NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 02:55

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:24

Merkel varsler stans i koronapenger

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel sier til den tyske avisen Bild at tyske myndigheter ikke kan opprettholde den koronarelaterte pengestøttengjennom vinteren..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Angela Merkel, Bild

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Merkel, varsler, stansi , koronapenger
NRK - 13 des. 20 kl. 11:18

Merkel bekrefter nedstenging

Tysklands forbundskansler Angela Merkel bekrefter på en pressekonferanse at skoler, alkoholservering og de fleste butikker stenges fra onsdag til 10. januar for å få ned koronasmitten. Merkel sier at de nåværende tiltakene ikke har fått ned smitten..

NRK - 07 jan. 21 kl. 11:16

Merkel: – Bildene gjør meg sint

Forbundskansler Angela Merkel reagerer med sinne og sorg på stormingen av kongressbygningen i Washington og legger skylden på president Donald Trump, melder NTB. – Jeg beklager dypt at president Trump ennå ikke har erkjent nederlaget, sier Merkel..

NRK - I førrgår: 02:37

Merkel vil samarbeide om Sputnik

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel tilbyr Russland samarbeid med koronavaksinen Sputnik V, på betingelse av at den blir godkjent i EU. Merkel tilbyr Russland støtte fra det tyske legemiddelverket Paul-Ehrlich-Institut i godkjenningsprosessen..

Aftenposten - 27 nov. 20 kl. 22:11

Senterpartiet: Stans all planlegging av ny jernbanetunnel under Oslo

Venstreleder Guri Melby rister på hodet av Sp, som nå satser kraftig på Oslo. Sp vil nemlig ha full stans i arbeidet med ny jernbanetunnel under hovedstaden..

NRK - 24 des. 20 kl. 05:18

Anbefalte flystans til over nyttår

Norges stans i flygninger fra Storbritannia er forlenget til andre juledag. I forkant av avgjørelsen anbefalte Helsedirektoratet stans helt til 2. januar.

NRK - 09 jan. 21 kl. 21:25

Trær over Gjøvikbanen skaper stans

Flere trær har falt over skinnene på Gjøvikbanen, og fører til stans i togtrafikken mellom Jaren og Eina. Bane Nor skriver at de jobber med å fjerne trærne, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 18 jan. 21 kl. 12:28

Anbefaler stans i alt seriespill

Regjeringen vil ha stans i alt seriespill i toppidretten de to neste ukene. Barn og unge under 20 år kan delta som normalt, opplyste statsminister Erna Solberg i Stortinget i dag. Norges idrettsforbund bes om å koordinere dette med særforbundene..

NRK - 25 nov. 20 kl. 10:17

Krasja i porten til Merkel-kontor

Ein bil har krasja inn i porten som fører til regjeringsbygget i Berlin der forbundskanslar Angela Merkel har sitt kontor, melder eit vitne i Reuters onsdag..

NRK - 09 des. 20 kl. 16:47

Velger etterfølger i september

Neste års valg til Forbundsdagen i Tyskland holdes 26. september. Da vil tyskerne bestemme hvem som tar over som forbundskansler etter Angela Merkel.

NRK - I førrgår: 15:03

Merkel har stor tro på Biden

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er glad for at USAs nye president Joe Biden har meldt landet inn i Verdens helseorganisasjon og Parisavtalen igjen. Hun tror samarbeidet med USA nå vil bli bedre og bygge på likere virkelighetsoppfatning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA ber Kina droppe Taiwan-press

USA advarer Kina og ber landet stanse sitt militære, diplomatiske og økonomiske press mot Taiwan, og i stedet satse på dialog med Taiwans folkevalgte ledelse. Taiwan meldte lørdag at kinesiske jagerfly og bombefly hadde krenket Taiwans luftrom..

NRK - 30 minutter siden

Ungdom stoppet ved raset i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt sleirkredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten. følge Romerikes Blad ble politiet varslet av vektere..

NRK - 45 minutter siden

Kraftig jordskjelv nær sydpolen

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilenske forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 45 minutter siden

Kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilensk forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Biden lovet Boris samarbeid

Båndene mellom USA og Storbritannia skal styrkes, lovet president Joe Biden da han ringte statsminister Boris Johnson lørdag. Koronavaksiner, menneskeretter, Nato-samarbeid og klima var samtaletemaer, melder Johnson..

NRK - 2 timer siden

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 2 timer siden

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..

NRK - 6 timer siden

USA:– Løslat demonstrantene

USA ber Russland om å løslate over 2500 demonstranter som er arrestert etter å ha støttet opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj lørdag. USA kritiserer hardhendte metoder mot demonstranter og mediefolk. Også Norge ber om at de arresterte settes fri..

NRK - 2 timer siden

238 nye smittetilfeller siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 238 koronasmittede i Norge. Det er 68 færre enn dagen før og fem færre enn samme dag i forrige uke. I alt var det ved midnatt natt til søndag registrert 60.

NRK - 3 timer siden

Jeger funnet død i Vassfjellet

Politiet i Trondheim bekrefter at en person er funnet omkommet i et skred i Vassfjellet sør for Trondheim. Store mannskaper har lett etter en savnet jeger lørdag kveld. De pårørende er varslet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt