VG > Innenriks

Wednesday, 11 December, 14:33

VG - 03 Dec 19 kl. 17:11

Menneskerettighetsleder dømt for millionunderslag

Leder Loai Deeb i menneskerettighetsorganisasjonen GNRD dømmes i Gulating lagmannsrett til 4,5 års fengsel for å ha underslått 11 millioner kroner..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Loai Deeb, GNRD, Gulating

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menneskerettighetsleder, dømt, for, millionunderslag
NRK - 03 Dec 19 kl. 16:33

Menneskerettighetsleder dømt igjen

Leder Loai Deeb i menneskerettighetsorganisasjonen GNRD dømmes i Gulating lagmannsrett til fire og et halvt års fengsel for å ha underslått 11 millioner kroner. Han ble også dømt for dokumentforfalskning, ifølge Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Sola-drapet: Drapssiktede domfelt for vold og trusler mot politiet

Politiet mener tre menn i 20-årene står bak drapet på en mann (44) på Sola i Rogland. En av de drapssiktede er tidligere domfelt for vold mot to politibetjenter..

VG - 5 timer siden

Sola-drapet: Har funnet 44-åringens bil i sjøen

ØLBERG KAI (VG) Etter at den 44 år gamle mannen ble funnet drept på stranden, gikk politiet ut og etterlyste bilen hans. Nå er den funnet..

VG - 2 timer siden

Mann tiltalt for å ha skutt naboens hund – sier han trodde det var en ulv

En bonde i 50-årene er i Nedre Telemark tingrett tiltalt for å ha skutt naboens hund. Mannen sier at han trodde det var en ulv..

VG - 5 timer siden

Opplysninger til VG om Sola-drapet: Liket var ille tilredt

Den avdøde 44-åringen skal ha blitt funnet drept på stranden med brannskader på kroppen. Liket skal ha båret preg av langvarig mishandling..

VG - 5 timer siden

Tre menn pågrepet og siktet i drapssak

Tre menn i 20-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en 44 år gammel mann ble funnet på en strand i Sola kommune..

VG - 5 timer siden

Tre personer pågrepet og siktet i drapssak

I forbindelse med at en mann i 40-årene ble funnet død på Rægestranden mandag ettermiddag, er nå tre personer pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap..

VG - 6 timer siden

Deler av klimaforhandlingene strandet i Madrid: - Blir ikke arbeid mot neste år

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) har fått ansvaret for å lede forhandlingene på ett viktig felt under klimakonferansen i Madrid. Men deler av forhandlingene stanset opp..

VG - 9 timer siden

Baneheia-gjenopptagelsen: Dette står bevisstriden om

Politiet og statsadvokaten i Agder går kraftig til angrep på argumentene som brukes i Viggo Kristiansens begjæring om gjenopptagelse. Kristiansen hevder han er uskyldig dømt og at det finnes et «utelukkelsesbevis»..

VG - 15 timer siden

Ambulanseflykrisen i nord: – Vi skjønner jo at beredskapen ikke er normal

VADSØ (VG) På helsesenteret i Vadsø har de ansatte blitt vant til å ringe etter forsvarets helikopter for syke pasienter. Medisinsk personell er bekymret..

VG - 21 timer siden

Brannvesenet måtte gi opp i den sterke vinden

Kraftig uvær er ventet i Sør-Norge utover kvelden. Meteorologene ber folk binde fast løse gjenstander og holde seg innendørs..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt