E24 > Økonomi

Monday, 24 June, 15:11

E24 - 24 Mar 19 kl. 17:05

Mer vindkraft demper prisene: Spår lavere strømpriser etter 2030

Strømprisene vil ligge noenlunde flatt det neste tiåret, men etter 2030 bidrar økt andel vindkraft til lavere priser, anslår Thema Consulting i en fersk rapport..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Thema Consulting

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, vindkraft, demper, prisene, Spår, lavere, strømpriser, etter, 2030
NRK - 01 Apr 19 kl. 07:59

Nasjonal ramme for vindkraft

– Det er ikke plass til mer vindkraft her i fylket, sier leder i Naturvernforbundet i Troms, Anne Lise Mortensen. Vindkraftindustrien er positiv til den nasjonale planen for vindkraft som i dag leveres olje- og energiministeren..

NRK - 12 Jun 19 kl. 17:40

Nei til mer vindkraft i Trøndelag

Et stort flertall av fylkespolitikerne i Trøndalg sier nei til mer vindkraft. Med 62 mot 15 stemmer vedtok fylkestinget i Trøndelag å si nei til forslaget fra NVE til ny nasjonal ramme for vindkraft. Bare Høyre og Fremskrittspartiet stemte imot..

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 08:50

MDG-ere vil ha mer vern mot vindkraft

En gruppe MDG-politikere foreslår at utbygging av vindkraft på land begrenses sterkt og konsentreres til områder hvor det alt er utbygget industri..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 12:59

Stormer mot vindkraft-planer: - Naturødeleggelser

NVE peker på verdifulle natur- og friluftslivsområder som aktuelle for vindkraftutbygging, mener DNT, som er skuffet over de nasjonale rammene for vindkraft..

NRK - 24 May 19 kl. 11:48

Steile frontar i MDG om vindkraft

Det bles opp til debatt om vindkraft på Miljøpartiet Dei Grøne sitt landsmøte. Striden står om ein skal bygge vindmøller i urørt natur. Naturvernarar som Rasmus Hansson står mot teknologioptimistar og Grøn Ungdom..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 21:16

Regjeringspartiene demper forventningene om regjeringsutvidelse før jul

Regjeringsforhandlere demper inntrykket av at det haster med å utvide Regjeringen. Det kan bli 2019 før en ny regjering er på plass..

Hegnar.no - 23 Dec 18 kl. 09:58

BKK vurderer vindkraft – eierkommunene sier nei

Kraftselskapet BKK vurderer å satse på vindkraft i Hordaland, men de fleste av fylkets kommuner – mange av dem eiere i BKK – er ikke interessert..

NRK - 10 May 19 kl. 12:33

Får bygge vindkraft på Frøya

Trønderenergi får lov til å bygge vindkraft på Frøya. I april vedtok kommunestyret stans i den planlagte vindkraftutbyggingen i øykommunen i Trøndelag. Nå har Fylkesmannen kjent kommunestyrets vedtak ugyldig..

NRK - 30 Mar 19 kl. 09:04

Kan bli vindmølle-kompromiss for SV

Frontene har vært steile på landsmøtet om man skal tillate eller stoppe all videre utbygging av vindkraft på land. Nå har redaksjonskomiteen kommet med et kompromissforslag der avgjørelsen utsettes til nasjonal plan for vindkraft er på plass,.

NRK - 02 Jun 19 kl. 11:34

Foreslår vetorett mot vindkraft

Norske kommunar bør få vetorett ved utbygging av vindkraft, seier Senterpartiets Sandra Borch til NTB. Sp vil legge fram forslag i Stortinget om at det ikkje kan bli gitt løyve i strid med kommunestyrevedtak..

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

Skjeggete offshoreansatt fikk sparken – tar saken til retten

Etter 29 år som ansatt i italienske Saipem Drilling ble Kjell Henning Eriksen sagt opp, fordi han nektet å føye seg etter nye HMS-regler. Saken havner i retten..

E24 - 8 timer siden

Nordmenn kutter i feriebudsjettet

Nordmenn planlegger å bruke 16.713 kroner i gjennomsnitt på årets sommerferie, som er noe mindre enn de planla i fjor, viser en spørreundersøkelse..

E24 - 6 timer siden

DNB før møtet mellom Trump og Xi: – Det virker umulig for kineserne

Markedene har reagert positivt på at USAs og Kinas presidenter skal møtes i Japan denne uken. Men DNB Markets tror handelskrigen vil eskalere..

E24 - 6 timer siden

Danske Bank kaster Danmark-sjefen

Jesper Nielsen er ferdig i Danske Bank etter at banken tok for høye gebyrer for et investeringsprodukt. Banken forventer å bruke 400 millioner danske kroner på erstatning til kundene..

E24 - 3 timer siden

Etter toppnoteringen på Wall Street: – Høy risiko for å få en kraftig korreksjon

Enda svakere økonomisk vekst og renteskuffelse fra Fed kan trigge en resesjon, mener sjefstrateg i Swedbank, Øystein Børsum..

E24 - 3 timer siden

Forsvarsfolk fortviler over skjerpet skatt for pendlere

Ansatte i Forsvaret sier de vurderer å slutte i jobben på grunn av en regelendring om at pendlerutgifter over 97.000 kroner skal beskattes. Sp og Ap reagerer..

E24 - 2 timer siden

Næringsministeren før G20-toppmøte: Global handelskrig kan sette Norge i skvis

Mens internasjonal proteksjonisme truer i bakgrunnen, deltar næringsministeren på EFTA-møte for å styrke norske handelsavtaler. .

E24 - 1 time siden

Norwegian relanserer pakkereise-tjeneste

Flyselskapet skrur om en nedslitt tjeneste for å hente mer penger ut av kundene. .

E24 - 45 minutter siden

Aksel Lund Svindal sikrer gratis Oslo Børs-gevinst i siste sving

Den tidligere stjernealpinisten og faren sikrer seg rentegevinst på salget av Oslo Børs til Euronext. .

E24 - 15 minutter siden

Skipselektriker har tjent 60 millioner på én aksje i år: Nå satser han på Solstad Offshore

Hobbyinvestor Eigel Thom tar milliongevinst i shippingaksjen Scanship Holding og putter de i kriserammede Solstad Offshore. – Jeg er ganske sikker på at Solstad, Fredriksen og Røkke ikke slipper selskapet, sier han..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt