Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 01:08

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Høyre, Stoltenbergs, Jan Tore Sanner, Støres

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Støres, forslager , farlig
NRK - 01 okt. 19 kl. 09:58

Mener lekket forslag er utdatert

Irland avviser et lekket forslag om tollkontroll nær irskegrensen. Boris Johnson sier opplysningene er utdatert og ikke vil inngå i britenes formelle forslag. RTE melder at regjeringen i London vil ha flere tollstasjoner på begge sider av grensen..

P4 - 03 okt. 19 kl. 16:40

Ikke fornøyd med Brexit-forslag

Irlands statsminister mener den britiske regjeringens brexit-forslag ikke holder vann. Boris Johnson la i går frem et nytt forslag til Brexit, som han omtalte som fornuftig og rimelig. Men forslaget har store mangler, og sier ingenting om hvordan man skal løse grensespørsmålene, mener Irlands statsminister.

Aftenposten - 23 juni 20 kl. 06:52

Hurtigbåtkapteiner advarer mot farlig lek

På videoen leker seks vannskutere rundt to hurtigbåter. Nå vil hurtigbåtkapteinene ha slutt på en lek de mener er svært farlig..

NRK - 26 sep. 19 kl. 12:21

Anklages for farlig språkbruk

Boris Johnsons språkbruk i brexit-debatten er grov og farlig, mener Julian King, Storbritannias representant i EU-kommisjonen. I et Twitter-innlegg refser han statsministeren og måten han har kommentert dødstrusler mot enkelte parlamentarikere.

P4 - 14 aug. 19 kl. 07:36

Måtte løslate farlig mann

En 22 år gammel mann, som anses som farlig, er løslatt av Borgarting lagmannsrett. Årsaken er at han ble utsatt for ulovlig isolasjon i fengselet. Så selv om retten mener det er stor fare for nye kriminelle handlinger, mener de at han må bli en fri mann fordi rettighetene hans i fengselet ble krenket.

P4 - 13 feb. 20 kl. 16:33

– Uheldig å skrote kjønnspoengene

Reagerer på forslag fra regjeringsutnevt utvalg. – Å skrote kjønnspoengene for høyere utdanning er ikke veien å gå. Det mener Norsk studentorganisasjon, etter at det regjeringsoppnevnte universitets- og høyskolelovutvalget i dag la frem blant annet et forslag om å fjerne disse poengene.

P4 - 20 mai 20 kl. 12:54

- Manshaus vil være farlig i lang tid fremover

Philip Manshaus vil være farlig i lang tid fremover. Det sier aktor Johan Øverberg, som i dag la ned påstand om 21 års forvaring i Asker og Bærum tingrett i sin prosedyre. Påstanden er den strengeste i moderne historie i Norge.

VG - 15 april 20 kl. 03:15

Legeforening om Trumps WHO-kutt: – En farlig beslutning

Donald Trumps beslutning om å stanse den amerikanske pengestøtten til Verdens helseorganisasjon er et «farlig steg i gal retning», mener USAs største legeforening..

NRK - 09 feb. 20 kl. 08:01

Sveits stemmer over LHBTQ-forslag

Sveitsere skal i dag stemme over et forslag som kan gjøre diskriminering på bakgrunn av seksuell orientering og seksuell identitet straffbart. Motstanderne av forslaget mener det kan komme til å begrense ytringsfriheten, melder BBC..

NRK - 04 nov. 19 kl. 09:49

Ikke deponi i Brevik

Staten bør ikke regulere hvor nytt deponi for farlig avfall skal etableres, konkluderer et ekspertutvalg. Utvalget mener andre alternativer kan brukes, og at staten ikke trenger å gripe inn med en nasjonal regulering i lagringen av uorganisk farlig.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 nov. 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt