NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 20:29

NRK - 01 okt. 19 kl. 09:58

Mener lekket forslag er utdatert

Irland avviser et lekket forslag om tollkontroll nær irskegrensen. Boris Johnson sier opplysningene er utdatert og ikke vil inngå i britenes formelle forslag. RTE melder at regjeringen i London vil ha flere tollstasjoner på begge sider av grensen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Johnson, RTE, London

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, lekket, forslager , utdatert
P4 - 05 okt. 19 kl. 12:47

Én av tre mener at fylkeskommunen er utdatert

I en fersk undersøkelse svarer 34 prosent at fylkeskommunen har utspilt sin rolle. Kun 31 prosent svarer det motsatte. Det er Norstat som på vegne av ABC Nyheter har spurt om nordmenns forhold til norske fylkeskommuner.

VG - 27 juni 19 kl. 16:24

Slår alarm i ny rapport: Gigantprosjekt langs kysten kan bli utdatert

En ny rapport sår tvil om hele tenkningen bak fergefri E39: Ved å kalle et prosjekt «Ferjefri E39» kan vi ha låst vår planlegging til et virkemiddel som kan bli teknologisk utdatert, hevder et uavhengig ekspertutvalg..

P4 - 22 jan. 20 kl. 06:14

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

P4 - 14 juli 19 kl. 07:37

Har en mistenkt etter ambassadørlekkasjen

Britisk politi mener nå å vite hvem som lekket dokumentene som førte til at Storbritannias ambassadør til USA måtte gå av. Det melder the Sunday Times. Spekulasjoner om at lekkasjen var resultatet av et hackerangrep fra et annet land skal dermed vær motbevist.

Aftenposten - 02 juni 20 kl. 07:00

Oslo kommune kommer med utdatert kritikk av ungdomsteam | Lars Christian Vold

Økende frykt skaper urovekkende forslag, som økte fengselsstraffer og tvangsutsending..

NRK - 12 juli 19 kl. 21:00

Vil etterforske lekket rapport

I Storbritannia skal politiet undersøke hvem det var som lekket rapporten fra USA-ambassadøren. Rapporten beskrev Trump-regjeringen som udugelig. Resultatet av hendelsen ble ambassadørens avgang og sterk kritikk av Storbritannia fra Trump..

P4 - 07 aug. 19 kl. 06:46

20.000 liter flybensin har lekket ut på Romerike

Det har gått hull på en drivstofftank i Lørenskog, og i overkant av 20.000 flybensin har lekket ut. Årsaken til lekkasjen er at en boringsmaskin boret hull i drivstofftanken ved luftambulansens helikopterbase i Lørenskog, skriver Romerikes Blad.

Aftenposten - 27 sep. 19 kl. 02:26

Lekket IAEA-rapport: Iran med ferske brudd på atomavtalen

Iran har begynt å bruke avanserte sentrifuger for anriking av uran, noe som er et brudd på den vaklende atomavtalen fra 2015, ifølge en lekket IAEA-rapport..

Aftenposten - 09 okt. 19 kl. 14:41

Fotballfruekrig i England: Vardys kone beskyldes for å ha lekket Rooney-opplysninger til The Sun

Fotballstjernen Wayne Rooneys kone, Coleen Rooney, hevder at Rebekah Vardy over lang tid har lekket personlig informasjon om henne til tabloidavisen The Sun..

Dagbladet - 14 okt. 19 kl. 21:16

Hackere har lekket passordene til 362 norske politifolk

Politimestre, lensmenn og sjefer i politidirektoratet og hundrevis av politifolk over hele landet er blant dem som har fått sine hemmelige passord lekket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 30 minutter siden

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - 30 minutter siden

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..

NRK - 45 minutter siden

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..

NRK - 45 minutter siden

Nye rekordhøgder på Wall Street

To av dei leiande børsindeksane i USA, S&P 500 og Nasdaq, klatra begge til rekordhøgt nivå fredag. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steig til 12.205,85 poeng, det meste nokosinne.

NRK - 45 minutter siden

Dramatisk auke i franske dødsfall

Helsestyresmaktene i Frankrike melder fredag om 957 nye koronarelaterte dødsfall siste døgn, ifølge Reuters. Dette er opp frå 339 torsdag. I same periode blei 12.

NRK - 1 time siden

Kristoffersen på pallen

Henrik Kristoffersen tok seg hele veien til finalen i fredagens parallellslalåm i Lech. Den norske alpinstjernen overbeviste stort i veien frem mot finalen, men måtte til slutt gi tapt for Alexis Pinturault. I finalen skilte det elleve hundredeler..

NRK - 1 time siden

Narkonettverk-aksjon: 45 arresterte

Internasjonale etterforskarar har aksjonert mot eit narkonettverk og arrestert 45 personar i Brasil, Dei sameinte arabiske emirat og fleire europeiske land. Det er gjennomført 180 ransakingar, melder det europeiske politisamarbeidet Europol fredag..

NRK - 1 time siden

Inga løysing frå uformelle samtalar

Dei siste dagane har det vore uformell dialog mellom partane for å prøve å finne ei løysing på vektarstreiken. Desse har ikkje gitt resultat. Norsk Arbeidsmandsforbund varslar fredag eit nytt uttak på i alt 95 medlemmar, frå midnatt 1.

NRK - 1 time siden

Vil trappe opp støtte til viruskamp

Den norske regjeringa varslar fredag at den vil gi ytterlegare 2 milliardar kroner til vaksinearbeid og den internasjonale innsatsen mot covid-19. Noreg har frå før gitt om lag 10 milliardar kroner til den internasjonale innsatsen mot pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt