P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:27

P4 - 15 Jan 20 kl. 06:45

Menn med skjegg mer attraktive

Menn med skjegg er mer attraktiv enn menn uten.
Det svarer kvinner i en amerikansk studie som nylig ble publisert i et vitenskapelig tidsskrift.
Også menn med med bredt kjeveparti og markante øyenbryn kommer bedre ut i studien enn glattbarberte menn.
Men det finnes et unntak. Kvinner som mer opptatt av hygiene, bakterier og virus enn vanlig fant menn med ansiktshår mindre attraktiv..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mennmed , skjegg, mer, attraktive
NRK - 04 Dec 19 kl. 07:25

Færre menn dør av lungekreft

Flere menn enn kvinner dør av kreft, men nedgangen i kreftdødsfall er større for menn enn kvinner, skriver NTB. Færre menn dør av lungekreft enn før. Folkehelseinstituttet mener det er fordi kvinner begynte å røyke senere enn menn..

E24 - 27 Nov 19 kl. 08:46

Vi Menn dropper Vi Menn-piken etter nesten 50 år

I 1951 ble magasinet Vi Menn lansert. Og siden 70-tallet har den såkalte Vi Menn-piken vært et fast innslag i bladet..

VG - 16 Dec 19 kl. 09:52

Prisen for pilsen

Kanskje det er på tide å bestille en helt vanlig pils uten å få en øl-leksjon av mannen i skjegg bak bardisken?.

NRK - 29 Sep 19 kl. 03:39

Skal ha avfyrt skudd på utested

Politiet i Bærum søker etter en mann mistenkt for å ha avfyrt skudd på utestedet Sir James i Sandvika. Mannen skal være rundt 160 høy med skjegg på haken. Ingen er skadd i hendelsen..

VG - 06 Dec 19 kl. 21:05

Syv menn i hoppdronningen Marens hoff: – En gjeng jeg er glad i

LILLEHAMMER (VG) Hun er blitt et forbilde for kvinner. Men det er menn og atter menn som styrer «butikken» til Maren Lundby /25). Ikke mindre enn syv stykker..

NRK - 29 Sep 19 kl. 03:39

Mistenkt skudd på utested var stein

Politiet i Bærum mistenkte at en person hadde avfyrt skudd på utestedet Sir James i Sandvika. Mannen skal være rundt 160 høy med skjegg på haken. Senere har politiet med stor grad av sikkerhet konkludert med at hullet er laget av en stein..

NRK - 30 Oct 19 kl. 16:04

12 menn funnet i live i container

12 menn fra Syria og Sudan er funnet i live i en kjølekonteiner i Belgia. Det var lastebilsjåføren som selv varslet politiet, melder nyhetsbyrået Reuters. Sjåføren skulle frakte frukt og grønnsaker, men oppdaget en gruppe menn i lasten..

P4 - 05 Nov 19 kl. 17:22

To menn dømt for vold

To menn i 20-årene er dømt til fengsel etter å ha slått to menn til blods i Kristiansand sentrum i februar tidligere i år Det skriver Fædrelandsvennen. Den ene dømmes til fengsel i et år og ni måneder, mens den andre ble idømt en måned lavere straff. De tiltalte var ruset på hasj og alkohol under hendelsen og er tidligere voldsdømt..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 20:00

Tungmetaller, kreftfremkallende kjemikalier og smakstilsetninger. Alt for å gjøre e-sigaretter mer attraktive for deg. | Terje Rootwelt

Røyking er på vei ut. Vi trenger ikke å få inn e-sigaretter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 1 time siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 1 time siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 2 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 10 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 10 timer siden

En person død etter voldshendelse

En person er død etter en voldshendelse i et bolighus i Søndre Land i Innlandet. Politiet opplyser at de har kontroll på flere personer som var tilstede, og en større etterforskning er igangsatt..

P4 - 12 timer siden

Tom Hagen leter etter svar

Mannen til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen har sendt flere e-poster til politiet med tanker om hva som kan ha skjedd med henne. Ifølge VG får Tom Hagen hjelp fra en bekjent og forretningspartner, som har ført til at han har sendt minst åtte e-poster hvor han deler sine tanker. Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt