P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:46

P4 - 27 Feb 20 kl. 14:47

Mener markedet overreager

Det et Norwegian har høy gjeld, forsterker nå den negative effekten koronaviruset har på flyselskapet.
Det sier flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs.
Koronaviruset har sendt Norwegian-aksjen i fritt fall denne uken. Bare i dag har aksjen falt over 20 prosent, og selskapets børsverdi er mer enn halvert på en knapp uke..
Les mer på P4


Les mer om:
Norwegian, Winair, Jørgen Elnæs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, markedet, overreager
E24 - 23 Nov 19 kl. 08:14

Alarm-utfordreren Homely mener «ukulturen» fortsetter i boligalarm-markedet

Homely kom inn i boligalarm-markedet i februar i år. Utfordreren har allerede sendt brev til Konkurransetilsynet om å innføre et forbud mot «konkurransehemmende praksis»..

E24 - 18 Mar 20 kl. 19:39

Forbereder seg på at børsen skal snu: – Utfordringen er å finne hvilke aksjer som vil gå mest

Oslo Børs er inne i det største fallet siden finanskrisen. Forvalterne i Sissener-fondet Canopus tror markedet kan nå bunnen i løpet av fire til seks uker. I verste fall kan markedet falle 30 prosent til, mener sjefstrateg Peter Hermanrud..

E24 - 04 Mar 20 kl. 19:43

Sjeføkonom: – Markedet priser inn et rentekutt fullt og helt

Sjeføkonom Bjørn Roger Wilhelmsen i Nordkinn mener de «enorme bevegelsene» i rentemarkedet minner om finanskrisen. Han tror at markedet priser inn et norsk rentekutt på rentemøtet i mars – eller enda tidligere..

NRK - 07 Feb 20 kl. 00:03

USA vil kjøpe Nokia og Ericsson

USAs justisminister William Barr mener USA bør kjøpe telekomselskapene Nokia og Ericsson for å ta opp kampen mot kinesiske Huaweis dominans i 5G-markedet. Han mener USA og allierte land bør kjøpe nok aksjer til å kontrollere et av de to selskapene..

E24 - 13 Dec 19 kl. 22:41

FAA føler seg presset i Max-saken: Mener Boeing har det for travelt

Den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA er lei av at Boeing signaliserer en snarlig retur for ulykkesflyet 737 Max. Analytiker mener flyprodusenten forvirrer markedet..

P4 - 10 Jan 20 kl. 08:24

- Forbrukerne blir lurt

- Norske forbrukere blir systematisk lurt når de kjøper strøm. Det mener Forbrukerrådet, som mener markedet flyter over av lureavtaler og hemmelige priser. Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket sier vi ikke kan leve med at forbrukerne taper penger..

E24 - 27 Jan 20 kl. 13:57

Dyreste nordiske aksjer på 20 år: – Markedet er sårbart

Børsselskapene skal i ilden med sine kvartalsrapporter de neste ukene. Aksjestrateg Paul Harper er bekymret for høy prising av markedet..

NRK - 12 Feb 20 kl. 21:13

Hampolje trekkes fra markedet

En økologisk hampolje som er produsert i Estland, trekkes fra markedet etter funn av kreftfremkallende PAH-stoffer, skriver Mattilsynet på sine nettsider. Rundt 180 flasker av hampoljen er solgt i en rekke norske matbutikker..

E24 - 11 Mar 20 kl. 21:43

Nytt kraftig hopp i tankratene: – Helt vilt

Analytiker mener markedet for tankskip nå er «overraskende sterkt»..

E24 - 11 Dec 19 kl. 17:37

Største boom i solkraft i EU siden 2010: Markedet har steget 104 prosent i år

Markedet for solkraft i Europa har hatt sin største prosentvise vekst på ni år i 2019. Tøffe klimakrav i EU gjør at bransjeorganisasjonen SolarPower Europe spår ny rekord i installasjon i 2022..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Tilsynssaker mot helsepersonell

Fylkeslegen i Oslo og Viken har startet tilsynssaker mot helsepersonell som selger hurtigtester som kan vise antistoffer mot korona. Testene selges av helsepersonell gjennom egne, private firmaer. Ifølge Fylkeslegen reklameres det blant annet med at testene kan brukes til å få helsepersonell raskt ut av karantene.

P4 - 1 time siden

Umulig å kjøre til og fra Finnmark

Det er nå umulig å kjøre bil til og fra Finnmark. E6 over Kvænangsfjellet er nemlig stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Det vil ta tid å få biler ned av fjellet, og veien må ryddes før kolonnekjøringen kan gjenopptas, opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 1 time siden

Tre koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i en pressemelding nå i ettermiddag. En av beboerne bodde på Nordseterhjemmet, og de to andre på Majorstutunet bo- og behandlingssenter.

P4 - 2 timer siden

Paven talte uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans uten publikum på Petersplassen.

P4 - 2 timer siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

P4 - 1 time siden

Dødstallet i Storbritannia kan nå 20.000

4.943 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Antallet døde har økt med 621 siste døgnet.

P4 - 2 timer siden

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

P4 - 3 timer siden

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

P4 - 3 timer siden

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

P4 - 4 timer siden

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt