NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:16

NRK - 14 Nov 18 kl. 16:08

Mener Russland bør ta hensyn

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen mener Russland bør ta hensyn til at forstyrrelser på GPS-signalene er plagsomt - og har protestert på at Russland ikke respekterer den sivilie luftfarten i nord..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frank Bakke Jensen, Russland, GPS

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Russland, børta , hensyn
NRK - 22 Oct 18 kl. 03:29

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

Hegnar.no - 22 Oct 18 kl. 06:06

Søreide mener Russland har skyld i at INF-avtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 06:23

Søreide mener Russland har skyld i at nedrustningsavtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at nedrustningsavtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..

NRK - 04 Oct 18 kl. 20:03

Russland avviser dataangrep

Russland avviser hackerangrepene som nederlandske myndigheter meldte i Natos forsvarsministermøte i Brussel i dag. Ifølge AFP mener Russland dette er antipropaganda mot landet..

Dagbladet - 23 Nov 18 kl. 04:59

Mener Norge leder oppmerksomhet vekk fra fregatt-forliset

Norge og Finland mener Russland forstyrret GPS-signaler under Nato-øvelsen Trident Juncture. Det er bare tull, hevder Russland..

NRK - 24 Jan 19 kl. 12:36

Russland: Fare for blodbad

Russland mener den internasjonale støtten til opposisjonsleder Juan Guaidó kan utløse et blodbad. President Putin mener opposisjonen prøver å kuppe makten i Venezuela og at folkeretten er blitt brutt, ifølge en uttalelse..

NRK - 12 Nov 18 kl. 17:57

Mener Russland kan true Berlin

– Berlin er innen rekkevidde av Russlands nye SSC-8 krysserraketter, som kan bære atomvåpen, sa NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg da han besøkte byen. NATO mener Russland har utviklet nye våpen som bryter nedrustningsavtalen fra 1987..

Dagbladet - 08 Dec 18 kl. 06:00

Handelskrigen er langt fra over

Til tross for et pusterom, er handelskrigen mellom Kina og USA langt fra over. Sikkerhetspolitiske hensyn vil i økende grad trumfe økonomiske hensyn, og stormaktenes kamp om innflytelse vil utkjempes med økonomiske maktmidler..

NRK - 02 Feb 19 kl. 10:35

Russland trekker seg fra atomavtale

Russlands president Vladimir Putin varsler at også Russland trekker seg fra avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter som kan bære atomvåpen. USA kunngjorde i går det samme, fordi de mener Russland bryter betingelsene i INF-avtalen..

Aftenposten - 14 Oct 18 kl. 16:42

Nederlandsk minister mener landet er i cyberkrig med Russland

Nederlands forsvarsminister mener Nederland og Russland er i cyberkrig. Myndighetene skal nylig å ha stanset et dataangrep mot organisasjonen OPCW i Haag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Mann skutt etter knivangrep

En mann er skutt og drept av lokalt politi i franske Marseille etter å ha knivstukket fire personer, melder den franske nettavisen Actu17. Ofrenes tilstand er foreløpig ukjent..

NRK - 45 minutter siden

Norsk nettavis blokkert i Russland

Tirsdag morgen ble The Barents Observer utilgjengelig i Russland. Blokkeringen kommer som følge av et intervju med en homofil samisk mann. Det russiske medietilsynet ba nettavisa i januar om å fjerne nevnte artikkel, men kravet ble ikke etterkommet..

NRK - 45 minutter siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 30 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 45 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt