P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:27

P4 - 15 jan. 20 kl. 06:45

Menn med skjegg mer attraktive

Menn med skjegg er mer attraktiv enn menn uten.
Det svarer kvinner i en amerikansk studie som nylig ble publisert i et vitenskapelig tidsskrift.
Også menn med med bredt kjeveparti og markante øyenbryn kommer bedre ut i studien enn glattbarberte menn.
Men det finnes et unntak. Kvinner som mer opptatt av hygiene, bakterier og virus enn vanlig fant menn med ansiktshår mindre attraktiv..
Les mer på P4


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mennmed , skjegg, mer, attraktive
Dagbladet - 22 jan. 20 kl. 17:04

Disse kvinnene liker ikke skjegg

En spesiell fobi kan avgjøre om kvinner liker menn med skjegg eller ikke, viser ny studie..

Klartale - 17 feb. 20 kl. 14:35

Jakter på Norges mest attraktive by

Kommunal-departementet skal kåre Norges mest attraktive by. Alle kan foreslå kandidater..

NRK - 17 feb. 20 kl. 11:15

Skal kåre Norges mest attraktive by

Kommunaldepartementet skal kåre «Norges mest attraktive by». Alle innbyggere oppfordres til å nominere kandidater sine favorittbyer eller -steder. Fristen for å gjøre det er 15.

P4 - 14 feb. 20 kl. 10:30

Nesten alle rus-sjåfører er menn

Det er en voldsom overvekt av menn som anmeldes for ruskjøring. Av 9786 anmeldte i fjor, var hele 8523 menn, det utgjør 87 prosent, viser tall organisasjonen Rusfri Trafikk har hentet inn. De mener det handler om holdninger og at menn i større grad tar sjanser.

NRK - 04 des. 19 kl. 07:25

Færre menn dør av lungekreft

Flere menn enn kvinner dør av kreft, men nedgangen i kreftdødsfall er større for menn enn kvinner, skriver NTB. Færre menn dør av lungekreft enn før. Folkehelseinstituttet mener det er fordi kvinner begynte å røyke senere enn menn..

E24 - 27 nov. 19 kl. 08:46

Vi Menn dropper Vi Menn-piken etter nesten 50 år

I 1951 ble magasinet Vi Menn lansert. Og siden 70-tallet har den såkalte Vi Menn-piken vært et fast innslag i bladet..

VG - 16 des. 19 kl. 09:52

Prisen for pilsen

Kanskje det er på tide å bestille en helt vanlig pils uten å få en øl-leksjon av mannen i skjegg bak bardisken?.

P4 - 08 juni 20 kl. 07:07

Ni menn druknet i mai

Ni menn døde i drukningsulykker i mai. Fem av ulykkene skjedde i forbindelse med bruk av fritidsbåt og vannscooter. Det viser Redningsselskapets drukningsstatistikk.

P4 - 08 juni 20 kl. 08:47

- Alvorlig at mange menn drukner

- Det er urovekkende at så mange menn drukner på sjøen. Det sier leder for fagfeltet drukning i Redningsselskapet, Tanja Krangnes. Av de ni personene som omkom i drukningsulykker i mai, var samtlige menn, viser tall de la frem i dag.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 1 time siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall for økonomien i Danmark

Den danske økonomien er i rekordstort fall. Økonomien krympet med 7,4 prosent i andre kvartal sammenlignet med første. Det er det største fallet siden landet begynte å føre kvartalsoversikt på 1990-tallet.

P4 - 1 time siden

Høy risiko for smitte i Paris og Marseille

Franske myndigheter erklærer Paris og Marseille for høyrisikosteder for koronasmitte. Erklæringen gir myndighetene rett til å innføre strenge tiltak for å holde smitten nede. De siste to ukene har smittetallene i Paris og Marseille økt kraftig.

P4 - 1 time siden

NAF frykter trafikk-kaos ved skolestart

Det kan bli trafikk-kaos ved skolestart om flere foreldre velger å kjøre barna til skolen på grunn av korona. Det frykter NAF, som sier det er uheldig. Da kan det fort oppstå farlige situasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Handagard..

P4 - 1 time siden

Mobilbruken kan gjøre hunden deprimert

Menneskets økende bruk av smarttelefonen har en negativ effekt på hunden. En britisk forskningsrapport viser at hunden kan bli emosjonelt påvirket om de ikke får kontakt med eieren fordi de ikke klarer å lese kroppsspråk eller få øyekontakt. Veterinær og TV-profil Trude Mostue tror dette fører til at hunden blir gående mye for seg selv..

P4 - 1 time siden

Apotekene fyller opp lagrene med munnbind

Apotek-kjedene i Norge fyller nå opp lagrene med munnbind i påvente av pressekonferansen med regjeringen i dag. Etterspørselen etter munnbind har vært stor den siste tid, og for å unngå tomme hyller innfører Apotek 1 nå rasjonering. Til VG sier de at hver kunde får lov til å kjøpe to pakker med 50 munnbind..

P4 - 1 time siden

Forsinkelser på Dovrebanen

Det er forsinkelser på Dovrebanen på grunn av en signalfeil ved Lillehammer. Det melder Bane Nor. De jobber nå med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

- Å innføre et nasjonalt påbud om bruk av munnbind i USA vil redde svært mange liv. Det sier Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Han tar nå til orde for nasjonalt påbud de tre neste månedene når man ferdes ute.

P4 - 2 timer siden

Professor: – Barn bør bruke munnbind på steder med masse folk

Tar til orde for at alle barn over to år bør bruke munnbind..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt