NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:22

NRK - I førrgår: 11:52

Mer makt til Russlands parlament

Russlands president, Vladimir Putin, vil gi det russiske parlamentet rett til å velge både statsminister og regjeringsmedlemmer. Tidligere har parlamentet bare godkjent statsministeren. Forslaget skal ut til folkeavstemning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Putin, Russlands

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, makt, til, Russlands, parlament
Dagbladet - I førrgår: 14:53

Russlands regjering går av

Samme dag som Russlands president Vladimir Putin foreslo en rekke endringer i grunnloven, varslet Russlands statsminister at regjeringen vil gå av..

Dagbladet - 24 Dec 19 kl. 15:57

Den autoritære maten

Mat har alltid handlet om politikk og makt. Også juleribba. Nå vil en ny makt bestemme over matfatet, forkledd som livssyn og med moral og skam som virkemidler..

P4 - 01 Oct 19 kl. 05:41

Høyre mister makt i kommune-Norge

Høyre mister makt mange steder i kommune-Norge etter valget. Ifølge Klassekampen ligger det an til at partiet ender opp med makt i bare tre av landets 20 mest folkerike kommuner. Dette er langt unna ambisjonene Høyre-leder Erna Solberg hadde før valget.

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 05:56

Putin: Russlands HIV-epidemi er en trussel mot nasjonal sikkerhet

Russlands president Vladimir Putin sier at Russlands HIV-epidemi er en «trussel mot landets nasjonale sikkerhet». Han tror antall smittede vil fortsette å øke..

P4 - 22 Oct 19 kl. 22:43

- MDG får mer makt

MDG får mer makt i byrådet i Oslo. Lederen i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen blir byrådets tredje mann, ifølge TV 2s kilder. Byrådet utvides fra åtte til ni medlemmer, ifølge kanalen.

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 08:41

Han vil bli Europas mektige mann. Men Macrons alenegang og arroganse skremmer. Er han ruset på makt?

PARIS (Aftenposten): Han kaller NATO hjernedødt og skjeller ut sine venner. Nå beskyldes Frankrikes president for å være ruset på makt og dyrke alenegang..

NRK - I førrgår: 14:40

Russlands statsminister går av

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin, melder det russiske nyhetsbyrået Tass..

Dagbladet - 21 Sep 19 kl. 21:49

Heiberg ble blankt avvist av Russlands mektigste

Gerhard Heiberg har møtt Russlands president Vladimir Putin flere ganger. Men da han ba om et nytt møte, fikk han tvert nei..

VG - 21 Oct 19 kl. 22:36

Pompeo: President Trump er forberedt på å bruke militær makt

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier at USA, til tross for at de ikke har gått inn med militær makt i Tyrkia, fortsatt kan komme til å svare militært på provokasjoner i Midtøsten..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 18:44

Russlands friidrettspresident suspendert i dopingsak

Dmitrij Sjljakhtin, president i Russlands friidrettsforbund, er av Friidrettens integritetsenhet suspendert mistenkt for å ha hindret en dopingetterforskning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hackere angrep greske nettsider

Tyrkiske hackere sier at de fredag tok kontroll over nettsidene til den greske regjeringen, etterretningstjenesten, nasjonalforsamlingen og børsen i Aten. Gruppen Anka Neferler Tim skriver på Facebook at de kapret sidene i over halvannen time..

NRK - 45 minutter siden

Skuldar Bolsonaro for folkemord

Fleire hundre urbefolkningsleiarar i Brasil skuldar president Jair Bolsonaros politikk for å vere det same som «folkemord». Dette er eit svar på planene presidenten har om å fortsette hogsten i Amazonas for å opne store område for gruvedrift..

NRK - 1 time siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 1 time siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 1 time siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 1 time siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 1 time siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 1 time siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 3 timer siden

Fire nye smitta av nytt lungevirus

Fire nye tilfeller av det nye, SARS-lignende viruset ble rapporter lørdag morgen i Kina. For fem av pasientene skal tilstanden være alvorlig, ifølge helsemyndighetene i den kinesiske byen Wuhan. I KIna er tallet på smittede nå oppe i 45..

NRK - 4 timer siden

Forbyr gratis alkohol på ferieøyer

Myndighetene på den spanske øygruppen Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca. Den nye loven trer i kraft i februar og retter seg spesielt mot Playa de Palma og Magaluf..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt