NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:10

NRK - 20 Feb 20 kl. 19:01

Menn med våpen i Trondheim

Tre menn i 20-årene ble pågrepet etter å ha blitt observert med våpen i sentrum av Trondheim. Da de ble pågrepet, fant politiet våpen i bilen. Politet var bevæpnet under pågripelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mennmed , våpeni , Trondheim
Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 16:38

Kvinne død, tre menn siktet etter alvorlig voldshendelse i Trondheim

Tre menn er pågrepet og siktet etter at en kvinne døde av voldsskader i Trondheim søndag..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 09:15

To menn siktet for drap etter voldshendelse i Trondheim

To menn er siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette, etter at en kvinne ble funnet død i Trondheim søndag. En tredje mann er løslatt..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 16:26

To menn siktet etter dødsfall på Ranheim i Trondheim

To menn er siktet etter at en ung mann ble funnet død på Ranheim i Trondheim tirsdag formiddag, opplyser politiet..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 16:38

Kvinne i 30-årene døde etter voldshendelse i Trondheim. Tre menn er pågrepet og siktet.

Tre menn er pågrepet og siktet etter at en kvinne døde av voldsskader i Trondheim søndag..

VG - 27 Oct 19 kl. 16:23

Kvinne døde etter voldshendelse i Trondheim: To menn pågrepet

En kvinne i 30-årene er erklært død etter en voldshendelse i Trondheim. To menn er pågrepet og siktet for kroppsskade med døden til følge..

Aftenposten - 27 Oct 19 kl. 16:38

Kvinne død, to menn siktet etter alvorlig voldshendelse i Trondheim

Politiet har rykket ut etter melding om en alvorlig voldshendelse på en adresse på Møllenberg i Trondheim. En person er erklært død. To menn siktet for kroppsskade med døden til følge..

NRK - 27 Oct 19 kl. 17:14

Døydde etter vald i Trondheim

Ei kvinne er erklært død etter ei valdshending i Trondheim, melder politiet. To menn er arresterte og sikta for kroppsskade med døden til følge..

NRK - 30 Nov 19 kl. 09:32

Ran Trondheim

En mann i 20-åra, som hevder han ble rana på åpen gate i Trondheim sentrum i dag morges, sitter nå i avhør hos politiet. Han navnga to menn på samme alder som nå er pågrepet. De vil bli avhørt, forteller politiets operasjonsleder Frank Brevik..

VG - 25 Feb 20 kl. 16:21

To siktet etter mistenkelig dødsfall i Trondheim

To menn er siktet for å hensatt en person i hjelpesløs tilstand etter at en ung mann ble funnet død på Ranheim i Trondheim..

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 23:48

Siktelse utvidet etter dødsfall i Trondheim

Politiet har utvidet siktelsen mot to menn til også å omfatte voldtekt etter at en ung mann ble funnet død på Ranheim i Trondheim tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 15 minutter siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..

NRK - 30 minutter siden

Statsministerens samboer også syk

Boris Johnsons gravide partner Carrie Symmonds (31) er syk av covid-19. Hun har vært i isolasjon den siste uka, melder Sky News. Johnson på sin side er i ferd med å bli frisk..

NRK - 45 minutter siden

Går ut mot konspirasjonsteorier

Den britiske helsedirektøren angriper konspirasjonsteorier som knytter 5G-mobilnettet til korona-pandemien. Det finnes ingen bevis for at mobilsignaler har noe med sykdom å gjøre. To mobilmaster er påtent i England det siste døgnet, skriver BBC..

NRK - 45 minutter siden

Færre på intensivavdeling i Italia

For første gang siden korona-pandemien brøt ut, er det nedgang i tallet på intensivpasienter i Italia. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst fra helsemyndighetene i landet..

NRK - 1 time siden

Norske kattunger er «big in Japan»

De 14 små kattungene som streames direkte nesten døgnet rundt på nrk.no, har fått en overraskende fanklubb på andre siden av kloden..

NRK - 1 time siden

Møte om oljeprisen utsatt

Møtet mellom Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, og Russland er utsatt. Oljeprisen har falt de siste ukene fordi de to partene er uenige om produksjonen, og det har skapt en priskrig. Møtet i Aserbajdsjan er utsatt til 9.

NRK - 1 time siden

630 korona-dødsfall i New York

Tallet på dødsfall på grunn av koronapandemien i delstaten New York steg med 630 til 3.565 det siste døgnet. Det sa guvernør Andrew Cuomo da han orienterte medier i ettermiddag, norsk tid.

NRK - 1 time siden

New York får respiratorer fra Kina

Guvernør Andrew Cuomo i New York takker kinesiske myndigheter for å ha lagt til rette for at delstaten får 1.000 respiratorer fra milliardærene Joe Tsai, Clara Tsai og Jack Ma. Ali Baba-gründerne har også donert medisinsk utstyr til europeiske land..

NRK - 1 time siden

Knivangrep etterforskes som terror

Mannen som i dag drepte to mennesker og skadde fem med kniv i en fransk småby, var en sudaner med asyl i Frankrike. Gjerningen etterforskes som et mulig terrorangrep, sa Frankrikes innenriksminister da han besøkte Romans-sur-Isère etter angrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt