NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:26

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:30

Mener de vet årsaken til ulykken

Sjøforsvarets granskning av Helge Ingstad-ulykken er i praksis ferdig. De konkluderer med at det ikke var én stor feil som førte til ulykken, skriver BT. – Det har vært en kjede av faktorer, sier marinesjef Rune Andersen på Haakonsvern til avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helge Ingstad, BT, Rune Andersen, Haakonsvern

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menerde , vet, årsaken, til, ulykken
NRK - I førrgår: 17:18

Lynnedslag kan ha vært årsaken

Vega kommune i Nordland mener mange lynnedslag over flere dager var årsaken til lekkasjen som gjorde at alle i øykommunen var uten vann i over et døgn. Natt til lørdag var det så mye som 100 lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 08:16

Politiet mener dødsbrannen ble utløst av elektrisk feil

Brannen i Ytrebygda krevde fire menneskeliv. Nå peker politiet ut hva de mener kan ha vært årsaken..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 19:51

Dødsårsaken er klar

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at dødsårsaken skal være kvelning. Det opplyser politiet i en pressemelding..

Dagbladet - 17 Feb 20 kl. 18:14

- Rimelig garantert sikre

NRK mener emojier er årsaken til MGP-stemmetrøbbelet..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 19:11

Kristoffer Løkberg skulle evaluere Brann, men hørte aldri noe fra klubben. Her er det han mener gikk galt.

Her kan du lese om hva Løkberg mener er årsaken til at Brann ikke har lykkes denne sesongen..

P4 - 22 Feb 20 kl. 09:08

Vet ikke årsaken til hundedødsfallene

Fortsatt er årsaken til at mange hunder døde og ble syke med blodig diaré i fjor høst ukjent. 42 hunder døde og misnt 200 ble syke, og det jobbes fortsatt med å finne årsaken, skriver Aftenposten. Den samme bakterien ble funnet hos 19 av 25 hunder som ble obdsuert, og forskere undersøker nå om bakterien kan ha noe med dødsfallene å gjøre..

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:56

- Organisering skyld i lovbrudd

- Det er organisering som gjør at arbeidsmiljøloven brytes hundretusenvis av ganger hvert år i offentlig sektor, ikke loven i seg selv. Det mener Norsk sykepleierforbund. I går ble det kjent at Oslo universitetssykehus alene har brutt arbeidstidsbestemmelsene 45.

P4 - 21 May 19 kl. 19:27

Mener fregatten hadde skyld

- Kollisjonen mellom fregatten KNM Helge Ingstad og et tankskip i fjor høst skyldtes kun uaktsomhet fra fregattens side. Det mener advokat Øyvind Grøneng, som representerer eieren av tankskipet Sola TS, skriver VG. Det er ennå ikke konkludert med hva som var årsaken til ulykken.

NRK - 17 Jun 19 kl. 10:43

Årsaken til eksplosjonen avklart

Det var en lekkasje på en hydrogentank under høyt press, som var årsaken eksplosjonen på hydrogenfyllestasjonen i Sandvika i forrige uke. Det kommer frem i midlertidig rapport laget for hydrogenselskapet Nel..

VG - 12 Dec 19 kl. 08:10

EØS-forhandler: Mener NAV-skandalen ikke kan skyldes nye regler i 2012

Professor Rob Cornelissen deltok i EØS-forhandlingene med Norge i 1994, og kjenner EU-reglene som NAV mener førte til trygdeskandalen i detalj. Han forstår ikke hvordan disse reglene kan være årsaken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 15 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 45 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 45 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt