NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:14

NRK - 26 Mar 20 kl. 01:43

Merkel og Xi vil samarbeide tett

Tysklands Angela Merkel og Kinas Xi Jinping er enige i at koronapandemien kun kan håndteres med tett internasjonalt samarbeid, sier en tysk talsmann. De to lederne understreket betydningen av et nært samarbeid da de onsdag snakket sammen på telefon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Angela Merkel, Kinas Xi Jinping, Xi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Merkelog Xi , vil, samarbeide, tett
NRK - 17 Mar 20 kl. 11:07

Nordiske land lover transitt

De nordiske landene vil samarbeide for å hjelpe nordiske statsborgere hjem under viruskrisen. – Mine nordiske kolleger og jeg er enige om å samarbeide tett for å hjelpe nordiske statsborgere, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

NRK - 18 Mar 20 kl. 13:11

SAS og Norweigan får samarbeide

Regjeringen gir transportbransjen midlertidig unntak fra konkurranselovens forbud mot å samarbeide, som følge av koronaepidemien, opplyser næringsminister Iselin Nybø. Dermed får SAS og Norwegian nå lov til å samarbeide om å få passasjerene hjem..

P4 - 18 Mar 20 kl. 13:15

Flyselskaper får samarbeide

Regjeringen gir transportbransjen midlertidig unntak fra konkurranselovens forbud mot å samarbeide, på grunn av koronakrisen. Det opplyser Næringsdepartementet. Det betyr blant annet at SAS og Norwegian nå kan samarbeide om rutetilbudet, for å kunne opprettholde person- og godstransport, og sikre innbyggerne tilgang til nødvendige varer og tjenester..

NRK - 02 Mar 20 kl. 21:06

Merkel med advarsel til Erdogan

Tysklands forbundskansler Angela Merkel advarer Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan mot å bruke flyktningene i et spill mot EU. Merkel sa mandag at det er fullstendig uakseptabelt å «forsøke å score politiske poeng» på bekostning av flyktningene..

P4 - 23 Mar 20 kl. 17:12

Merkel testet negativt

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er ikke smittet av koronaviruset. I går ble Merkel satt i karantene etter å ha møtt en lege som var smittet. Men en prøve viser at hun selv ikke har blitt smittet.

P4 - 26 Mar 20 kl. 18:47

Byrådspartiene i Oslo vil samarbeide

Byrådspartiene i Oslo inviterer nå alle partier i bystyret til å samarbeide for å håndtere koronakrisen. Arbeiderpartiet, SV og MDG vil samarbeide med opposisjonspartiene for at Oslo skal komme seg gjennom en svært krevende økonomisk situasjon for både kommunen og bedriftene i byen..

NRK - 31 Dec 19 kl. 01:23

Merkel hadde klimafokus i tale

I sin nyttårstale sier forbundskansler Angela Merkel at hun bruker all sin kraft på å sikre at Tyskland gjør sitt for å vinne kontroll over klimaendringene. Merkel sier hun gjør dette for å sikre framtiden til kommende generasjoner, melder Reuters..

NRK - 21 Feb 20 kl. 00:29

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 23 Mar 20 kl. 16:48

Merkel er ikke smittet

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel er ikke smittet av koronaviruset. Det melder tyske Der Spiegel. Merkel har til nå vært i karantene etter å ha møtt en koronasmittet lege..

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:03

Merkel besøker Auschwitz

For første gang siden hun tiltrådte som statsleder i Tyskland for 14 år siden vil Angela Merkel fredag besøke konsentrasjonsleieren Auschwitz i Polen. Merkel vil være den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 15 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 30 minutter siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 30 minutter siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 30 minutter siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 1 time siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 1 time siden

Frisør fikk 20.000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det..

NRK - 1 time siden

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

250 migranter satt i karantene

Over 250 afrikanere på vei til Europa er satt i koronakarantene i Niger etter at de ble dumpet av menneskesmuglere og overlatt til seg selv i ørkenen, nær grensen til Libya. 104 av migrantene er fra Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Sju av ti i reiselivet har stengt

Reiselivsbransjen er blant dem som er hardest rammet av koronakrisen. Sju av ti reiselivsbedrifter har måttet stenge, ifølge en undersøkelse fra NHO reiseliv blant 817 bedrifter. Ytterligere 6 prosent vil stenge i løpet av kort tid, skriver NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt