NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:31

NRK - 12 Jun 19 kl. 23:17

Mener faren for atomkrig øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon, som ber atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor. Det sa Ban i FNs sikkerhetsråd onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Ban Ki, Ban

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, faren, for, atomkrig, øker
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 00:20

Ban Ki-moon mener faren for atomkrig øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon, som ber atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor..

Hegnar.no - 03 Feb 19 kl. 08:47

- Faren for atomkrig øker

Russland gjør som USA og vil trekke seg fra atomnedrustningsavtalen INF. Det øker faren for ny atomopprustning..

P4 - 12 Jun 19 kl. 23:24

Mener atomkrigfaren øker

Faren for atomkrig er nå høyere enn på flere tiår, det mener FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon Generalsekretæren la frem bekymringen i FNs sikkerhetsråd i dag og ba atomvåpenmaktene ta nedrustning på alvor..

Aftenposten - 10 Mar 19 kl. 22:01

Møtet mellom Trump og Kim havarerte. Men i kampen mot atomvåpen er samtalene likevel det eneste lyspunktet i 2019.

Eksperter mener det er tre grunner til at det er mer sannsynlig med atomkrig nå enn under den kalde krigen..

P4 - 21 May 19 kl. 22:48

FN: Fare for atomkrig

FN mener risikoen for at atomvåen vil bli brukt i krig nå er den høyeste siden andre verdenskrig. En av årsakene til at FNs sikkerhetseksperter peker på dette er konkurransen mellom USA og Kina, og svekkede våpenavtaler. 122 land har signert en traktat for å forby atomvåpen..

P4 - 25 Apr 19 kl. 10:50

Faren til selvmordbombere arrestert

Faren til to av selvmordsbomberne under terrorangrepene på Sri Lanka er arrestert. Det melder nyhetsbyrået AP. Faren skal være mistenkt for å ha hjulpet sønnene som var to av i alt ni selvmordsbombere under aksjonen, som tok livet av minst 359 mennesker..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 16:42

Faren i Varhaug-saken er tiltalt for bevispåvirkning

Det er tatt ut tiltale mot faren til den drapstiltalte 18-åringen på Varhaug, melder NRK. Faren vasket sønnens klær etter drapet..

P4 - 05 May 19 kl. 11:27

Far tiltalt for drapsforsøk på datter

En 46 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på sin egen datter i Oppegård i 2017. Datteren som da var 18 år gammel skal ha blitt utsatt for vold av flere familiemedlemmer, før hun ble stukket med kniv to ganger i magen av faren, går det frem i tiltalen. Statsadvokaten mener familien, som tidligere er flyktninger fra Afghanistan, så forsøkte å legge skylden for drapsforsøket på en 14 år gammel gutt i søskenflokken.

NRK - 25 Feb 19 kl. 19:00

Ber Norge hjelpe datteren hjem

Norske myndigheter må gjøre hva de kan for å hente hjem norske IS-kvinner, mener faren til Aisha Shezadi fra Bærum. Hun er internert i Syria og faren ber norske myndigheter hente henne og sønnen hjem til Norge slik de hjalp Josua French ut av Kongo..

VG - 21 May 19 kl. 09:16

Varhaug-drapet: Mener tiltaltes far tørket blod av drapsvåpenet

Påtalemyndigheten mener faren til den tiltalte i Varhaug-saken vasket klærne som sønnen hadde hatt på seg da han drepte Sunniva Ødegård (13)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt