tilståelsen. USAs justisdepartement henla nylig saken mot Flynn, og både justisminister William Barr og presidenten anklages nå for å ha grepet inn i saken.

NRK - 13 mai 20 kl. 07:28

Henleggelse av Flynn-saken på is

En dommer i USA har midlertidig stanset henleggelsen av saken mot tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, som har tilstått mened i Russland-saken. Mange reagerte sterkt på henleggelsen, og dommeren vil la kritikere komme til orde..

NRK - 07 mai 20 kl. 20:40

Legger vekk saken mot Michael Flynn

Det amerikanske justisdepartementet sier det legger vekk saken mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn, skriver AP. Flynn har sagt seg skyldig i å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland i ukene før Trump ble president..

P4 - 21 mai 20 kl. 07:20

Massiv kritikk mot henleggelse

Over 1.100 tidligere statsadvokater kritiserer USAs president Donald Trump for sin innblanding i saken mot hans tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. I 2017 innrømmet Flynn å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland, men trakk så senere tilståelsen.

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:02

Vil revurdere Flynn-saken

USAs Justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:02

Vil gjennomgå Flynn-saken

USAs justisminister William Barr ber om en gjennomgang av straffesaken mot Michael Flynn, det sier kilder til New York Times. Flynn er tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver, og tiltalt for å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russlands ambassadør..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tyrkia fordømmer ny avtale

Tyrkia fordømmer fredag den nye avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater, og sier den forråder den palestinske saken, melder AFP. Landene skal opprette fulle diplomatiske bånd, og Israel skal utsette annektering av deler av Vestbredden..

NRK - 10 timer siden

Fastklemt i trafikkulykke i Troms

Tre biler er involverte i en trafikkulykke på E10 ved Tennvatnet utenfor Evenes i Troms, melder politiet på Twitter. Flere personer skal være fastklemte. Nødetatene er på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Frankrike-karantene i Storbritannia

Storbritannia innfører 14 dagers karantene for reisende fra Frankrike, Nederland og Malta. Det opplyste transportminister Grant Shapps torsdag, med begrunnelsen at det er nødvendig for å holde smitten nede. Tiltaket settes i verk natt til lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Tester etter Polen-fly negative

Testene som ble gjort av flypassasjerer som kom til Bodø fra Gdansk onsdag er alle negative, opplyser smittevernsykepleier Karin Snøve Wiik i Bodø kommune. I alt tok 47 passasjerer frivillig koronatest..

NRK - 30 minutter siden

Finlands BNP fortsetter å krympe

Finlands brutto nasjonalprodukt krympet krympet med 3,2 prosent i andre kvartal sammenlignet med første kvartal i år. Det viser sesongjusterte tall fra den finske Statistikcentralen..

NRK - 45 minutter siden

Stort fall for Danmarks BNP

Danmarks brutto nasjonalprodukt falt historisk mye i andre kvartal, viser tall Danmarks Statistik. Deres BNP-indikator viser et sesongkorrigert fall på 7,4 prosent sammenliknet med første kvartal, som er større enn rekorden under finanskrisen i 2008..

NRK - 45 minutter siden

FHI ikke spurt om cruiseåpning

Folkehelseinstituttet sier de aldri ble direkte spurt om det var forsvarlig å åpne for cruise langs norskekysten. – Vi oppfattet det ikke som sentralt da, svarer helseminister Bent Høie, som avviser at behandlingen av åpningen var hastverksarbeid..

NRK - 1 time siden

Omsetningen halvert

Flere utesteder i Bergen har halvert omsetningen etter at de måtte stoppe skjenkingen av alkohol ved midnatt. Det skriver BT. Det var lørdag de nye koronarestriksjonene ble innført.

NRK - 1 time siden

Afghanistan løslater Taliban-fanger

Afghanistan har begynt å løslate 400 fanger som Taliban vil ha at settes fri før de begynner fredsforhandlinger, melder Reuters. 80 fanger ble løslatt torsdag, opplyser det nasjonale sikkerhetsrådet. Det er uklart når de siste 320 løslates..

NRK - 1 time siden

5 nye smittet av korona i Kongsberg

5 personer har fått påvist koronasmitte i Kongsberg. Det bekrefter kommuneoverlege Anne Aune. Fire av tilfellene kan knyttes til kjente smittetilfeller, mens man så langt ikke har kunnet fastslå hvordan den femte personen ble smittet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt