NRK > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:43

NRK - 18 Feb 18 kl. 02:04

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Nord-Syria, AP

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Tyrkia, ikke, brukte, giftgass
NRK - 27 Nov 17 kl. 01:05

67 % mener Tyrkia ikke trenger Nato

2 av 3 spurte i en meningsmåling i Tyrkia mener landet klarer seg uten Nato. Undersøkelsen er gjort av Istanbul Economics Research og avdekker at 67 prosent mener Tyrkia kan sørge for sin egen sikkerhet utenfor alliansen, skriver avisen Daily Sabah..

NRK - 19 Nov 17 kl. 14:48

Solberg beklager til Tyrkia

Erna Solberg åpner for diskutere nærmere med Tyrkia om beklagelsen etter Nato-øvelsen i Stavanger. – Om Tyrkia mener en unnskyldning ikke er nok, er vi villige til å snakke nærmere med Tyrkia om det, sier hun til NRK..

NRK - 28 Jan 18 kl. 22:43

Tyrkia rykker fram mot kurdere

Tyrkia har søndag erobret en viktig ås utenfor den syriske byen Afrin etter voldsomme angrep med fly og artilleriild. Tyrkia innledet for én uke siden en storoffensiv mot den USA-støttede, kurdiske YPG-militsen som Tyrkia mener er en terrorgruppe..

NRK - 03 Nov 17 kl. 14:25

Tyrkia løslater tysk statsborger

Tyrkia har løslatt en tysk statsborger som Berlin mener var fengslet på politisk grunnlag, opplyser tyske myndigheter. Tyskeren ble løslatt fra varetekt 22. oktober, men har ikke fått lov til å forlate Tyrkia, opplyser en talsmann for tysk UD..

Aftenposten - 19 Nov 17 kl. 15:43

Solberg: Ikke grunnlag for reaksjoner fra Tyrkia

Statsminister Erna Solberg (H) viser til den norske beklagelsen og mener det ikke er grunn til ytterligere reaksjoner fra Tyrkia etter hendelsen i Stavanger..

P4 - 24 Dec 17 kl. 09:24

Tusenvis sparket i Tyrkia

I Tyrkia er 2.756 offentlig ansatte sparket fra jobbene sine. Ifølge tyrkiske myndighetere, skal de oppsagte være tilknyttet terrorgrupper som truer landets sikkerhet, melder NTB.

NRK - Igår: 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

P4 - 03 Apr 18 kl. 13:52

Mener Israel brukte overdreven makt

Menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Watch hudfletter Israel for håndteringen av demonstrasjonene på Gazastripen på langfredag. Organisasjonen mener Israel brukte overdreven makt, etter at 100 skarpskyttere skjøt og drepte 17 palestinere og skadet over 1400 under urolighetene som oppsto. Palestinerne demonstrerte mot at det i år er 70 år siden Israel erklærte seg som selvstandig stat..

P4 - 14 Jun 18 kl. 23:08

Nordmann dømt for IS-deltakelse i Tyrkia

En 34 år gammel terrortiltalt mann fra Verdal er dømt for deltakelse i IS i Tyrkia. Mannen står tiltalt for IS-deltakelse i Borgarting lagmannsrett. Forsvareren hans sier nå til Adresseavisen at dommen og soningen i Tyrkia gjør at han ikke kan tiltales for dette i Norge..

NRK - 24 Oct 17 kl. 04:55

Færre nordmenn ferierer i Tyrkia

På kun fire år har antallet nordmenn som reiser på sydenferie til Tyrkia falt med 90 prosent, skriver NTB. På grunn av manglende etterspørsel, ble 2017 det første året hvor Apollo reiser ikke hadde charterfly til Tyrkia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sara Netanyahu tiltalt

Sara Netanyahu, kona til Israels statsminister, er tiltalt for bedrageri og misbruk av sin stilling, opplyser Israels justisdepartement. Ifølge tiltalen har hun bestilt mange, dyre catering-måltider, selv om det er ansatt kokk i statsministerboligen..

NRK - 15 minutter siden

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..

NRK - 15 minutter siden

Finnmark boikotter sammenslåing

Finnmark sier nei til videre samarbeid med Troms. Torsdag ettermiddag vedtok de å si nei til å utnevne medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen..

NRK - 30 minutter siden

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 30 minutter siden

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..

NRK - 1 time siden

AUF-leder: «Et ynkelig forsøk»

AUF-leder Mani Hussaini håper Strasbourg-avgjørelsen setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. – Dette har vært nok et ynkelig forsøk fra barnemorderen på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv, sier Hussaini til NTB..

NRK - 1 time siden

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Svakere bånd til USA

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier ifølge NTB at båndene mellom Europa og USA er svekket, og at det må gjøres en innsats for å styrke forsvarsalliansen. – Det er ikke hugget i stein at de transatlantiske båndene vil vare evig..

NRK - 17 timer siden

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt