NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:19

NRK - 07 juni 20 kl. 02:18

Mexico forlenger ikke oljekutt

Mexico vil ikke forlenge kuttene i oljeproduksjonen som landet ble enig med Opec om i april, opplyser Mexicos energiminister Rocio Nahle ifølge Reuters. Han sier kuttene ikke blir videreført i juli..
Les mer på NRK


Les mer om:
Opec, Mexicos, Rocio Nahle, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mexico, forlenger, ikke, oljekutt
E24 - 07 juni 20 kl. 11:33

Mexico blir ikke med på oljekutt

Mexico kommer ikke til å forplikte seg til å forlenge kuttet i oljeproduksjonen som oljestormaktene ble enige om lørdag, bekrefter energiminister Rocio Nahle..

NRK - 10 april 20 kl. 09:49

Oljekutt avhenger av Mexico

Forslaget om å kutte 10 millioner fat daglig av oljeproduksjonen avhenger av tilslutning fra Mexico, opplyser OPEC. Uttalelsen fredag bekrefter størrelsen på kuttet som Saudi-Arabia hadde presentert tidligere på natten..

NRK - 08 juni 20 kl. 17:29

Oljekutt synes på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg til 856,83 poeng mandag, en økning på 0,84 prosent. Særlig olje- og energisektoren hadde en god dag. At Opec forlenger oljeproduksjonskuttene med en måned var medvirkende til at rigg-og serviceselskaper gjorde det bra..

E24 - 10 april 20 kl. 20:03

Trump om oljekutt: – USA vil hjelpe Mexico

Oppdateres fortløpende..

E24 - 12 april 20 kl. 19:57

Opec+ enige om historisk oljekutt

Mexico får viljen sin i oljedramaet: Opec+ inngår avtale om å kutte oljeproduksjonen med 9,7 millioner fat per dag, ifølge Reuters..

P4 - 15 april 20 kl. 14:36

Forlenger hytteforbudet i Vinje

Vinje kommune i Vestfold og Telemark forlenger hytteforbudet med en uke. Bakgrunnen er at kommunen, som er en av Norges største hyttekommuner, frykter at folk utsetter påska, og derfor forlenger de forbudet til 27. april.

Aftenposten - 12 april 20 kl. 20:31

Opec+ enige om historisk oljekutt

Mexico får viljen sin i oljedramaet: Opec+ inngår avtale om å kutte i oljeproduksjonen for å balansere et oljemarked i krise. – Svekker moralen i gruppa, sier analytiker, som mener kuttene «definitt er for lite, for sent»..

NRK - 20 april 20 kl. 17:02

Forlenger reiserestriksjoner

USA, Canada og Mexico utvider restriksjonene ved deres felles grenseoverganger. Restriksjonene forlenges med 30 dager..

P4 - 23 juni 20 kl. 17:57

Kraftig jordskjelv i Mexico

Mexico ble for kort tid siden rammet av et kraftig jordskjelv. Skjelvet skal ha hatt en styrke på 7,7, og rammet delstaten Oaxaca, sør i landet. Nyhetsbyrået Reuters melder at bygninger i hovedstaden Mexico City, mye lenger nord ristet.

NRK - 23 juni 20 kl. 17:47

Jordskjelv i Mexico

Et kraftig jordskjelv med styrke på 7.7 har rammet Sør-Mexico. Bygninger i Mexico City skal ha ristet, sier øyenvitner til Reuters.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nok en siktet etter knivstikking

Politi pågrep og siktet tirsdag ettermiddag nok en person, etter at en mann i 20- årene ble knivstukket på Solsiden i Trondheim natt til mandag. Siktede meldte seg selv for politiet, etter å ha vært i kontakt med advokat..

NRK - 15 minutter siden

Mulig skyteepisode på marinebase

Militærpoliti i USA skal ha fått meldinger om en aktiv skyteepisode ved en marinebase i delstaten California i USA. Det melder den nasjonale marinen på Twitter tirsdag..

NRK - 15 minutter siden

WHO: Smittetoppen ikke nådd

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om at koronapandemien er langt ifra over. Ifølge organisasjonen øker smitten stadig, og ser ikke ut til å gå ned foreløpig. I løpet av helgen ble det meldt om 400.

NRK - 30 minutter siden

BT: Øker smitteberedskap

Byrådet i Bergen vil bruke 36 millioner kroner på beredskap til et nytt potensielt koronautbrudd, ifølge Bergens Tidende. Styrket bemanning ved sykehjem, beredskapslager, og økt testkapasitet er blant tiltakene pengene skal gå til, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 1 time siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 1 time siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 1 time siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 1 time siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt