Dagbladet > Nyheter

Monday, 24 February, 11:54

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 21:58

Menn som elsker dukker: - De kan ikke være utro

Familiemiddagene ble ikke helt de samme etter at John introduserte sexdukka som sin nye kone. - Ikke et overraskende fenomen, sier norsk psykolog..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
John

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mennsom , elsker, dukkerDe kan , ikke, være, utro
Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 07:15

- Jeg elsker virkelig bomringen

Nok en gang har det stormet rundt et av Lan Marie Bergs utspill. Det gjør ikke at hun angrer på at hun sa hun elsker bomringen..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 08:25

Venstresiden er avhengig av at MDG «gir blaffen i vanlige folk» | Andreas Slettholm

Noen elsker bilen. Andre elsker bomringen. Venstresiden elsker å plage seg selv med fornuftsekteskapet med MDG..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 13:08

Hvordan vet jeg om jeg elsker kona mi?

Han klarer ikke å si til kona at han elsker henne. Samtidig er han redd for å miste henne..

P4 - 05 Aug 19 kl. 05:32

Flere menn søkte etter navnebytte

Flere menn søkte seg til helsesykepleier-utdanningen etter at den byttet navn fra helsesøster. Men det Det ga likevel ikke flere menn i utdanningen. For selv om flere menn søkte, så var det bare få menn som kom inn, skriver Khrono .

P4 - 12 Dec 19 kl. 07:52

Elsker gamle julekalendere

Folk elsker de gamle julekalenderne til NRK. Før jul mangedobles seingen av arkivprogrammer i NRK TV, og det er julekalenderne som er mest populære. På førsteplass over de mest sette seriene ligger Amalies jul, og på andreplass er Jul i Skomakergata.

P4 - 11 Dec 19 kl. 08:18

I dag blir trolig "Ja, vi elsker" nasjonalsang

I dag blir trolig "Ja, vi elsker" Norges nasjonalsang på ordentlig. Det er ventet at Stortinget i dag vedtar at den skal festes i norsk lov som nasjonalsang. Det er flere Frp-politikere som har fremmet forslaget.

P4 - 12 Feb 20 kl. 15:36

- Partnervold er ulovlig, derfor bør man anmelde

Det er ulovlig å utøve vold eller mishandling, der for er det så viktig at også menn anemelder partnervold Det sier seksjonsjef i Politidirektoratet Harald Bøhler til P4 Nyhetene. I en ny rapport fra NKVTS kommer det frem at menn ikke anmelder blant annet fordi de er redd for ikke å bli trodd. Før tenkte man at menn var verstinger, men nå behandler vi menn og kvinner likt sier Bøhler..

NRK - 30 Aug 19 kl. 08:29

Tre menn gikk løs på MDG-valgbod

Tre menn gikk fredag morgen løs på valgboden, blant annet med sag, melder Dagbladet. – Hva de har tenkt og hvorfor de har gjort det, vet jeg ikke. Det er i hvert fall tre ganske aggressive menn.

P4 - 15 Jan 20 kl. 06:45

Menn med skjegg mer attraktive

Menn med skjegg er mer attraktiv enn menn uten. Det svarer kvinner i en amerikansk studie som nylig ble publisert i et vitenskapelig tidsskrift. Også menn med med bredt kjeveparti og markante øyenbryn kommer bedre ut i studien enn glattbarberte menn.

P4 - 14 Feb 20 kl. 10:30

Nesten alle rus-sjåfører er menn

Det er en voldsom overvekt av menn som anmeldes for ruskjøring. Av 9786 anmeldte i fjor, var hele 8523 menn, det utgjør 87 prosent, viser tall organisasjonen Rusfri Trafikk har hentet inn. De mener det handler om holdninger og at menn i større grad tar sjanser.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt