P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 21:55

P4 - 16 Oct 19 kl. 07:24

Mer populært med talemeldinger

Er du en av dem som skriver SMS er du kanskje en utdøende rase.
Talemeldinger har begynt å ta av i store deler av verden, og begynner nå å få fotfeste i Norge også.
Bare i september sendte nordmenn fem millioner lydmeldinger via SMS, opplyser Telenor til Aftenposten.
Fordelen med talemeldinger, ifølge medieforsker Petter Bae Brandtzæg, er at man kan si mye på kort tid, og slipper å taste mens man kjører eller går..
Les mer på P4


Les mer om:
SMS, Norge, Telenor, Aftenposten, Petter Bae Brandtzæg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, populærtmed , talemeldinger
Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 10:09

Stopp tekstingen – en ny kommunikasjonsform er i ferd med å etablere seg

Medieforsker Petter Bae Brandtzæg tror talemeldinger er en del av en større kommunikasjonsrevolusjon der effektivitet står i fokus..

P4 - 18 Sep 19 kl. 14:15

Populær grensebutikk ble stengt på dagen

Den populære svenske grensebutikken Storlien Handel øst for Stjørdal er stengt etter at det blant annet ble oppdaget ti år gammel mat, avfall og skadedyr i butikken. Grensehandelsbutikken ble stengt med umiddelbar virkning, melder NRK. Matbutikken ligger vel én og en halv times kjøring fra Trondheim.

P4 - 26 Sep 19 kl. 19:17

Ut mot varslingssystem

Mange i Tromsø reagrer på dårlig varsling i forbindelse med brannen i den russiske tråleren i går og i natt. På grunn av eksplosjonsfare og en svært uavklart situasjon ble det bestemt at rundt 100 innbyggere skulle evakueres. Da ble det sendt ut talemeldinger på norsk og en på engelsk, i tillegg til en SMS.

Klartale - 23 Aug 19 kl. 12:50

Populært med podcast

Du kan høre favoritt-programmet ditt når og hvor du vil. Det er ikke rart at podcast er populært..

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 19:22

Fortsatt tomt for populært krydder

Leveringsproblemer i Kina gjør at det vil ta ytterligere noen uker før det populære krydderet Gastromat igjen blir å finne i butikkhyllene..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 06:36

FBI bes om å undersøke populær ansiktsapp

Den populære appen FaceApp kan bli undersøkt av FBI. Appen lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 19:38

Lystgass er et populært rusmiddel på Roskildefestivalen

Lystgass er et utbredt rusmiddel på Roskildefestivalen i Danmark. Tomme lystgasspatroner er funnet flere steder på campingområdet til den populære festivalen..

P4 - 17 Jul 19 kl. 07:40

Få nordmenn dropper fly eller kjøtt for klimaet

Mange nordmenn vil kildesortere av miljøhensyn, men få vil droppe fly og kjøtt. Det viser en undersøkelse gjort for Grønt Punkt Norge. Kildesortering og å levere klær og møbler til gjenbruk er de mest populære miljøtiltakene, mens å fly mindre og å kjøpe brukte ting er minst populært..

NRK - 16 Sep 19 kl. 06:44

Populære blir mindre syke

Norske forskere har funnet en sammenheng mellom popularitet blant jevnaldrende og hvor ofte barn får infeksjoner, som forkjølelse og betennelser. Desto mer populær blant de andre, desto mindre risiko for å syk i året som kommer..

NRK - 04 Jul 19 kl. 18:53

Lystgass populært på Roskilde

Lystgass er et utbredt rusmiddel på Roskilde-festivalen i Danmark. Tomme lystgasspatroner er funnet flere steder på campingområdet til den populære festivalen, skriver NTB. Et høyt inntak av lystgass kan føre til nerveskader og blodmangel..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 45 minutter siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 1 time siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 2 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 3 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 3 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 3 timer siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 4 timer siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 4 timer siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt