NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 08:11

NRK - 13 feb. 21 kl. 15:58

Mer utbytte av fysisk undervisning

Studentene opplever i snitt større læringsutbytte ved fysisk undervisning enn ved digital undervisning, viser en ny studieundersøkelse ved Universitetet i Agder. Undersøkelsen, som ble gjort i desember, er en oppfølging av en lik undersøkelse i mai..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Universitetet, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, utbytteav , fysisk, undervisning
NRK - 27 jan. 21 kl. 14:49

UIS åpner for undervisning

Universitetet i Stavanger har i dag informert studenter og ansatte om at UiS planlegger å åpne opp for fysisk undervisning i grupper på inntil 50 personer fra mandag 8. februar dersom smittetrykket ikke endrer seg drastisk..

NRK - 12 mars 21 kl. 19:24

UiS koronastenges etter påske

UiS innfører digital undervisning den første uka etter påske, skriver Utsnitt. Regjeringen anbefaler dette fordi smittetallene har vist seg å øke etter ferier. Men de som må være på skolen for å få nødvendig undervisning, vil få det ved UiS..

NRK - 15 mars 21 kl. 18:39

Blir digital undervisning i Oslo

Det blir heldigital undervisning for ungdomsskoler og videregående skoler. Det sa byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse mandag kveld om strengere tiltak for Oslo. Oslo kommune innfører også strengere tiltak for bydeler med høy smitte.

NRK - 19 feb. 21 kl. 13:28

Mener koronatiltak bør fortsette

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener de nasjonale koronatiltakene i all hovedsak bør videreføres, men de anbefaler noen lettelser, blant annet at studenter og elever kan være mer fysisk til stede ved undervisning i områder uten utbrudd..

VG - 04 mars 21 kl. 18:53

Oslo-skole stenger etter påvist mutert variant på nesten alle trinn

Vestli skole i Oslo stenger for all fysisk undervisning etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn..

NRK - 16 april 21 kl. 17:02

NTNU åpner litt

NTNU åpner for fysisk undervisning for inntil 200 studenter fra mandag i Trondheim. For de andre lærestedene er det max 100. I tillegg vil lesesaler, bibliotek, grupperom og mindre undervisningsrom åpne for studentene, skriver NTNU på sin hjemmeside..

E24 - 20 jan. 21 kl. 18:29

Regjeringen ber banker være forsiktige med utbytte

Finansdepartementet mener at frem til oktober i år bør ikke norske banker betale ut mer utbytte enn maks 30 prosent av det samlede årsresultatet for 2019 og 2020..

NRK - 15 feb. 21 kl. 03:25

Dårligere form under koronaen

Mer enn hver tredje nordmann oppgir å ha fått dårligere fysisk form etter utbruddet av koronapandemien. Blant de unge gjelder det annenhver person. Tallene kommer fram i Norsk koronamonitor fra Opinion.

NRK - 20 jan. 21 kl. 18:32

Advarer mot å dele ut utbytte

Finansdepartementet ber banker om å følge anbefalingene fra Det europeiske systemrisikorådet (ESRB) om å være forsiktige med å dele ut utbytte. Finansminister Jan Tore Sanner sier at vi fortsatt står i en usikker situasjon og at utlånstap i bankene kan komme etter hvert..

E24 - 16 feb. 21 kl. 06:50

NRS med kraftig coronafall i fjerde kvartal, vil likevel betale utbytte

Lakseoppdretteren Norway Royal Salmon melder om et kraftig fall i den operasjonelle driften til 17 millioner kroner i et coronapreget kvartal, men foreslår likevel å betale utbytte for 2020..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye fartsgrenser til sjøs

Frå 15. mai blir det nye fartsgrenser til sjøs, opplyser Samferdsledepartementet. Mellom anna blir det ikkje lov å føra båt raskare enn 5 knop, dersom du er mindre enn 50 meter frå folk som badar eller bademerkebøyer..

NRK - 30 minutter siden

Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 45 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 1 time siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 3 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt