NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 00:19

NRK - 24 Jan 20 kl. 05:47

Mener e-sigaretter ikke har effekt

Det foreligger ikke nok beviser for at e-sigaretter gjør det lettere å stumpe røyken, konkluderer amerikanske helsemyndigheter. Rundt 20 mennesker er døde og over 1.000 har ifølge helsemyndighetene i USA blitt lungesyke etter bruk av e-sigaretter..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, e-sigaretter, ikkehar , effekt
NRK - 09 Oct 19 kl. 06:24

Stanser salg av e-sigaretter

Det kinesiske selskapet Alibaba stanser salg av e-sigaretter i USA, ifølge Reuters. Myndighetene i USA råder folk til ikke å bruke e-sigaretter etter at fem er døde og 450 syke av lungesykdom. Alibaba regnes som er verdens største nettbutikk..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 20:00

Tungmetaller, kreftfremkallende kjemikalier og smakstilsetninger. Alt for å gjøre e-sigaretter mer attraktive for deg. | Terje Rootwelt

Røyking er på vei ut. Vi trenger ikke å få inn e-sigaretter..

P4 - 08 Feb 20 kl. 09:23

Fedmetiltak uten effekt

Fedmetiltak for å endre livsstil har ingen effekt på småbarn. Det viser en doktorgrad ved Universitetet i Bergen. Etter tre år med tett oppfølging av eksperter skulle fedme hos seksåringer i familien løses, men resultatene viser at barna ikke hadde effekt av tiltakene, skriver Bergens Tidene.

Klartale - 20 Dec 19 kl. 13:29

Tatt med 40.000 sigaretter i bilen

En syrer hadde 40.000 sigaretter og 21 kilo tobakk i bilen. Så ble han stoppet av politiet..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 13:37

Folkehelseinstituttet vil ha ny vurdering av legalisering av e-sigaretter i Norge

Helseinstitusjoner og forskere setter nå spørsmålstegn ved om e-sigaretter er et bedre alternativ til røyking..

P4 - 10 Jan 20 kl. 12:57

108 000 sigaretter beslaglagt

Tollere på Svinesund og Ørje har beslaglagt 108 000 sigaretter på grensen det siste døgnet. Beslagene ble gjort i to forskellige biler. Sigarettene var blant annet forsøkt skjult i bygningsplater i en varebil..

P4 - 20 Dec 19 kl. 11:37

Syrer stoppet med 40.000 sigaretter

En mann fra Syria er stoppet på grensen inn til Norge i Trøndelag med bilen full av 40.000 sigaretter og 21 kilo tobakk. Tollerene fikk bistand av politiet for å stanse mannen..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 19:46

Ny forskning: Løping uansett mengde og intensitet har stor effekt på helsen.

Småbarnsmoren Ida (34) rekker ikke å trene så ofte som hun ønsker. Men bare litt fysisk aktivitet har langt større effekt enn det hun selv var klar over..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 18:00

Damping og e-sigaretter: Veldig farlig eller feilrettet hysteri? | Jørgen G. Bramness og Karl E. Lund

E-sigaretter er blitt mistenkeliggjort for dødsfall og sykdom hos unge..

NRK - 27 Nov 19 kl. 09:31

Fant 13.000 sigaretter

To kofferter fylt med 13.000 sigaretter og 43 kilo tobakk ble avdekket da tollere i Østfold stoppet en svenskregistrert personbil på E18 på søndag. Tollbeslaget utgjør 191.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

40 evakuert fra E69 i Nordkapp

40 mennesker, blant dem 17 turister i en utenlandsk buss, er evakuert fra E69 i Nordkapp, melder Statens Vegvesen. Nesten alle veier i Nordkapp er stengt på grunn av ras eller fare for ras. Det er usikkert når E69 kan åpnes igjen..

NRK - 15 minutter siden

Høyre og Frp faller på ny måling

Høyre hadde mistet 10 plasser på Stortinget dersom Dagbladets ferske Ipsos-måling var valg. Høyre får 18,8 prosent oppslutning, en nedgang på 0,8 fra januar. Også Frp taper oppslutning og har en tilbakegang på 1,6 til 14,2 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Haukelitunnelen og Vågslidtunnelen, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon på Lademoen

En person er funnet skadd på Lademoen i Trondheim, melder politiet i Trøndelag. Vedkommende er sendt til St. Olavs hospital.

NRK - 15 minutter siden

Mann arrestert etter øksetrusler

Politiet har arrestert en person på Sørum på Romerike etter at han skal ha truet to andre med øks i en bolig. Øst politidistrikt opplyser at den arresterte blir undersøkt av helsepersonell..

NRK - 2 timer siden

Nei til folkerøysting om nytt namn

Kommunestyret i Øygarden seier nei til folkerøysting om nytt namn. Sotralista meiner at namnevalet for dei tre samanslåtte kommunane Fjell, Sund og Øygarden var udemokratisk. Etter ein lang debatt stemte berre 15 av 45 representantar for forslaget..

NRK - 45 minutter siden

Fjerna steinblokk, så gjekk raset

200 innbyggjarar i Arnafjord i Vik i Sogn er utan veg fram til måndag etter fleire steinras på den smale vegen langs Sognefjorden. Frå hausten av blir strekningen skuleveg for fleire elevar..

NRK - 1 time siden

Vil ha Giske som fylkesleder

Trondheim Ap vedtok i et hasteinnkalt møte torsdag kveld å foreslå Trond Giske som ny fylkesleder i Trøndelag Ap. Vedtaket kommer etter at det ble kjent at Giskes bydelsforening, Trondheim Arbeidersamfunn, ikke ønsker ham inn i fylkesstyret..

NRK - 2 timer siden

Savnet skiløper funnet i god behold

Den 23 år gamle skiløperen som var meldt savnet i Engerdal i Innlandet i ettermiddag, ble funnet i god behold av letemannskaper i kveld. Han hadde søkt tilflukt fra det dårlige været i en gapahuk..

NRK - 1 time siden

Rotevatn avviser klimagruppe

Klimaendringene stopper ikke ved å melde seg inn i en Facebook-gruppe, sier klimaminister Sveinung Rotevatn til VG. På to uker har «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fått 117.000 medlemmer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt