NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:31

NRK - 24 jan. 20 kl. 05:47

Mener e-sigaretter ikke har effekt

Det foreligger ikke nok beviser for at e-sigaretter gjør det lettere å stumpe røyken, konkluderer amerikanske helsemyndigheter. Rundt 20 mennesker er døde og over 1.000 har ifølge helsemyndighetene i USA blitt lungesyke etter bruk av e-sigaretter..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, e-sigaretter, ikkehar , effekt
P4 - 08 feb. 20 kl. 09:23

Fedmetiltak uten effekt

Fedmetiltak for å endre livsstil har ingen effekt på småbarn. Det viser en doktorgrad ved Universitetet i Bergen. Etter tre år med tett oppfølging av eksperter skulle fedme hos seksåringer i familien løses, men resultatene viser at barna ikke hadde effekt av tiltakene, skriver Bergens Tidene.

NRK - 09 okt. 19 kl. 06:24

Stanser salg av e-sigaretter

Det kinesiske selskapet Alibaba stanser salg av e-sigaretter i USA, ifølge Reuters. Myndighetene i USA råder folk til ikke å bruke e-sigaretter etter at fem er døde og 450 syke av lungesykdom. Alibaba regnes som er verdens største nettbutikk..

Aftenposten - 30 okt. 19 kl. 20:00

Tungmetaller, kreftfremkallende kjemikalier og smakstilsetninger. Alt for å gjøre e-sigaretter mer attraktive for deg. | Terje Rootwelt

Røyking er på vei ut. Vi trenger ikke å få inn e-sigaretter..

NRK - 27 juni 20 kl. 15:06

Forbud mot salg av sigaretter

Forbudet mot salg av sigaretter i Sør-Afrika, som ble innført i mars med henvisning til koronapandemien, blir ikke opphevet. Det har en domstol fastslått fredag, skriver NTB..

NRK - 07 juli 20 kl. 12:09

Tollere fant 20.000 sigaretter

Tollerne i Trysil tok lørdag beslag i 20.000 sigaretter og 585 liter brennevin i en norskregistrert bil som kjørte inn i landet i Valdalen i Engerdal. Tollerne fikk bistand fra politiet til å stanse bilen ikke så langt fra svenskegrensa, skriver NTB..

P4 - 07 juli 20 kl. 12:29

Tollere gjorde storbeslag i Engerdal

Tollerne gjorde i helgen et storbeslag a sigaretter og brennevin i en norskregistrert bil i Engerdal. Tollerne fikk bistand fra politiet til å stanse bilen ikke langt fra svenskegrensen. Føreren av bilen er en polsk statsborger og i bilen hadde han 20.

P4 - 13 juli 20 kl. 06:57

Fortsatt forbudt å selge e-sigaretter med nikotin

Fortsatt er det forbudt å selge e-sigaretter med nikotin i Norge. Frp anklager Helsedirektoratet for å trenere e-siggarettssalget. Allerede i desember 2016 bestemte Stortinget at dette skulle bli tillatt.

P4 - 01 okt. 19 kl. 16:36

Tatt med 99.000 sigaretter

Tollere fant 99.000 sigaretter da de stanset en svenskregistrert bil i Junkerdal i Nordland i helgen. I tillegg var det blant annet 2,3 kilo snus, 7,8 kilo ost, 24 kilo kylling - og 16 Viagra-tabletter i bilen.

Aftenposten - 03 okt. 19 kl. 13:37

Folkehelseinstituttet vil ha ny vurdering av legalisering av e-sigaretter i Norge

Helseinstitusjoner og forskere setter nå spørsmålstegn ved om e-sigaretter er et bedre alternativ til røyking..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 18:00

Damping og e-sigaretter: Veldig farlig eller feilrettet hysteri? | Jørgen G. Bramness og Karl E. Lund

E-sigaretter er blitt mistenkeliggjort for dødsfall og sykdom hos unge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

13 Bama-ansatte smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 30 minutter siden

Facebooks får overdommere

En ekspertgruppe oppnevnt av Facebook vil starte arbeidet neste måned. Gruppa skal ha siste ord i saker der det vurderes om innhold må slettes fra nettstedet. Gruppa vil ha myndighet til å overstyre beslutninger tatt av selskapets ledelse..

NRK - 45 minutter siden

Antimobbe-pioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død, 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

Antimobbepioner Dan Olweus er død

Psykologiprofessor Dan Olweus, som i over 40 år forsket på barn og mobbing er død 89 år gammel. Olweus utviklet «Bergensmodellen» mot mobbing, som ble tatt i bruk på skoler landet over, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Frankrike

Pandemien skyter ny fart i Frankrike. I dag er det registrert 16.096 nye smittede, det høyeste antallet noen gang.

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet i Trondheim

I Trondheim er det en stor leteaksjon etter kvinne 30-åra som forsvant etter å ha dratt fra jobb i morges. Mellom 50-60 personer leter etter kvinnen i et skogområde utenfor byenm..

NRK - 1 time siden

Første pågrepet av Kosovo-domstol

En spesialdomstol som etterforsker krigsforbrytelser under krigen i Kosovo på slutten av 90-tallet, har pågrepet den første mistenkte Domstolen skal etterforske påstander om krigsforbrytelser begått av kosovoalbanske UCK i perioden 1998 til 2000..

NRK - 1 time siden

Ap vil satse mer på de eldre

Arbeiderpartiet vil styrke tilbudet i eldreomsorgen, viser programforslaget som legges fram fredag, skriver Nettavisen. Ap vil blant annet at par kan få bo sammen når den ene har fått sykehjemsplass og den andre også er avhengig av omsorgstjenester..

NRK - 2 timer siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

Fyllingsdalen sykehjem har registrert koronasmitte hos 4 ansatte, melder Bergens Tidende. En av dem jobber fast på koronaavdelingen, mens de tre andre jobber på andre avdelinger, skriver avisa. Beboere blir testet etter smitteutbruddet ..

NRK - 3 timer siden

Rekordmange smittet i Storbritannia

Britiske helsemyndigheter registrerte i dag 6.634 nye koronatilfeller. Det er det høyeste smittetallet som så langt er registrert på ett døgn under pandemien, melder Sky News.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt