NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:21

NRK - 12 Jun 19 kl. 23:17

Mener faren for atomkrig øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon, som ber atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor. Det sa Ban i FNs sikkerhetsråd onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Ban Ki, Ban

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, faren, for, atomkrig, øker
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 00:20

Ban Ki-moon mener faren for atomkrig øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon, som ber atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor..

Hegnar.no - 03 Feb 19 kl. 08:47

- Faren for atomkrig øker

Russland gjør som USA og vil trekke seg fra atomnedrustningsavtalen INF. Det øker faren for ny atomopprustning..

P4 - 12 Jun 19 kl. 23:24

Mener atomkrigfaren øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, det mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon Generalsekretæren la frem bekymringen i FNs sikkerhetsråd i dag og ba atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor..

Aftenposten - 10 Mar 19 kl. 22:01

Møtet mellom Trump og Kim havarerte. Men i kampen mot atomvåpen er samtalene likevel det eneste lyspunktet i 2019.

Eksperter mener det er tre grunner til at det er mer sannsynlig med atomkrig nå enn under den kalde krigen..

P4 - 21 May 19 kl. 22:48

FN: Fare for atomkrig

FN mener risikoen for at atomvåen vil bli brukt i krig nå er den høyeste siden andre verdenskrig. En av årsakene til at FNs sikkerhetseksperter peker på dette er konkurransen mellom USA og Kina, og svekkede våpenavtaler. 122 land har signert en traktat for å forby atomvåpen..

P4 - 25 Apr 19 kl. 10:50

Faren til selvmordbombere arrestert

Faren til to av selvmordsbomberne under terrorangrepene på Sri Lanka er arrestert. Det melder nyhetsbyrået AP. Faren skal være mistenkt for å ha hjulpet sønnene som var to av i alt ni selvmordsbombere under aksjonen, som tok livet av minst 359 mennesker..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 16:42

Faren i Varhaug-saken er tiltalt for bevispåvirkning

Det er tatt ut tiltale mot faren til den drapstiltalte 18-åringen på Varhaug, melder NRK. Faren vasket sønnens klær etter drapet..

P4 - 02 Jul 19 kl. 23:41

Pågrepet etter knivstikking

En 19 år gammel mann er pågrepet etter å ha knivstukket faren sin i Drammen i kveld. Ifølge politiet stakk 19-åringen faren i ryggen i forbindelse med at de sloss. Den pågrepne skal ha hatt høy promille.

P4 - 16 Aug 19 kl. 16:07

Får ikke bistandsadvokat

Faren til draps- og terrorsiktede Philip Manshaus får ikke oppnevnt bistandsadvokat. Det har Asker og Bærum tingrett kommet fram til i dag, melder Budstikka. Faren er stefar til den 17 år gamle jenta som Manshaus er siktet for å ha drept.

P4 - 05 May 19 kl. 11:27

Far tiltalt for drapsforsøk på datter

En 46 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på sin egen datter i Oppegård i 2017. Datteren som da var 18 år gammel skal ha blitt utsatt for vold av flere familiemedlemmer, før hun ble stukket med kniv to ganger i magen av faren, går det frem i tiltalen. Statsadvokaten mener familien, som tidligere er flyktninger fra Afghanistan, så forsøkte å legge skylden for drapsforsøket på en 14 år gammel gutt i søskenflokken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 1 time siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 1 time siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 17 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.

NRK - 4 timer siden

Gir regnskogmilliarder til Gabon

Norge vil gi opptil 150 millioner dollar til Gabon dersom landet lykkes med å bevare regnskog, bekrefter Klima- og miljødepartementet til NRK før FNs klimatoppmøte i New York mandag. Avtalen gjelder for skogbevaring i Gabon i tidsperioden 2016-2025..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt