NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 02:28

NRK - 12 Jul 19 kl. 05:00

Mener USA er skyld i økt spenning

Russlands viseutenriksminister sier til nyhetsbyrået RIA Novosti at USA bevisst og målrettet ønsker å øke spenningen mellom Iran og Storbritannia..
Les mer på NRK


Les mer om:
RIA Novosti, USA, Iran, Storbritannia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, USAer , skyldi , økt, spenning
Hegnar.no - 02 Jun 19 kl. 11:34

Mener Indigo-megler er skyld i at 1,9 mill. gikk tapt

Lagmannsretten avviser Edisan Kastratis argumenter om at han ikke er skyld i at småsparere har tapt millioner på luftslott..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 06:01

Siktede nekter skyld etter terror i Christchurch

Australieren som er siktet for å ha skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 06:01

Tiltalte nekter skyld etter terror i Christchurch

Australieren som er tiltalt for å ha skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag..

NRK - 14 Jun 19 kl. 00:29

Tiltalte nekter skyld etter terror

Australieren som er tiltalt for å ha skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag. Brenton Tarrant (28) møtte i retten i Christchurch via videolink fra et høysikkerhetsfengsel i Auckland..

NRK - 17 Apr 19 kl. 19:28

Nekter for skyld i brannen

Firmaet som drev med restaureringsarbeid på taket på Notre-Dame-katedralen før det begynte å brenne, sier det ikke er deres skyld at det tok fyr. En talsmann for byggefirmaet sier at de verken sveiset eller brukte varme i arbeidet på taket..

P4 - 21 May 19 kl. 19:27

Mener fregatten hadde skyld

- Kollisjonen mellom fregatten KNM Helge Ingstad og et tankskip i fjor høst skyldtes kun uaktsomhet fra fregattens side. Det mener advokat Øyvind Grøneng, som representerer eieren av tankskipet Sola TS, skriver VG. Det er ennå ikke konkludert med hva som var årsaken til ulykken.

NRK - 18 Jun 19 kl. 02:52

Erkjenner delvis skyld for voldtekt

En mann i 50-årene erkjenner delvis skyld for en voldtekt fra 2004. Forsvareren hans sier til Bergens Tidende at mannen sier han ikke brukte vold, men at kvinnen var ute av stand til å motsette seg handlingen..

P4 - 12 Jun 19 kl. 14:18

Barns utenforskap forsterkes om sommeren

Det er alvorlig at ikke alle barn og unge får gode sommeropplevelser. Det mener Redd Barna. I en undersøkelse UNICEF har gjort kommer det frem at hver sjette familie mener de ikke klarer å gi barna den ferien de fortjener.

Aftenposten - 27 Mar 19 kl. 16:19

Frode Thuen: Han mener han er «verdens beste» far, men datteren vil ikke ha kontakt med ham

Han påstår det er morens skyld, men datteren sier han kan takke seg selv..

NRK - 22 May 19 kl. 06:06

Kinas ambassadør: –Veldig bekymret

Kinas ambassadør til USA sier i et intervju med TV-kanalen Fox at den amerikanske regjeringen endrer mening over natten, og mener det er deres skyld at de ikke ble enige om noen handelsavtale..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Trump utnevner ny arbeidsminister

Donald Trump vil nominere Eugene Scalia til å ta over som arbeidsminister, skriver New York Times. Han er sønnen til tidligere høyesterettsdommer Antonin Scalia, og tidligere juridisk rådgiver til arbeidsdepartementet i George W. Bushs regjering..

NRK - 3 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 3 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 4 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 4 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 4 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 4 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt