NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:44

NRK - 10 Apr 19 kl. 19:05

Mener reform ikke gir bedre politi

Nærpolitireformen har ikke gitt folk et bedre tilbud, mener åtte av ti norske politiansatte. Politifolkene som har deltatt i forskningsprosjektet, retter til dels flengende kritikk. De mener blant annet at politiet er blitt fjernere fra folk flest..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, reform, ikke, gir, bedre, politi
NRK - 22 May 19 kl. 11:18

Acer-reform vedtatt i EU

EUs reform av energibyrået Acer ble onsdag endelig godkjent, opplyser det rumenske formannskapet til EU. Stortinget sa i fjor ja til å la Norge bli med i Acer, men saken er fortsatt til behandling i Alltinget på Island..

NRK - 12 Dec 18 kl. 15:16

EU i mål med reform av Acer

EU har kome fram til eit forlik i forhandlingane om reform av energibyrået Acer. Det store spørsmålet har vore kor omfattande fullmakter Acer skal få. EUs klimasjef seier forliket er eit viktig steg i overgangen til eit reint og trygt energisystem..

NRK - 05 Dec 18 kl. 16:12

Nato sa ja til Stoltenberg-reform

Ei administrativ reform for å fornye måten det vert jobba på ved Nato sitt hovudkontor, er godkjent av alliansen sine utanriksministrar. Generalsekretær Jens Stoltenberg lovar at dette skal gjere hovudkvarteret meir effektivt og fokusert..

NRK - 09 Apr 19 kl. 16:44

Kina støtter reform av WTO

EU-president Donald Tusk krever reform av Verdens Handelsorganisasjon (WTO) og seier dei for fyrste gong har fått støtte til det frå Kina. Kina statsminister Li Keqiang seier Kina har langt meir til felles med EU enn dei har motsetningar med unionen..

P4 - 21 Aug 19 kl. 07:56

Frykter ny reform kan gi nytt bomsjokk

Arbeiderpartiet frykter regjeringens nye reform vil gi nytt bomsjokk. Regjeringen har bestemt at private selskaper skal ta over innkrevingen av bompenger fra og med neste sommer, skriver Dagbladet. Transportpolitiske talsperson for Ap, Sverre Myrli, viser til at bompengeselskapene selv sier endringen vil gi økte kostander og oppfordrer regjeringen til å snu før det er for sent..

P4 - 14 May 19 kl. 17:34

- Helt grunnløs kritikk fra byrådslederen

- Kritikken fra byrådslederen i Oslo mot taxi-reformen er helt grunnløs. Det mener samferdselsminister Jon Georg Dale. Raymond Johansen mener regjeringens reform vil føre til at den seriøse delen av næringen i Oslo vil kollapse.

Hegnar.no - 05 Dec 18 kl. 17:08

NATO sa ja til Stoltenberg-reform

Dagbladet - 22 Jan 19 kl. 15:12

Bitvis reform av UNE

Manglende oppfølging fra Frp på justisfeltet har tvunget KrF og Venstre til å bruke nye forhandlinger til å presse fram konkrete tiltak..

P4 - 14 May 19 kl. 15:35

- Vil bli taxikollaps i Oslo

Den seriøse delen av taxinæringa i Oslo vil kollapse med regjeringens nye reform. Det frykter byrådsleder Raymond Johansen. Neste år blir drosjemarkedet i byene liberalisert, noe som blant annet innebærer at lokalpolitikere ikke lenger kan begrense antall taxiløyver etter behov.

Hegnar.no - 10 Dec 18 kl. 14:48

EU nær enighet om Acer

Konklusjonen er trolig like om hjørnet i forhandlingene om reform av EUs energibyrå Acer. Et siste møte er planlagt tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 15 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 45 minutter siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt