NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:42

NRK - 07 mars 21 kl. 22:13

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reddal, Grimstad, Miriam Stausland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menerdet er , savna, mannsom er , død
NRK - 19 jan. 21 kl. 12:03

Søk etter savna skiløper fortsetter

Søket etter skiløperen i 50-åra som har vært savna i Tromsø siden lørdag, er så langt uten resultat. Men politiet har ikke gitt opp håpet om å finne mannen i live. På grunn av skredfare og dårlig vær har søk så langt kun blitt gjort med helikopter..

NRK - 28 mars 21 kl. 08:15

Funnet nedkjølt i terrenget

Politiet rykka ut da en person ble meldt savna i Sokndal i natt. Med snøskuter og en hundepatrulje fra politiet ble vedkommende funnet. Da var den savna kald, men ellers uskadd.

NRK - 07 mars 21 kl. 20:09

Politihelikopter inn i søket

Politihelikopter settes inn i søket etter en mann som er meldt savna etter en fest i Reddal i Grimstad natt til søndag. Festen har vært ute i terrenget, og det er ulendt og utfordrende å søke, opplyser politiet..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:45

Helikopter inn i letingen

Et helikopter er satt inn i letingen etter mannen som er savna på Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet undersøker også om de skal sette inn en hund i letingen, sier operasjonsleder i politiet i Innlandet, Sissel Svarstad..

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

VG - 27 feb. 21 kl. 08:01

Mann døde etter påkjørsel i Alver - mann pågrepet

Natt til mandag ble en mann funnet død i veikanten i Alver kommune. Et tyngre kjøretøy knyttes til påkjørselen og en mann er pågrepet..

Dagbladet - 12 april 21 kl. 22:46

Mann drept på Røa i Oslo

En mann er skutt og drept i en leilighet på Røa i Oslo. Politiet har pågrepet en mann i 30-åra som de mener er gjerningsmann..

NRK - 18 feb. 21 kl. 08:38

Mann frifunnet for to drapsforsøk

Tingretten mener en mann i 20-åra som sto bak to drapsforsøk i Asker, var psykotisk i gjerningsøyeblikket, og ikke strafferettslig tilregnelig, skriver Budstikka. Retten mener det ikke er gjentakelsesfare, og unødvendig med psykisk helsevern..

NRK - 31 jan. 21 kl. 05:48

Mann påført kuttskader i arm

En mann i Fredrikstad ble påført kutt i armen etter at han løp etter en person som hadde forsøkt å ta seg inn i boligen hans. Politiet pågrep senere en mann i 30-årene, og ønsker å komme i kontakt med naboer som kan ha tips i saken, på tlf. 64999130.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 30 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt