Dagbladet > Nyheter

Thursday, 02 April, 14:17

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Høyre, Stoltenbergs, Jan Tore Sanner, Støres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Støres, forslager , farlig
NRK - 01 Oct 19 kl. 09:58

Mener lekket forslag er utdatert

Irland avviser et lekket forslag om tollkontroll nær irskegrensen. Boris Johnson sier opplysningene er utdatert og ikke vil inngå i britenes formelle forslag. RTE melder at regjeringen i London vil ha flere tollstasjoner på begge sider av grensen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 16:40

Ikke fornøyd med Brexit-forslag

Irlands statsminister mener den britiske regjeringens brexit-forslag ikke holder vann. Boris Johnson la i går frem et nytt forslag til Brexit, som han omtalte som fornuftig og rimelig. Men forslaget har store mangler, og sier ingenting om hvordan man skal løse grensespørsmålene, mener Irlands statsminister.

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:21

Anklages for farlig språkbruk

Boris Johnsons språkbruk i brexit-debatten er grov og farlig, mener Julian King, Storbritannias representant i EU-kommisjonen. I et Twitter-innlegg refser han statsministeren og måten han har kommentert dødstrusler mot enkelte parlamentarikere.

P4 - 14 Aug 19 kl. 07:36

Måtte løslate farlig mann

En 22 år gammel mann, som anses som farlig, er løslatt av Borgarting lagmannsrett. Årsaken er at han ble utsatt for ulovlig isolasjon i fengselet. Så selv om retten mener det er stor fare for nye kriminelle handlinger, mener de at han må bli en fri mann fordi rettighetene hans i fengselet ble krenket.

P4 - 13 Feb 20 kl. 16:33

– Uheldig å skrote kjønnspoengene

Reagerer på forslag fra regjeringsutnevt utvalg. – Å skrote kjønnspoengene for høyere utdanning er ikke veien å gå. Det mener Norsk studentorganisasjon, etter at det regjeringsoppnevnte universitets- og høyskolelovutvalget i dag la frem blant annet et forslag om å fjerne disse poengene.

NRK - 09 Feb 20 kl. 08:01

Sveits stemmer over LHBTQ-forslag

Sveitsere skal i dag stemme over et forslag som kan gjøre diskriminering på bakgrunn av seksuell orientering og seksuell identitet straffbart. Motstanderne av forslaget mener det kan komme til å begrense ytringsfriheten, melder BBC..

NRK - 04 Nov 19 kl. 09:49

Ikke deponi i Brevik

Staten bør ikke regulere hvor nytt deponi for farlig avfall skal etableres, konkluderer et ekspertutvalg. Utvalget mener andre alternativer kan brukes, og at staten ikke trenger å gripe inn med en nasjonal regulering i lagringen av uorganisk farlig.

P4 - 21 Nov 19 kl. 12:37

Dale: – MDGs forslag vil rasere Distrikts-Norge

Reagerer på flyforslag. – Miljøpartiet de Grønnes forslag til statsbudsjett vil rasere Distrikts-Norge. Det mener samferdselsminister Jon Georg Dale.

P4 - 22 Jan 20 kl. 06:14

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

E24 - 30 Sep 19 kl. 17:22

Tror ikke forslag om endret vannkraft-skatt vil bli gjennomført

Energi Norge mener kraftskatteutvalg bommer, og at forslag til ny beskatning fratar vannkraftverkene viktig lokal legitimitet. Arbeiderpartiet er imot forslaget..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt