NRK > Nyheter

Monday, 25 May, 15:01

NRK - 15 Oct 19 kl. 07:58

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Markedsføringsloven, Autopass

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, fergeselskapene, bryter, loven
Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 07:49

Politiet mener Arne daglig bryter loven

Politi- og påtalemyndighet mener Arne Viste bryter loven ved å ansette asylsøkere uten lovlig opphold i Norge. Det er akkurat det han ønsker å utfordre i retten..

P4 - 16 Dec 19 kl. 12:37

– Lovbrudd skjer i alle kommuner

Det er ikke bare i Oslo at sykehjem bryter arbeidsmiljøloven for å gi forsvarlig helsehjelp. Det sier leder av Norsk sykepleierforbund, Lill Sverresdatter Larsen. Tall NRK har fått innsyn i viser at sykehjem i hovedstaden har brutt loven nesten 700 ganger på åtte måneder.

VG - 18 Feb 20 kl. 07:50

Helsetilsynet: Syv av åtte sykehus bryter loven

Sykehusene er så fulle at pasientene ikke får plass på avdelingen der de hører hjemme. Statens Helsetilsyn mener syv av åtte sykehus følger opp såkalte «utlokaliserte» pasienter så dårlig at de bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko..

NRK - 12 Jul 19 kl. 14:43

Bryter loven om minstelønn

Nesten halvparten bryter loven om minstelønn i serveringsbransjen i Oslo og Akershus, viser tallene fra LOs sommerpatrulje etter årets kontroll. I andre bransjer fant patruljen også omfattende brudd på overtidsbestemmelser og personvernreglement..

NRK - 18 Feb 20 kl. 05:55

Sju av åtte sykehus bryter loven

Et tilsyn utført av Statens helsetilsyn ved sykehusene viser at nesten alle bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko når de ikke får plass på rett avdeling. Åtte sykehus er undersøkt, og kun Helse Stavanger har fått godkjent, skriver VG.

E24 - 01 Jul 19 kl. 15:03

Sjømannsforbundet mener Hurtigruten bryter forskrift på jomfruseilas

Sjømannsforbundet mener Hurtigruten bryter NIS-forskriften på hybridskipet MS Roald Amundsens første seilas. Rederiet avviser at de bryter loven..

NRK - 19 Jul 19 kl. 06:37

Fire av ti bedrifter bryter loven

Resultatene fra de 4788 bedriftene LOs sommerpatrulje har kontrollert, viser at fire av ti bedrifter bryter loven. LO har rettet søkelyset særlig mot serveringsbransjen. Der får over 15 prosent av sommervikarene betalt mindre enn minstelønn..

NRK - 20 Oct 19 kl. 12:34

Vil utvise asylsøkere

Partiet Moderaterna vil gjøre det enklere å utvise asylsøkere som bryter loven, skriver Aftonbladet. – Vi vil sende et tydelig signal. Bryter du loven i Sverige skal du utvises, sier partiets innvandringspolitiske talsperson Maria Malmer Stenergard..

Dagbladet - 20 Apr 20 kl. 21:58

Bryter loven med sexsalg

Sexarbeideren «Maja» (23) vet hun bryter smittevernloven ved å selge sex under corona-restriksjonene, men har ikke råd til å la være..

P4 - Igår: 09:11

- Må slå ned på alternativ kreftbehandling

- Det er på høy tid at det slås ned på alternative behandlere som mener de kan kurere kreft. Det sier advokat Anne Kjersti Befring til VG. Sammen med Kreftforeningen krever hun at det oftere må føres tilsyn med denne bransjen, da de mener at loven som forbyr alternative behandlere å behandle kreftsyke ikke håndheves.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Demningsbrudd i Bergen henlegges

Statsadvokaten mener det ikke var noe straffbart forhold som lå bak demningsbristen som førte til evakuering og stenging av E39 i Bergen sommeren 2018..

NRK - 10 minutter siden

Spania opphever karantene 1.juli

Spanias turistminister Reyes Maroto opplyser at utlendinger kan bestille ferie i landet fra juli siden karanteneperioden trolig fjernes innen da.For øyeblikket må personer som ankommer Spania, oppholde seg i karantene. Det vil endres 1.

NRK - 15 minutter siden

Ett nytt dødsfall i Danmark

Der er bare registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Danmark det siste døgnet, og tallet på nye påviste smittetilfeller er det laveste på 73 dager. 563 koronasmittede er døde i Danmark, noe som tilsvarer ti per 100.000 innbyggere..

NRK - 30 minutter siden

USA med innreiseforbud fra Brasil

Alle som har vært i Brasil de siste 14 dagene vil ikke få lov til å reise inn i USA. Det melder CNN..

NRK - 45 minutter siden

Påstand om 18 års fengsel

Rettssaken i Moskva mot den spiontiltalte amerikaneren Paul Whelan ble avsluttet mandag. Aktor la ned påstand om 18 års fengsel under strengt regime. Whelan er tiltalt for spionasje etter å ha blitt stoppet med en minnebrikke som inneholdt statshemmeligheter..

NRK - 1 time siden

Johnsons rådgiver meldt til politi

– Det er alvorlig for Johnson at Dominic Cummings er i så hardt vær, sier storbritanniakjenner. Britiske lederskribenter, biskoper og flere konservative politikere krever at Cummings må sparkes..

NRK - 1 time siden

Over 4000 døde i Sverige

Sverige har måndag passert 4000 koronarelaterte dødsfall, syner tal frå svenske helsestyresmakter. Det siste døgnet har det vorte registrert 31 fleire dødsfall, noko som gjer at det totale talet no er 4029 døde av covid-19..

NRK - 1 time siden

Johaug på Bislett Games

Therese Johaug skal stå på startstreken under Bislett Games 11. juni. I morgon stiller ho til ei pressekonferanse med fleire utøvarar, og manageren hennar vil ikkje kommentere saka før då..

NRK - 1 time siden

Ingen nye tilfelle tre veker

Det er over tre veker sidan nokon testa positivt på koronaviruset i Kristiansand, ifylgje kommuneoverlege Dagfinn Harr, skriv Fædrelandsvennen. Sidan 1. mai er 513 personar testa for viruset, og siste positive test vart tatt 30.

NRK - 1 time siden

Støtta utsending av barn

Regjeringa og barnevernet gjer ein for dårleg jobb med å hindre at barn og unge vert tvangssendt til koranskular, vert slått fast i ein ny rapport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt