NRK > Nyheter

Monday, 17 December, 03:40

NRK - 18 Feb 18 kl. 02:04

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Nord-Syria, AP

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Tyrkia, ikke, brukte, giftgass
NRK - 27 Nov 17 kl. 01:05

67 % mener Tyrkia ikke trenger Nato

2 av 3 spurte i en meningsmåling i Tyrkia mener landet klarer seg uten Nato. Undersøkelsen er gjort av Istanbul Economics Research og avdekker at 67 prosent mener Tyrkia kan sørge for sin egen sikkerhet utenfor alliansen, skriver avisen Daily Sabah..

NRK - 19 Nov 17 kl. 14:48

Solberg beklager til Tyrkia

Erna Solberg åpner for diskutere nærmere med Tyrkia om beklagelsen etter Nato-øvelsen i Stavanger. – Om Tyrkia mener en unnskyldning ikke er nok, er vi villige til å snakke nærmere med Tyrkia om det, sier hun til NRK..

NRK - 28 Jan 18 kl. 22:43

Tyrkia rykker fram mot kurdere

Tyrkia har søndag erobret en viktig ås utenfor den syriske byen Afrin etter voldsomme angrep med fly og artilleriild. Tyrkia innledet for én uke siden en storoffensiv mot den USA-støttede, kurdiske YPG-militsen som Tyrkia mener er en terrorgruppe..

NRK - 03 Nov 17 kl. 14:25

Tyrkia løslater tysk statsborger

Tyrkia har løslatt en tysk statsborger som Berlin mener var fengslet på politisk grunnlag, opplyser tyske myndigheter. Tyskeren ble løslatt fra varetekt 22. oktober, men har ikke fått lov til å forlate Tyrkia, opplyser en talsmann for tysk UD..

NRK - 18 Nov 18 kl. 02:15

Trump vil ikke utlevere Gülen

President Donald Trump sier at USA ikke har planer om å utlevere Fethullah Gülen som Tyrkia mener sto bak kuppforsøket i 2016. NBC News meldte denne uka at USA overveide dette mot at Tyrkia presser Saudi-Arabia for drapet på Jamal Khashoggi..

Aftenposten - 19 Nov 17 kl. 15:43

Solberg: Ikke grunnlag for reaksjoner fra Tyrkia

Statsminister Erna Solberg (H) viser til den norske beklagelsen og mener det ikke er grunn til ytterligere reaksjoner fra Tyrkia etter hendelsen i Stavanger..

P4 - 24 Dec 17 kl. 09:24

Tusenvis sparket i Tyrkia

I Tyrkia er 2.756 offentlig ansatte sparket fra jobbene sine. Ifølge tyrkiske myndighetere, skal de oppsagte være tilknyttet terrorgrupper som truer landets sikkerhet, melder NTB.

NRK - 19 Jun 18 kl. 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

P4 - 03 Apr 18 kl. 13:52

Mener Israel brukte overdreven makt

Menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Watch hudfletter Israel for håndteringen av demonstrasjonene på Gazastripen på langfredag. Organisasjonen mener Israel brukte overdreven makt, etter at 100 skarpskyttere skjøt og drepte 17 palestinere og skadet over 1400 under urolighetene som oppsto. Palestinerne demonstrerte mot at det i år er 70 år siden Israel erklærte seg som selvstandig stat..

P4 - 25 Jun 18 kl. 07:16

Frykter politisk uro etter valgseier i Tyrkia

Valget i Tyrkia i går vil etter alle solemerker føre til mer politisk uro i landet. Det mener flere Tyrkia-kjennere etter at sittende president Recep Erdogan ble gjenvalgt til fem nye år som president i går. Med valgseieren har nå Erdogan fått utvidet makt, etter at han endret grunnloven i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Beskjeden opning for børsane i Asia

Asia-børsane opna beskjedent måndag, dagen før den amerikanske sentralbanken held eit møte som kan få store utslag for aksjemarknaden, eit møte asiatiske marknaden følgjer nøye med på. Investorar håper møtet kan gi innblikk i renteutviklinga i 2019..

NRK - 15 minutter siden

400 hundar drepne av ulv sidan 1995

Dei siste 23 åra er det registrert 617 ulveåtak mot hundar i Skandinavia. Til saman 400 hundar er drepne. Åtte av ti blei brukt til elgjakt eller harejakt, skriv Nationen og viser til en rapport fra Norsk institutt for naturforskning (Nina)..

NRK - 15 minutter siden

Tusen heidra offera i Strasbourg

Torget i terrorramma Strasbourg var søndag kveld fylt med menneske som ønska å heidre offera som blei drepne. Seremonien varte i rundt ein time. Totalt fem er døde av skotskadane dei fekk i åtaket, medan elleve personar vart såra..

NRK - 45 minutter siden

Avsluttar leiteaksjon på Radøy

Den omfattande leiteaksjonen på Radøy i Nordhordland er avslutta utan resultat. Mannskap frå politiet, Norsk luftambulanse, Norske redningshunder, Røde kors og brannvesenet har søkt både på sjø og land, skriv Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Reuters: Italia med budsjettforslag

Italias statsminister og koalisjonsregjeringas leiarar er samde om forslag til eit nytt statsbudsjett som dei håper vil tilfredsstille EUs krav og redde Italia frå bøter og andre straffesanksjonar, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea ut mot USAs sanksjonar

Nord-Korea seier at dei amerikanske sanksjonane mot tre nordkoreanske embetsmenn kan blokkere vegen mot ei atomnedrusting på Koreahalvøya for alltid. Sanksjonspolitikk og press vil vere eit storslått feilgrep, heiter det i fråsegna..

NRK - 1 time siden

Søker statsstøtte til milliardrigg

Oppdrettsselskapet Salmar vil bygge en rigg for oppdrett til havs. Store deler av milliardkostnaden kan indirekte sikres via nye oppdrettsløyver fra staten, skriver Dagens Næringsliv. Byggekostnaden er anslått til halvannen milliard kroner..

NRK - 2 timer siden

NOAH:–Norsk ulvepolitikk er ei skam

NOAH reagerer sterkt på at regjeringas vedtak om å felle to ulveflokkar. – Næringsinteresser bidreg til å halde ville dyr på grensa til utrydding, skriv NOAH i ei pressemelding. NOAH meiner vedtaket er eit brot med ulvesonepolitikken..

NRK - 2 timer siden

Vi uroar oss over klima og velferd

Nordmenn bekymrer seg mest for klimaendringar, svekka velferdsstat og økonomisk ulikskap når dei ser framover, ifølge eit notat frå tankesmia Agenda. Dei har spurd nordmenn om kva i samfunnet dei er mest bekymra for fram mot 2100, skriv Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

Ein person til sjukehus etter brann

Ein person er køyrd til Hamar sjukehus for observasjon etter å ha fått i seg ein del røyk i ein brann i ein einebustad på Romedal i Hedmark. Bebuaren fekk sløkt brannen sjølv, melder Politiet i Innlandet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt