E24 > Økonomi

Monday, 22 April, 02:00

E24 - 24 Mar 19 kl. 17:05

Mer vindkraft demper prisene: Spår lavere strømpriser etter 2030

Strømprisene vil ligge noenlunde flatt det neste tiåret, men etter 2030 bidrar økt andel vindkraft til lavere priser, anslår Thema Consulting i en fersk rapport..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Thema Consulting

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, vindkraft, demper, prisene, Spår, lavere, strømpriser, etter, 2030
NRK - 01 Apr 19 kl. 07:59

Nasjonal ramme for vindkraft

– Det er ikke plass til mer vindkraft her i fylket, sier leder i Naturvernforbundet i Troms, Anne Lise Mortensen. Vindkraftindustrien er positiv til den nasjonale planen for vindkraft som i dag leveres olje- og energiministeren..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 12:59

Stormer mot vindkraft-planer: - Naturødeleggelser

NVE peker på verdifulle natur- og friluftslivsområder som aktuelle for vindkraftutbygging, mener DNT, som er skuffet over de nasjonale rammene for vindkraft..

Hegnar.no - 23 Dec 18 kl. 09:58

BKK vurderer vindkraft – eierkommunene sier nei

Kraftselskapet BKK vurderer å satse på vindkraft i Hordaland, men de fleste av fylkets kommuner – mange av dem eiere i BKK – er ikke interessert..

NRK - 30 Mar 19 kl. 09:04

Kan bli vindmølle-kompromiss for SV

Frontene har vært steile på landsmøtet om man skal tillate eller stoppe all videre utbygging av vindkraft på land. Nå har redaksjonskomiteen kommet med et kompromissforslag der avgjørelsen utsettes til nasjonal plan for vindkraft er på plass,.

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 21:16

Regjeringspartiene demper forventningene om regjeringsutvidelse før jul

Regjeringsforhandlere demper inntrykket av at det haster med å utvide Regjeringen. Det kan bli 2019 før en ny regjering er på plass..

NRK - 24 Nov 18 kl. 05:53

Norsk vindkraft eies av utlendinger

Innen 2020 skal 18 nye vindkraftanlegg stå ferdige i Norge. 15 av dem er helt eller delvis eid av utlendinger. Grunnen til at utlendingene har kastet sine øyne på vindkraft er ganske enkelt at det er i ferd med å bli god butikk, skriver Klassekampen..

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 05:50

Statkraft dropper videre satsing på vindkraft i Norge

Statkraft skal droppe utbygging av vindkraft i Norge etter å ha bygget ferdig tre vindparker de har konsesjon til. Vindkraftforeningen Norwea er skuffet..

NRK - 28 Mar 19 kl. 05:18

Droppar vidare satsing på vindkraft

Statkraft skal droppe utbygging av vindkraft i Noreg etter å ha bygd ferdig tre vindparkar dei har konsesjon til. Vindkraftforeininga Norwea er skuffa. Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen peikar på fallande kraftprisar, skriv Dagens Næringsliv..

NRK - 13 Feb 19 kl. 06:22

Flere sier nei til vindkraft

Flere sier nei til vindkraft enn før, ifølge Naturvernforbundet. På landsbasis sier forbundet at de opplever organisasjonen at særlig flere grunneiere er skeptiske til å selge deler av tomta til bygging av vindturbiner..

NRK - 01 Apr 19 kl. 10:13

13 områder egnet for vindkraft

NVE anser 13 områder som egnet for å opprette vindkraft-anlegg i Norge.

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Sjekk lønnen til USA-toppsjefene: Tjener flere hundre millioner

Toppsjefene i USA tjener i gjennomsnitt 119 millioner kroner i året. På toppen av listen kan Discovery-sjef David Zaslav skilte med en lønn på hele 1,1 milliarder kroner..

E24 - 5 timer siden

TV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget

Ukrainas sittende president Petro Porosjenko erkjenner nederlag i søndagens presidentvalg, og gratulerer utfordreren Volodymyr Zelenskyj med seieren..

E24 - 6 timer siden

Isaksen tar app-grep for å gi deg lavere taxi-pris

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier norske taxipriser er for høye og varsler grep. - Vi mener apper er fremtiden og at det vil kunne gi lavere kostnader og priser..

E24 - 6 timer siden

Pimco om norsk økonomi og rentehevinger: – Litt av en ensom ulv

Norge en litt av en ensom ulv med solid vekst og planer om flere rentehevinger. Men renten vil bare bli hevet to eller tre ganger i denne runden, tror porteføljeforvalter Peder Beck-Friis i kjempefondet Pimco..

E24 - 9 timer siden

Lei av folk? Her kan du kjøpe din egen øy

For 150.000 kroner mer enn leiligheten på 15 kvadratmeter i Oslo, kan du kjøpe en 146 dekar stor øy på Helgelandskysten. Med på kjøpet får du 90 kvadratmeter stort hus.

E24 - 9 timer siden

Analysesjef om børsnoteringene til Uber og Lyft: – Det er bobletendenser

Karl Johan Molnes i Norne Securities er skeptisk til årets store noteringer på Wall Street. Det er for mye penger der ute, mener han. .

E24 - 10 timer siden

Strid om ny bilteknologi: EU vil satse på wifi i bil-til-bil-kommunikasjon

EU-kommisjonen vil gjøre wifi-nettverk standard for oppkoblede biler. Telekom-bransjen stritter imot og mener 5G er det beste alternativet for å la biler kommunisere med hverandre. .

E24 - 11 timer siden

Entra med milliardsalg av næringseiendom utenfor de største byene – de lokale gir gass

For å minimere risiko har Entra solgt næringseiendommer for flere milliarder kroner utenfor Norges fire største byer. I Tromsø og Bodø anser kjøpere risikoen som lav. .

E24 - 17 timer siden

Lotto-millionær tar ikke telefonen

Norsk Tipping har søndag ettermiddag kontaktet alle de 66 personene som påskeaften vant over 1 million kroner - bortsett fra én, som ikke tar telefonen..

E24 - 12 timer siden

Forventer rush i boligmarkedet etter påske: – Sunnere marked

Norsk Eiendomsmeglerforbund forventer at økte renter ikke gir brems for det tradisjonelle vårslippet i boligmarkedet. .


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt