NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:55

NRK - 14 Nov 18 kl. 16:08

Mener Russland bør ta hensyn

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen mener Russland bør ta hensyn til at forstyrrelser på GPS-signalene er plagsomt - og har protestert på at Russland ikke respekterer den sivilie luftfarten i nord..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frank Bakke Jensen, Russland, GPS

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Russland, børta , hensyn
NRK - 22 Oct 18 kl. 03:29

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

Hegnar.no - 22 Oct 18 kl. 06:06

Søreide mener Russland har skyld i at INF-avtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 06:23

Søreide mener Russland har skyld i at nedrustningsavtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at nedrustningsavtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..

NRK - 04 Oct 18 kl. 20:03

Russland avviser dataangrep

Russland avviser hackerangrepene som nederlandske myndigheter meldte i Natos forsvarsministermøte i Brussel i dag. Ifølge AFP mener Russland dette er antipropaganda mot landet..

Dagbladet - 23 Nov 18 kl. 04:59

Mener Norge leder oppmerksomhet vekk fra fregatt-forliset

Norge og Finland mener Russland forstyrret GPS-signaler under Nato-øvelsen Trident Juncture. Det er bare tull, hevder Russland..

NRK - 12 Nov 18 kl. 17:57

Mener Russland kan true Berlin

– Berlin er innen rekkevidde av Russlands nye SSC-8 krysserraketter, som kan bære atomvåpen, sa NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg da han besøkte byen. NATO mener Russland har utviklet nye våpen som bryter nedrustningsavtalen fra 1987..

Dagbladet - 08 Dec 18 kl. 06:00

Handelskrigen er langt fra over

Til tross for et pusterom, er handelskrigen mellom Kina og USA langt fra over. Sikkerhetspolitiske hensyn vil i økende grad trumfe økonomiske hensyn, og stormaktenes kamp om innflytelse vil utkjempes med økonomiske maktmidler..

Aftenposten - 14 Oct 18 kl. 16:42

Nederlandsk minister mener landet er i cyberkrig med Russland

Nederlands forsvarsminister mener Nederland og Russland er i cyberkrig. Myndighetene skal nylig å ha stanset et dataangrep mot organisasjonen OPCW i Haag..

Aftenposten - 22 Sep 18 kl. 20:18

Sjefen på Østfoldbanen etter problemuker: Folk tar ikke hensyn til eldre eller gravide

– Det er svært alvorlig at gravide får problemer. Vi må diskutere om vi må henstille til folk om å ta hensyn til eldre, syke, svaksynte og gravide..

Aftenposten - 18 Jul 18 kl. 20:17

Trump motsier amerikansk om etterretning om Russland igjen

Den amerikanske presidenten mener at Russland ikke lenger har USA som mål..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 15 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt