Aftenposten > Nyheter

Saturday, 24 February, 18:34

Aftenposten - 12 Oct 17 kl. 00:39

Mer fremgang for Høyre på ny måling

Høyre går fram 0,8 prosentpoeng og får 26,7 prosents oppslutning på en ny meningsmåling. Arbeiderpartiet går tilbake med 0,6 prosentpoeng og ender på 25,8..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høyre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mer, fremgang, for, Høyrepå ny , måling
P4 - 25 Jul 17 kl. 17:01

Fremgang i brexitforhandlinger

Det er fremgang i brexitforhandlingene mellom EU og Storbritannia. Blant annet skal det nærme seg en løsning på rettighetene for en million britiske borgere som bor i EU-land, og for de tre millionene EU-borgere som bor i Storbritannia, opplyser brexitminister David Davis. Men EU-parlamentet er ikke tilfreds og sier i en uttalelse at det ikke er nok med fremgang på ett tema..

NRK - 30 Jan 18 kl. 02:34

Langsom fremgang i NAFTA-samtaler

USAs handelsutsending Robert Lighthizer sier det har vært en viss fremgang i samtalen om å reforhandle handelsavtalen NAFTA. Canadas utenriksminister Chrystia Freeland og Mexicos økonomiminister Ildefonso Guajardo sier hun er fornøyd med fremdriften..

NRK - 13 Jul 17 kl. 08:35

Fremgang for Kværner

Kværner fikk et resultat på 192 millioner kroner i andre kvartal i år, en stor fremgang fra 28 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultatet er påvirket av bonuser knyttet til at flere prosjekter er i ferd med å ferdigstilles, skriver NTB..

NRK - 29 Dec 17 kl. 12:08

Fremgang i forhandlinger med Kina

Myndighetene sier det var god fremgang i forhandlingene om en frihandelsavtale mellom Norge og Kina, som ble avsluttet før jul. – En frihandelsavtale med Kina vil være svært viktig for norsk næringsliv, sier næringsminister Monica Mæland..

P4 - 29 Dec 17 kl. 11:24

Fremgang i frihandelsforhandlingene med Kina

Den tiende forhandlingsrunden mellom Norge og Kina om en frihandelsavtale ble avsluttet før jul, og norske myndigheter mener det var en god fremgang i samtalene. Næringsminister Monica Mæland sier at en frihandelsavtale med Kina vil være svært viktig for norsk næringsliv og legge til rette for økt eksport av varer og tjenester til Kina. Næringsministeren besøkte Beijing i april sammen med en stor delegasjon fra norsk næringsliv..

Hegnar.no - 29 Dec 17 kl. 11:11

Fremgang i forhandlingene med Kina

Aftenposten - 22 Oct 17 kl. 19:30

Xis nye æra | Therese Sollien

Hu Jintao var opptatt av å forsikre omverdenen om at Kinas fremgang var fredelig. Xi Jinping er ikke der..

Hegnar.no - 30 Jan 18 kl. 06:23

USA: – Langsom fremdrift i NAFTA-samtaler

USAs handelsutsending Robert Lighthizer sier det har vært en viss fremgang i samtalen om å reforhandle handelsavtalen NAFTA, men kritiserer et canadisk forslag..

NRK - 25 Jul 17 kl. 13:31

Afghanistan: fremgang for Taliban

Taliban har i løpet av tre dager tatt kontroll over tre distriktssentre i Afghanistan, det siste i Paktia-provinsen i sørøst, opplyser en tjenestemann, melder NTB..

NRK - 31 Aug 17 kl. 14:23

Ingen fremgang i brexit-møter

EUs forhandlingsleder Michel Barnier sier at den tredje forhandlingsrunden med Storbritannia ikke førte til gjennombrudd på noe område. Diplomater som har vært involvert i forhandlingene, sier at tonen er blitt merkbart skarpere..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 3 timer siden

Hydro-eid selskap anklages for giftutslipp i Brasil

Drikkevannet til mennesker to kilometer unna raffineriet skal ha blitt ødelagt av giftige utslipp. Brasilianske myndigheter krever handling..

Aftenposten - 5 timer siden

Oslo-ordføreren: Listhaug må komme med konkrete tiltak mot overgripere

En måned etter monsterdebatten krever Oslo-ordføreren penger og tiltak, ikke bare ord, fra Sylvi Listhaug..

Aftenposten - 7 timer siden

Beslagla førerkortet til 18 år gammel bilfører etter ulykke på Mosseveien

En 18 år gammel bilfører ble fratatt førerkortet på stedet etter en frontkollisjon på Mosseveien lørdag formiddag. Seks personer ble kjørt til legevakten etter ulykken..

Aftenposten - 6 timer siden

Svenske med fireåring i forsetet tatt i 230 kilometer i timen

En 35 år gammel mann er tiltalt for en rekke lovbrudd etter å ha blitt tatt av svensk politi i 230 kilometer i timen med sin fireårige sønn i forsetet..

Aftenposten - 7 timer siden

Bilulykke på Mosseveien

Politiet har fått melding om at det dreier seg om en front mot front-ulykke, og nødetatene er på vei..

Aftenposten - 7 timer siden

En morgenpils og et sted å høre til

Hva har en håndverker, en pensjonert næringslivsmann og en mann på trygd til felles? De møtes over en morgenpils på Oslos brune puber..

Aftenposten - 13 timer siden

Tre bomber eksploderte i Rakhine i Myanmar

Tre bomber gikk av i hovedstaden i Rakhine i Myanmar natt til lørdag. En politimann ble skadd, opplyser en kilde i myanmarsk politi..

Aftenposten - 13 timer siden

Selskaper distanserer seg fra NRA

Selskaper over hele USA distanserer seg fra NRA i kjølvannet av skolemassakren i Florida, og stopper tilbudene NRA-medlemmer har nytt godt av..

Aftenposten - 18 timer siden

Omkampen om Flytoget er i gang: Ap ber Røe Isaksen holde fingrene av fatet

– Flytoget er en viktig del av infrastrukturen til Norges hovedflyplass Gardermoen. Regjeringen tapte den saken i forrige periode og vil gjøre det igjen, sier Aps næringspolitisk talsperson, Terje Aasland..

Aftenposten - 21 timer siden

Alexander Rybak: «Hvis tankene får lov til å kverne rundt uten at man kommer noe sted, blir det til slutt veldig vondt.»

Tankene har gitt Alexander Rybak noen utfordrende nedturer. Nå gjør han comeback i Melodi Grand Prix..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt