NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:36

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:30

Mener de vet årsaken til ulykken

Sjøforsvarets granskning av Helge Ingstad-ulykken er i praksis ferdig. De konkluderer med at det ikke var én stor feil som førte til ulykken, skriver BT. – Det har vært en kjede av faktorer, sier marinesjef Rune Andersen på Haakonsvern til avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helge Ingstad, BT, Rune Andersen, Haakonsvern

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menerde , vet, årsaken, til, ulykken
NRK - 17 Jun 19 kl. 10:43

Årsaken til eksplosjonen avklart

Det var en lekkasje på en hydrogentank under høyt press, som var årsaken eksplosjonen på hydrogenfyllestasjonen i Sandvika i forrige uke. Det kommer frem i midlertidig rapport laget for hydrogenselskapet Nel..

P4 - 21 May 19 kl. 19:27

Mener fregatten hadde skyld

- Kollisjonen mellom fregatten KNM Helge Ingstad og et tankskip i fjor høst skyldtes kun uaktsomhet fra fregattens side. Det mener advokat Øyvind Grøneng, som representerer eieren av tankskipet Sola TS, skriver VG. Det er ennå ikke konkludert med hva som var årsaken til ulykken.

NRK - 15 Jun 19 kl. 01:56

Usikker på årsaken til eksplosjonen

Frontline utelukker at eksplosjonen på tankskipet Front Altair i Omanbukta skyldtes mekanisk eller menneskelig feil, men har ikke funnet årsaken ennå. Det skriver selskapet i en pressemelding fredag kveld..

P4 - 12 Sep 19 kl. 08:52

Mener de vet årsak til Turøy-ulykken

Årsaken til Turøy-ulykken i Hordaland i 2016 kan være funnet. Airbus som er produsenten av helikopteret som styrtet, mener å ha identifisert hva som førte til det fatale trøtthetsbruddet i helikopterets girboks. Airbus ønsker likevel ikke å utdype mer om funnet på nåværende tidspunkt, men understreker at svakheten er utbedret.

P4 - 09 Jun 19 kl. 12:53

Fortsatt usikre på årsaken

Askøy kommune får i dag bistand fra Folkehelseinstituttet for å avdekke hva som er årsaken til sykdomsutbruddet i kommunen. Det antas at det er tarmbakterier i drikkevannet som har gjort 2000 innbyggere syke, men alle mulige smittekilder skal undersøkes før kommunen konkluderer..

P4 - 30 Aug 19 kl. 08:25

Mener justisministeren svikter

SV mener justisminister Jøran Kallmyr svikter. Fortsatt er det ikke noe svar på hvorfor norske moskeer ikke fikk advarsel fra PST om økt fare for høyreekstreme angrep. SVs Petter Eide har selv stilt skriftlig spørsmål til Kallmyr om hva som er årsaken, men sier til Klassekampen han unnlater å svare på spørsmålet og at han dermed svikter de muslimske milljøene..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 10:34

Foreløpig rapport: Lekkasje var årsaken til eksplosjon på hydrogenstasjon i Sandvika

Det er funn som tyder på at en lekkasje var årsaken til eksplosjonen på en Uno X-stasjon i Sandvika 10. juni..

NRK - 17 Jun 19 kl. 01:29

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

P4 - 08 Jul 19 kl. 07:00

Tar stadig flere i fartskontroll

Mener årsaken er flere kontroller, ikke flere råkjørere..

P4 - 12 Sep 19 kl. 08:52

Mener årsak til Turøy-ulykken er funnet

Årsaken til Turøy-ulykken i Hordaland i 2016 kan være funnet. Airbus som er produsenten av helikopteret som styrtet, mener å ha identifisert hva som førte til det fatale trøtthetsbruddet i helikopterets girboks. Airbus ønsker ikke å utdype mer om funnet på nåværende tidspunkt, men understreker at svakheten er utbedret, skriver Bergens Tidende.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 15 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt