NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:13

NRK - I førrgår: 11:13

Michael Flynn tekker tilståelse

Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn vil trekke sin tilståelse i forbindelse med etterforskningen av russisk innblanding i presidentvalget. Forsvarerne hans mener påtalemyndigheten forsøkte å presse ham til å avgi en falsk forklaring..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Flynn, Flynn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Michael, Flynn, tekker, tilståelse
NRK - I førrgår: 11:13

Michael Flynn trekker tilståelse

Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn vil trekke sin tilståelse i forbindelse med etterforskningen av russisk innblanding i presidentvalget. Forsvarerne hans mener påtalemyndigheten forsøkte å presse ham til å avgi en falsk forklaring..

VG - 15 Jan 20 kl. 07:39

Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver: Vil trekke tilbake tilståelse

I 2017 innrømmet Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn å la løyet for FBI minst fire ganger. Nå ber han om at tilståelsen trekkes tilbake..

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 22:13

Justisdepartementet i Washington snur – ønsker fengsel for Michael Flynn

President Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn fortjener opptil seks måneders fengsel, mener justisdepartementet i Washington..

NRK - 16 Nov 19 kl. 00:42

Takket nei til tilståelsesrabatt

To av fengsels vektere som var ansvarlig for å passe på Jeffrey Epstein kvelden han døde har takket nei til en tilståelsesrabatt. Epstein var tiltalt for å ha drevet sexhandel med jenter. Obduksjonsrapporten omtalt dødsfallet som selvmord..

Dagbladet - 30 Nov 19 kl. 21:58

- Michael lærte meg å meditere

Omer Bhatti (34) har tatt med seg mye av det han lærte av mentoren Michael Jackson. Nå skal han tilbringe jula med Jackson-barna i Los Angeles..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 05:41

Ny George Michael-singel tre år etter artistens død

Nesten tre år etter hans død kommer låten «This is how» fra George Michael. Den spilles for første gang onsdag på BBC radio..

VG - 05 Nov 19 kl. 15:17

Plateanmeldelse: Michael Kiwanuka – «Kiwanuka»: Mild kjempe flekser muskler

Britiske Michael Kiwanukas selvtitulerte tredjealbum fremstår som en umiddelbar, tidløs soulklassiker..

E24 - 24 Nov 19 kl. 16:33

Michael Bloomberg kaster seg inn i presidentkampen

Tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg har formelt kunngjort at han stiller som kandidat i Demokratenes nominasjonskamp til presidentvalget neste år..

Klartale - 08 Nov 19 kl. 14:53

– George Michael ville likt «Last Christmas»

Filmen «Last Christmas» bruker musikk av artisten George Michael. Han hjalp til med filmen før han døde, sier skuespiller Emma Thompson..

VG - 09 Dec 19 kl. 11:23

Michael sto på vulkanen 20 minutter før utbruddet: - Ubeskrivelig

Under en halvtime før det massive vulkanutbruddet på White Island sto Michael Schade og turgruppen hans langs krateret. Fem personer er døde, og så mye som over 20 personer er ikke redegjort for..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 15 minutter siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 15 minutter siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 2 timer siden

Fire nye smitta av nytt lungevirus

Fire nye tilfeller av det nye, SARS-lignende viruset ble rapporter lørdag morgen i Kina. For fem av pasientene skal tilstanden være alvorlig, ifølge helsemyndighetene i den kinesiske byen Wuhan. I KIna er tallet på smittede nå oppe i 45..

NRK - 2 timer siden

Forbyr gratis alkohol på ferieøyer

Myndighetene på den spanske øygruppen Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca. Den nye loven trer i kraft i februar og retter seg spesielt mot Playa de Palma og Magaluf..

NRK - 2 timer siden

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot jente

En mann er Hallingdal tingrett dømt til 4,5 års fengsel for overgrep mot samboerens datter. Mannen var tiltalt for grov voldtekt og seksuell krenkende adferd. Han er også dømt til å betale 175.

NRK - 4 timer siden

Jagland vil ha kvinner hjem

Thorbjørn Jagland mener det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter IS-kvinner og straffeforfølger dem. Hvis hjemlandene ikke henter kvinnene, blir disse forbrytelsene i praksis straffefrie, sier Jagland til Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Vil gi mer helsehjelp til papirløse

Byrådet i Oslo vil ha hjelp av staten til å gi helsehjelp til personer uten lovlig opphold. Byrådet øker støtten til Helsesenteret for papirløse migranter til 1,6 millioner, men ønsker at staten skal ta større ansvar, skriver Dagsavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt