NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:49

NRK - 18 Feb 18 kl. 02:04

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Nord-Syria, AP

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Tyrkia, ikke, brukte, giftgass
NRK - 27 Nov 17 kl. 01:05

67 % mener Tyrkia ikke trenger Nato

2 av 3 spurte i en meningsmåling i Tyrkia mener landet klarer seg uten Nato. Undersøkelsen er gjort av Istanbul Economics Research og avdekker at 67 prosent mener Tyrkia kan sørge for sin egen sikkerhet utenfor alliansen, skriver avisen Daily Sabah..

NRK - 19 Nov 17 kl. 14:48

Solberg beklager til Tyrkia

Erna Solberg åpner for diskutere nærmere med Tyrkia om beklagelsen etter Nato-øvelsen i Stavanger. – Om Tyrkia mener en unnskyldning ikke er nok, er vi villige til å snakke nærmere med Tyrkia om det, sier hun til NRK..

NRK - 28 Jan 18 kl. 22:43

Tyrkia rykker fram mot kurdere

Tyrkia har søndag erobret en viktig ås utenfor den syriske byen Afrin etter voldsomme angrep med fly og artilleriild. Tyrkia innledet for én uke siden en storoffensiv mot den USA-støttede, kurdiske YPG-militsen som Tyrkia mener er en terrorgruppe..

NRK - 03 Nov 17 kl. 14:25

Tyrkia løslater tysk statsborger

Tyrkia har løslatt en tysk statsborger som Berlin mener var fengslet på politisk grunnlag, opplyser tyske myndigheter. Tyskeren ble løslatt fra varetekt 22. oktober, men har ikke fått lov til å forlate Tyrkia, opplyser en talsmann for tysk UD..

Aftenposten - 19 Nov 17 kl. 15:43

Solberg: Ikke grunnlag for reaksjoner fra Tyrkia

Statsminister Erna Solberg (H) viser til den norske beklagelsen og mener det ikke er grunn til ytterligere reaksjoner fra Tyrkia etter hendelsen i Stavanger..

P4 - 24 Dec 17 kl. 09:24

Tusenvis sparket i Tyrkia

I Tyrkia er 2.756 offentlig ansatte sparket fra jobbene sine. Ifølge tyrkiske myndighetere, skal de oppsagte være tilknyttet terrorgrupper som truer landets sikkerhet, melder NTB.

NRK - 19 Jun 18 kl. 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

P4 - 25 Jun 18 kl. 07:16

Frykter politisk uro etter valgseier i Tyrkia

Valget i Tyrkia i går vil etter alle solemerker føre til mer politisk uro i landet. Det mener flere Tyrkia-kjennere etter at sittende president Recep Erdogan ble gjenvalgt til fem nye år som president i går. Med valgseieren har nå Erdogan fått utvidet makt, etter at han endret grunnloven i fjor.

P4 - 03 Apr 18 kl. 13:52

Mener Israel brukte overdreven makt

Menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Watch hudfletter Israel for håndteringen av demonstrasjonene på Gazastripen på langfredag. Organisasjonen mener Israel brukte overdreven makt, etter at 100 skarpskyttere skjøt og drepte 17 palestinere og skadet over 1400 under urolighetene som oppsto. Palestinerne demonstrerte mot at det i år er 70 år siden Israel erklærte seg som selvstandig stat..

P4 - 14 Jun 18 kl. 23:08

Nordmann dømt for IS-deltakelse i Tyrkia

En 34 år gammel terrortiltalt mann fra Verdal er dømt for deltakelse i IS i Tyrkia. Mannen står tiltalt for IS-deltakelse i Borgarting lagmannsrett. Forsvareren hans sier nå til Adresseavisen at dommen og soningen i Tyrkia gjør at han ikke kan tiltales for dette i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 3 minutter siden

Nødnett var nede under stormen

Da stormen herjet som verst natt til torsdag, streiket både strømnett, mobilnett og nødnett på værutsatte Strynefjellet. Årsaken er ukjent. Det gjorde at fjellovergangen ble stengt fordi bilister ikke hadde noen mulighet til å melde fra om ulykker..

NRK - 15 minutter siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..

NRK - 30 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 14 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 45 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 30 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt