NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:20

NRK - 10 Apr 19 kl. 19:05

Mener reform ikke gir bedre politi

Nærpolitireformen har ikke gitt folk et bedre tilbud, mener åtte av ti norske politiansatte. Politifolkene som har deltatt i forskningsprosjektet, retter til dels flengende kritikk. De mener blant annet at politiet er blitt fjernere fra folk flest..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, reform, ikke, gir, bedre, politi
NRK - 22 May 19 kl. 11:18

Acer-reform vedtatt i EU

EUs reform av energibyrået Acer ble onsdag endelig godkjent, opplyser det rumenske formannskapet til EU. Stortinget sa i fjor ja til å la Norge bli med i Acer, men saken er fortsatt til behandling i Alltinget på Island..

NRK - 12 Dec 18 kl. 15:16

EU i mål med reform av Acer

EU har kome fram til eit forlik i forhandlingane om reform av energibyrået Acer. Det store spørsmålet har vore kor omfattande fullmakter Acer skal få. EUs klimasjef seier forliket er eit viktig steg i overgangen til eit reint og trygt energisystem..

NRK - 05 Dec 18 kl. 16:12

Nato sa ja til Stoltenberg-reform

Ei administrativ reform for å fornye måten det vert jobba på ved Nato sitt hovudkontor, er godkjent av alliansen sine utanriksministrar. Generalsekretær Jens Stoltenberg lovar at dette skal gjere hovudkvarteret meir effektivt og fokusert..

NRK - 09 Apr 19 kl. 16:44

Kina støtter reform av WTO

EU-president Donald Tusk krever reform av Verdens Handelsorganisasjon (WTO) og seier dei for fyrste gong har fått støtte til det frå Kina. Kina statsminister Li Keqiang seier Kina har langt meir til felles med EU enn dei har motsetningar med unionen..

P4 - 14 May 19 kl. 17:34

- Helt grunnløs kritikk fra byrådslederen

- Kritikken fra byrådslederen i Oslo mot taxi-reformen er helt grunnløs. Det mener samferdselsminister Jon Georg Dale. Raymond Johansen mener regjeringens reform vil føre til at den seriøse delen av næringen i Oslo vil kollapse.

Hegnar.no - 05 Dec 18 kl. 17:08

NATO sa ja til Stoltenberg-reform

Dagbladet - 22 Jan 19 kl. 15:12

Bitvis reform av UNE

Manglende oppfølging fra Frp på justisfeltet har tvunget KrF og Venstre til å bruke nye forhandlinger til å presse fram konkrete tiltak..

P4 - 14 May 19 kl. 15:35

- Vil bli taxikollaps i Oslo

Den seriøse delen av taxinæringa i Oslo vil kollapse med regjeringens nye reform. Det frykter byrådsleder Raymond Johansen. Neste år blir drosjemarkedet i byene liberalisert, noe som blant annet innebærer at lokalpolitikere ikke lenger kan begrense antall taxiløyver etter behov.

Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 14:48

EU nær enighet om Acer

Konklusjonen er trolig like om hjørnet i forhandlingene om reform av EUs energibyrå Acer. Et siste møte er planlagt tirsdag..

Aftenposten - 17 Dec 18 kl. 21:00

Mangler det 190 millioner eller vilje til reform? | Rune Jansen Hagen

Bistand avgjør ingen valg, og det er få aktører som presser på for resultater..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt