NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 01:48

NRK - 12 Jul 19 kl. 05:00

Mener USA er skyld i økt spenning

Russlands viseutenriksminister sier til nyhetsbyrået RIA Novosti at USA bevisst og målrettet ønsker å øke spenningen mellom Iran og Storbritannia..
Les mer på NRK


Les mer om:
RIA Novosti, USA, Iran, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, USAer , skyldi , økt, spenning
Hegnar.no - 02 Jun 19 kl. 11:34

Mener Indigo-megler er skyld i at 1,9 mill. gikk tapt

Lagmannsretten avviser Edisan Kastratis argumenter om at han ikke er skyld i at småsparere har tapt millioner på luftslott..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 06:01

Tiltalte nekter skyld etter terror i Christchurch

Australieren som er tiltalt for å ha skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 06:01

Siktede nekter skyld etter terror i Christchurch

Australieren som er siktet for å ha skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag..

NRK - 14 Jun 19 kl. 00:29

Tiltalte nekter skyld etter terror

Australieren som er tiltalt for å ha skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag. Brenton Tarrant (28) møtte i retten i Christchurch via videolink fra et høysikkerhetsfengsel i Auckland..

NRK - 17 Apr 19 kl. 19:28

Nekter for skyld i brannen

Firmaet som drev med restaureringsarbeid på taket på Notre-Dame-katedralen før det begynte å brenne, sier det ikke er deres skyld at det tok fyr. En talsmann for byggefirmaet sier at de verken sveiset eller brukte varme i arbeidet på taket..

NRK - I førrgår: 01:54

Erkjente ikke skyld

21-åringen som drepte 22 personer på et kjøpesenter i El Paso i Texas 3. august, erkjente ikke skyld etter tiltalen da han torsdag møtte i retten første gang. Patrick Crusius har ifølge politiet tilstått å ha vært ute etter mexicanere..

Aftenposten - I førrgår: 05:51

Gjerningsmannen fra massakren i El Paso erkjente ikke skyld

21-åringen som drepte 22 personer på et kjøpesenter i El Paso 3. august, erkjente ikke skyld etter tiltalen da han torsdag møtte i retten første gang..

P4 - 21 May 19 kl. 19:27

Mener fregatten hadde skyld

- Kollisjonen mellom fregatten KNM Helge Ingstad og et tankskip i fjor høst skyldtes kun uaktsomhet fra fregattens side. Det mener advokat Øyvind Grøneng, som representerer eieren av tankskipet Sola TS, skriver VG. Det er ennå ikke konkludert med hva som var årsaken til ulykken.

NRK - 18 Jun 19 kl. 02:52

Erkjenner delvis skyld for voldtekt

En mann i 50-årene erkjenner delvis skyld for en voldtekt fra 2004. Forsvareren hans sier til Bergens Tidende at mannen sier han ikke brukte vold, men at kvinnen var ute av stand til å motsette seg handlingen..

VG - 03 Sep 19 kl. 10:32

Tiltalt eks-advokat nekter skyld for nesten alt

OSLO TINGHUS (VG) Amir Mirmotahari erkjenner kun skyld for forhold knyttet til økonomisk kriminalitet – samt ett brudd på taushetsplikten som advokat. Han nekter for alt som har med planer om drap og kidnapping..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

NRK - 30 minutter siden

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 1 time siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 3 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 3 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 3 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 3 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 4 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt