P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:40

P4 - 13 Jun 18 kl. 13:19

Mexico, USA og Canada får fotball-VM 2026

USA, Mexico og Canada skal arrangere fotball-VM sammen i 2026.
Det ble avgjort av FIFA-kongressen i dag.
Flesteparten av kampene skal gå i USA, mens Mexico og Canada etter planen skal arrangere 10 kamper hver..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Canada, VM, FIFA, Mexico

Dele artikeln

448 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mexico, USAog , Canadafår , fotball-VM, 2026
Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 13:32

USA, Canada og Mexico får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico. Dette er første gang et mesterskap deles mellom tre land..

VG - 13 Jun 18 kl. 12:52

Fotball-VM 2026 til USA, Canada og Mexico

MOSKVA/OSLO (VG) Fotball-VM om åtte år skal finne sted i USA, Canada og Mexico. Det ble klart onsdag, et drøyt døgn før VM i Russland braker løs..

NRK - 13 Jun 18 kl. 12:55

Nord-Amerika får fotball-VM 2026

Fotball-VM i 2026 skal arrangeres i USA, Canada og Mexico..

Klartale - 13 Jun 18 kl. 14:40

Tre land får fotball-VM 2026

I 2026 skal USA, Canada og Mexico arrangere fotball-VM..

NRK - 15 Jun 18 kl. 13:16

Takker for fotball-VM

USAs president, Donald Trump, takker for alle tilbakemeldingene etter at fotball-VM i 2026 ble tildelt USA, Canada og Mexico. – Jeg har jobbet hardt for dette, sier Trump..

Hegnar.no - 02 Jun 18 kl. 07:20

Trump åpner for ny handelsavtale med Mexico og Canada

USAs president Donald Trump sier han er åpen for å erstatte NAFTA-avtalen med Canada og Mexico med to nye separate avtaler..

E24 - 02 Jun 18 kl. 08:50

Trump åpner for ny handelsavtale med Mexico og Canada

USAs president Donald Trump sier han er åpen for å erstatte NAFTA-avtalen med Canada og Mexico med to nye separate avtaler..

NRK - 01 Mar 18 kl. 19:40

Amerikansk ambassadør trekker seg

USAs ambassadør til Mexico, Roberta Jacobsen, trekker seg etter kun to år i jobben. Forholdet mellom USA og Mexico har blitt anstrengt etter at Donald Trump tok over som president. Landene forhandler nå om en ny handelsavtale sammen med Canada..

P4 - 06 Jun 18 kl. 16:41

- Mexico ladet opp med sexfest

Mexico har hatt en litt uvanlig oppvarming til fotball-VM som starter neste uke. For ifølge det meksikanske magasinet TV Notas skal åtte spillere ha festet i et døgn med 30 prostituerte etter 1-0-seieren over Skottland i en treningskamp på søndag. Festen skal ha vart fra 22.

P4 - 06 Jun 18 kl. 16:41

Mexico ladet opp med sexfest

Mexico har hatt en litt uvanlig oppvarming til fotball-VM som starter neste uke. For ifølge det meksikanske magasinet TV Notas skal åtte spillere ha festet i et døgn med 30 prostituerte etter 1-0-seieren over Skottland i en treningskamp på søndag. Festen skal ha vart fra 22.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 45 minutter siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 1 time siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..

P4 - 3 timer siden

Flere drept i Etiopia

Flere personer er drept etter en eksplosjon på et folkemøte da Etiopias nye statsminister talte i dag. Eksplosjonen ble utløst like etter talen, men det er ikke kjent om hvor mange osm ble drept..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt