NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:28

NRK - 15 jan. 20 kl. 11:52

Mer makt til Russlands parlament

Russlands president, Vladimir Putin, vil gi det russiske parlamentet rett til å velge både statsminister og regjeringsmedlemmer. Tidligere har parlamentet bare godkjent statsministeren. Forslaget skal ut til folkeavstemning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Putin, Russlands

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, makt, til, Russlands, parlament
Dagbladet - 15 jan. 20 kl. 14:53

Russlands regjering går av

Samme dag som Russlands president Vladimir Putin foreslo en rekke endringer i grunnloven, varslet Russlands statsminister at regjeringen vil gå av..

Dagbladet - 24 des. 19 kl. 15:57

Den autoritære maten

Mat har alltid handlet om politikk og makt. Også juleribba. Nå vil en ny makt bestemme over matfatet, forkledd som livssyn og med moral og skam som virkemidler..

NRK - 03 april 20 kl. 23:12

Sveriges regjering vil ha økt makt

Den svenske regjeringen vil utvide sin makt for raskt å kunne ta koronarelaterte beslutninger. Ifølge Expressen ønsker regjeringen at den nye loven innføres umiddelbart og være gyldig i tre måneder..

P4 - 01 okt. 19 kl. 05:41

Høyre mister makt i kommune-Norge

Høyre mister makt mange steder i kommune-Norge etter valget. Ifølge Klassekampen ligger det an til at partiet ender opp med makt i bare tre av landets 20 mest folkerike kommuner. Dette er langt unna ambisjonene Høyre-leder Erna Solberg hadde før valget.

Aftenposten - 29 nov. 19 kl. 05:56

Putin: Russlands HIV-epidemi er en trussel mot nasjonal sikkerhet

Russlands president Vladimir Putin sier at Russlands HIV-epidemi er en «trussel mot landets nasjonale sikkerhet». Han tror antall smittede vil fortsette å øke..

P4 - 19 mars 20 kl. 21:30

Norwegian: Skal gjøre alt i vår makt

Norwegian skal gjøre alt som er i deres makt for å møte kravene for å få krisepakken fra Stortinget. Det sier leder Geir Karlsen. Flyselskapet kan få 3 milliarder kroner i lånegaranti fra staten om de får kommersielle aktører til å dekke 10 prosent..

Aftenposten - 29 juli 20 kl. 22:52

Høring i Kongressen: – IT-gigantene har for mye makt

Amazon, Apple, Google og Facebook har under en høring i Kongressen måttet forsvare seg mot anklager om at de har for mye makt og markedsdominans..

Aftenposten - 14 feb. 20 kl. 23:03

Aktor: Weinstein misbrukte sin makt

Filmprodusenten Harvey Weinstein misbrukte sin makt som filmmogul til å utnytte kvinner på det groveste, sa aktoratet i saken mot ham i sin sluttprosedyre.

P4 - 20 jan. 20 kl. 17:46

Putin har levert reformforslag

Russlands president Vladimir Putin har nå levert sine forslag til endringer i grunnloven til nasjonalforsamlingen. Blant disse forslagene er overføring av noe makt fra presidentembetet, melder AFP. Det kom som en overraskelse på mange utenforstående at den russiske regjeringen annonserte sin avgang forrige uke.

VG - 23 april 20 kl. 20:05

Forelsket i egen makt

Jorden går i bane rundt solen, ikke rundt den organiserte norske idrettsbevegelsen. Nå må det bli slutt på overvurdering av egen makt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Flere på arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni 2020, viser tall fra Nav. Det er 3,5 prosent av de mellom 18 og 66 år. Antallet har økt med rundt 300 personer siden utgangen av mars.

NRK - 15 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag presenterer nye råd om bruk av munnbind, opplyser Helsedirektoratet. Direktoratet anbefaler allerede bruk munnbind eller tøymunnbind i enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode..

NRK - 15 minutter siden

Vil anbefale bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - også munnbind laget av tøy, melder VG. Anbefaling vil gjelde enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode, opplyser Helsedirektoratet i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

12 nye smitta i Bergen denne veka

Det er avlagt 12 positive covid-19 testar denne veka i Bergen. Kommunen gjennomførte 2422 testar frå måndag til fredag. – Dette er me uroa for, seier helsebyråd Beate Husa (KrF)..

NRK - 15 minutter siden

Forbyr store private sammenkomster

Bergen kommune innfører forbud mot private sammenkomster med mer enn 20 personer. Det vedtar Bergen kommune bestemt i en ny forskrift. – Det betyr at det som er et nasjonal råd i blir et påbud i Bergen, sier byrådsleder Roger Valhammer (Ap)..

NRK - 15 minutter siden

– Tøymunnbind godt alternativ

Helsedirektoratet sier at tøymunnbind er et godt alternativ til kirurgiske munnbind, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Færre timer på mange skoler i vår

Smitteverntiltakene førte til at seks av ti grunnskoler hadde færre timer i enkelte fag, opplyser Kunnskapsdepartementet. Ny statistikk viser at dette gjelder de største skolene i større grad. 64 prosent av skolene oppgir også økte kostnader..

NRK - 30 minutter siden

Bergen kommune om korona

NRK - 30 minutter siden

Frykter munnbind med mangler

Helseminister Bent Høie har varselt at nye råd om munnbind kan komme fredag. Tolletaten frykter nye råd vil gjøre at flere munnbind med alvorlige avvik og mangler kommer inn på markedet. Under pandemien er 2,5 millioner munnbind destruert på grensa..

NRK - 1 time siden

Brann-spiller smittet av korona

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt