NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 21:54

NRK - 15 Oct 19 kl. 07:58

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Markedsføringsloven, Autopass

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, fergeselskapene, bryter, loven
Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 07:49

Politiet mener Arne daglig bryter loven

Politi- og påtalemyndighet mener Arne Viste bryter loven ved å ansette asylsøkere uten lovlig opphold i Norge. Det er akkurat det han ønsker å utfordre i retten..

NRK - 12 Jul 19 kl. 14:43

Bryter loven om minstelønn

Nesten halvparten bryter loven om minstelønn i serveringsbransjen i Oslo og Akershus, viser tallene fra LOs sommerpatrulje etter årets kontroll. I andre bransjer fant patruljen også omfattende brudd på overtidsbestemmelser og personvernreglement..

E24 - 01 Jul 19 kl. 15:03

Sjømannsforbundet mener Hurtigruten bryter forskrift på jomfruseilas

Sjømannsforbundet mener Hurtigruten bryter NIS-forskriften på hybridskipet MS Roald Amundsens første seilas. Rederiet avviser at de bryter loven..

NRK - 19 Jul 19 kl. 06:37

Fire av ti bedrifter bryter loven

Resultatene fra de 4788 bedriftene LOs sommerpatrulje har kontrollert, viser at fire av ti bedrifter bryter loven. LO har rettet søkelyset særlig mot serveringsbransjen. Der får over 15 prosent av sommervikarene betalt mindre enn minstelønn..

NRK - 20 Oct 19 kl. 12:34

Vil utvise asylsøkere

Partiet Moderaterna vil gjøre det enklere å utvise asylsøkere som bryter loven, skriver Aftonbladet. – Vi vil sende et tydelig signal. Bryter du loven i Sverige skal du utvises, sier partiets innvandringspolitiske talsperson Maria Malmer Stenergard..

VG - 18 Jul 19 kl. 13:29

Slår alarm om serveringsbransjen: Fire av ti bedrifter bryter loven

I serveringsbransjen ble det avdekket brudd på arbeidsmiljøloven i fire av ti bedrifter. – Et bransjeproblem, mener LO..

P4 - 04 Oct 19 kl. 11:38

En av fem varebilfirmaer bryter loven

En av fem transportbedrifter som ble kontrollert av myndighetene i fjor, brøt loven. Det viser en ny rapport fra A-krimsenteret. Det var varebilfirmaer og selskaper som kjører hjem varer som ble kontrollert.

P4 - 04 Oct 19 kl. 11:38

1 av 5 varebilfirmaer bryter loven

En av fem transportbedrifter som ble kontrollert av myndighetene i fjor, brøt loven. Det viser en ny rapport fra A-krimsenteret. Det var varebilfirmaer og selskaper som kjører hjem varer som ble kontrollert.

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:56

- Organisering skyld i lovbrudd

- Det er organisering som gjør at arbeidsmiljøloven brytes hundretusenvis av ganger hvert år i offentlig sektor, ikke loven i seg selv. Det mener Norsk sykepleierforbund. I går ble det kjent at Oslo universitetssykehus alene har brutt arbeidstidsbestemmelsene 45.

NRK - 06 Jul 19 kl. 03:47

Reagerer på bruk av narkohund

Jussprofessor Hans Fredrik Marthinussen mener politiet bryter loven når de bruker narkotikahund på festivaler, ifølge Dagbladet. Politiet tok 128 personer for narkotikalovbrudd under Kadetten-festivalen i Bærum denne uken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 15 minutter siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 1 time siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 1 time siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 1 time siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 2 timer siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 2 timer siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..

NRK - 2 timer siden

Sender Utøya-minnesmerke på høring

Trass i store protester fra naboene har Hole kommune vedtatt å sende forslaget om et 22. juli-minnesmerke på Utøykaia på høring. Beslutningen ble fattet på et møte i kommunens plan- og miljøutvalg mandag kveld..

NRK - 3 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det å eie og kjøpe machete blir forbudt. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet mener det har utviklet seg en trend, særlig innen gjengmiljøer i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt